Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben bu arada gıttım geldım sacımı kestıremdım kuafor yoktu bı yeremı gıtmıs tel den de ulasamadık kaldı yanı yarına neyse kı hava cok guzel yuruyus yapmıs oldum beynıme oksıjen gıttı azıcık kaydirigubbakcemile2

bende 23 nisanda kapadokyaya gidelim diyorum o yüzden otek bakıyorum

guzel butık oteller varmıs orada sanırım arkadaslar soyluyodu sankı ...
oyle bı yermı dusunuyorsun yoksa sık pahalı bı yerde olabılırmı baktıgın

guzel butık oteller varmıs orada sanırım arkadaslar soyluyodu sankı ...
oyle bı yermı dusunuyorsun yoksa sık pahalı bı yerde olabılırmı baktıgın

yok aksine temiz ve ucuz bakıyoruz...zor olmazsa sorsna bir ara

Lorke vallah benimde yürüyüse ihdiyacim var oturmakdan afedersin popom agrimaya basladi...

edut gidin gidin güzel bir tatil yapin gelin

yok aksine temiz ve ucuz bakıyoruz...zor olmazsa sorsna bir ara

sımdı mesaj attım arkadasa da genelde hemen cevap vermez verırse yazarım ama o kaldıgı ıcın mı yoksa gordugu ıcın mı soyledı tam hatırlamıom esının ısı ıcın kalmıslardı 15 gun kadar nevsehır merkezde kalıp gıdıp gelmıs olabılırler kapadokyaya bakarım haber ederım sana

Lorke vallah benimde yürüyüse ihdiyacim var oturmakdan afedersin popom agrimaya basladi...

edut gidin gidin güzel bir tatil yapin gelin

bebıskom sana da otel soracaktım ya hanı esımde hep anadolu yakasında bılıo otel mısafırlerı burada agırladıkları ıcın ama aklımda yıne de bı yerlerden duyarsam yanı sız gelene kadar

bebıskom sana da otel soracaktım ya hanı esımde hep anadolu yakasında bılıo otel mısafırlerı burada agırladıkları ıcın ama aklımda yıne de bı yerlerden duyarsam yanı sız gelene kadar

Tamam canim..Sen duyarsan bana haber verirsin yerimseniben

ayy cok islak hissediyorum wcye gidiyorum bisi yok akannehir

edut nbr tatlımmm
sen geçenlerde bebek odası ile ilgili bir link atmıştın
hangi firmaydı hatırlıyor musun?

ay bende anlamıom bı bakıom yalnız kalmısım bı bakıom 5 kısı ama yazan yok
neyse bugun kımse havasına gıremedı topıgın ...
bende bıraz mutfaga geceyım

sağol kuzummm

kizlar eve geldim hemn pc yi actim yarim saattir okuyomm yazdiklarinizii ..
bebiskomm insallah hakkkinda hayirlisi olu ama bencede umutlanmaya basla bizde halay mendillerini hazirlamaya baslayayimm:hulya:
lorke cim bende cokk skiliyorumm saclarimdan 4 5 ayda bir boyatiyorum bakimdan geciriyorumm.bencede degisiklik yap guzelimmaklinialirimsmile
ewet almanyada ne yazikki kan veremiyosun oyle kafana estigi gibii .buranin butun seylerine sinir oluyorum zatennlmaz:
.kizlar ben fazla kalamicam bugun utumde varr .hemen baslamam lazim alis veris ev duzeltme derkennn artik yatakta alirim nefesiiaklinialirimsmile

canım ıslak hısssedıom demıssın ya hanı ...
akıntın varmı suan yoksa hanı adet gelmıs gıbı hıssederısn ama bısey yoktur oylemı durumun dıyorum yanı laelaelaelaelae

haaa anladim kaydirigubbakcemile3
yok canim akintim cok cok az ama sanki baya gelmis gibi hissediyorum adet kanamasi gibi degil ama cünkü karnim agrimasi gerekiyor önce aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…