Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

oohh suan ıkı anne adayı ıkı tanede aday olmayı bekleyen ...
bole denk gelınce hosuma gıdıyo...
bıtan nasılsın nası gectımı bulantıların vs

lorkecim yaa geçmedi geçmedi bazen katlanabiliyorum da bazen bütün gün yatana kadar sürüyo o zaman bir felaket oluyo canım seninde Allah gönlüne göre versin

Sagol tatlim INSALLAH....

Neyse kizlar ben yemege cikiyorum hadi görüsürüz,,,,

Allah razı olsun canım sızın de dularınızla aranıza katılıcaz ıns en kısa zamnada hepımız ve bebelerınızın kardes sayısı artacak

gerçekten duaların önemli olduğuna inanıyorum.ve topikteki herkesin bir gün hamile olacağına inanıyorum.sadece hekresin bir vakti var.

sebin canım hayırlı olsun prensesin benim de bir kızım var öyle cimcime oluyolar ki alemler valla :)) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin..Bebişkom inşallah bebişin bu sefer sana tutunmuştur biraz daha sabır canım

saol canım.ablamın bir oğlu var.o yüzden annem ve ablam kız olsun çok istiyorlardı.benim de gönlümden geçiyordu ama sağlıklı olması herşeyden daha önemli.Allah herkese nasip etsin.:Saruboceq:

lorkecim yaa geçmedi geçmedi bazen katlanabiliyorum da bazen bütün gün yatana kadar sürüyo o zaman bir felaket oluyo canım seninde Allah gönlüne göre versin

sagolasın canım Allah senın de tum hamıle arkadasların yardımcısı olsun sabırla sona ermenızı bebeklerınızı kucagınıza almanızı nasıb etsın

selam hanımlar =))

selam canım hosgeldım bı prenses daha geldı sebının de kızı olacak ınsallah

oy oy maşallah saglıkla tamamına ersin inşallah kızıma arkadaş geliyoookaydirigubbakcemile5

Sagol canim ya. Insallah diyor diyor ve dua ediyorum baska bisi yapamam zaten.

Sanada afiyet olsun canim. Bende yedim geldim....

3 gündür basim agriyo hamileyim diye biside alamiyorm.Yine basladi ya :bbo:

Sanada afiyet olsun canim. Bende yedim geldim....

3 gündür basim agriyo hamileyim diye biside alamiyorm.Yine basladi ya :bbo:

canım eger baharatcı gıbı bıseyler varsa yakınında nane yagı al sakaklarına falan sur yada vıks varya burun acmak ıcın falan ondan sur sakaklarına boynuna serınlık hıssı verıo ve agrıyı hafıfletıo
bende mıgren var ılac kullanmadan once bununla durdurmayı denıyorum

kızlar ben saçımı kestirmeye gidiyorum ...
cok uzadı zayıfladı ve benı zorluyo bide kurutma adetim yok yatarken boynum tutuluyo sonra ...
yarın da belkı kına yakarım ay bıseyler yapasım var ama
boya yapmak ıstemıyorum da ne bıleyım gercekten zararsız olduguna kanaat getıremıom dugunde yapmıstım pısman oldum acıkcası
sız ne dersınız

Bi bakim buralara artik ne bulursam:)

Sen bilirsin canim ama ben boyatiyorum arada. Hatta hamis olmassam tekrar yaza boyatmayi düsünüyorum baska bi renge.

kızlar bugun kımsecıkler yok ne oldu sıze hayırdır ...
neyse ben de kacıom kuafore gıdıp geleyım belkı dondugumde hareketlı olur topıgımız

huu nassınız kızlar bakıom sayfa bıraktıgım yerde yanı ...
yazık yazık bı saatte burda 10 sayfa ılerlıyodu bı zamnalr gercı artık havalar da guzel ya kartılım ıyıce duse maalesef

bende 23 nisanda kapadokyaya gidelim diyorum o yüzden otek bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…