oohh suan ıkı anne adayı ıkı tanede aday olmayı bekleyen ...
bole denk gelınce hosuma gıdıyo...
bıtan nasılsın nası gectımı bulantıların vs
biliyorum beklemek çok zor bir süreç ama bir iki gün sabret tekrarla canım.bir de aklına kötü şeyler getirme.insan çağırıyor o zaman walla.bana da bazı densizler abuk subuk şeyler anlatıyorlar yok öyle yapma düşer yok bilmemkimin 5 aylıktı karnında kalbi durdu.bu sefer insan paranoyak oluyor.o nedenle bazı şeylere kulak tıkayıp başka şeyler düşünmek lazım.ve mutlaka pozitif olmak gerek.o nedenle hayırlısı ise inş. hamilesindir :1hug:
Allah razı olsun canım sızın de dularınızla aranıza katılıcaz ıns en kısa zamnada hepımız ve bebelerınızın kardes sayısı artacak
sebin canım hayırlı olsun prensesin benim de bir kızım var öyle cimcime oluyolar ki alemler valla :)) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin..Bebişkom inşallah bebişin bu sefer sana tutunmuştur biraz daha sabır canım
lorkecim yaa geçmedi geçmedi bazen katlanabiliyorum da bazen bütün gün yatana kadar sürüyo o zaman bir felaket oluyo canım seninde Allah gönlüne göre versin
selam hanımlar =))
sagolasın canım Allah senın de tum hamıle arkadasların yardımcısı olsun sabırla sona ermenızı bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıb etsın
selam canım hosgeldım bı prenses daha geldı sebının de kızı olacak ınsallah
sebin canım hayırlı olsun prensesin benim de bir kızım var öyle cimcime oluyolar ki alemler valla :)) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin..Bebişkom inşallah bebişin bu sefer sana tutunmuştur biraz daha sabır canım
Sanada afiyet olsun canim. Bende yedim geldim....
3 gündür basim agriyo hamileyim diye biside alamiyorm.Yine basladi ya :bbo:
canım eger baharatcı gıbı bıseyler varsa yakınında nane yagı al sakaklarına falan sur yada vıks varya burun acmak ıcın falan ondan sur sakaklarına boynuna serınlık hıssı verıo ve agrıyı hafıfletıo
bende mıgren var ılac kullanmadan once bununla durdurmayı denıyorum
kızlar ben saçımı kestirmeye gidiyorum ...
cok uzadı zayıfladı ve benı zorluyo bide kurutma adetim yok yatarken boynum tutuluyo sonra ...
yarın da belkı kına yakarım ay bıseyler yapasım var ama
boya yapmak ıstemıyorum da ne bıleyım gercekten zararsız olduguna kanaat getıremıom dugunde yapmıstım pısman oldum acıkcası
sız ne dersınız
kızlar bugun kımsecıkler yok ne oldu sıze hayırdır ...
neyse ben de kacıom kuafore gıdıp geleyım belkı dondugumde hareketlı olur topıgımız
kuzular naptınız bensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?