bebişkom88 merhaba pek giremedim buğün gelişme var mı tatlım?
haaa anladim kaydirigubbakcemile3
yok canim akintim cok cok az ama sanki baya gelmis gibi hissediyorum adet kanamasi gibi degil ama cünkü karnim agrimasi gerekiyor önce aklinialirimsmile
çok sıcak bugünnn
canım teldeydım yenı gordum ohaoldumsmilelorke cim edut cumm bebiskommm arkadasligimii neden kabul etmiyosunuzzalsanaalsanasmile
bak simdi infilak ederimm edutcum goruyonmuuolumunekankayizsmile
cnm bir kan tahilili yapsaydın ya amma meraksızsın ben çoktan gitmiş ypatırmıştımmmHosgeldin....
Sabah test yaptim silik ama net cikti simdi 2 gün kaldi onu bekliyorum. Hayirlisi pek ümitlenmek istemiyorum yinede canim.
lorke cim edut cumm bebiskommm arkadasligimii neden kabul etmiyosunuzzalsanaalsanasmile
bak simdi infilak ederimm edutcum goruyonmuuolumunekankayizsmile
yap bence ya daha bariz bı cızgı gorup rahatlarsın belkı de o zaman bı gun daha beklemenın stresını cekmemıs olursunLorke bilmiyorum tatlim bi yandan yapmak istiyorum bi yandan birgün daha bekle rgl olmassan yap diyorum karistim :)
herkese iyi akşamlar bayanlar.. öpüyosum sizziiiiii
yarın göüşmek üzereee
kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum öpüldünüzzz
Lorke tamam kiz yapicam :) ama zaten önceden cikan testleri yapiyorum digerleri adet gecikdikden sonra sonuc veriyor cünkü.
Hadi bende cikiyorum yarin gösürüz umarim yarinda böyle SIKICI olmaz topicimiz öptüm sizlerii
eşimin morfolojisidüşük çıktı ve hareketlilğide canım çok sıkkın keşke biriniz burda olsaydınız...benim bu sene hamile kalma hayalim bitti...allah kerim...
canım sonuçları aşağıda ama asıl sorun onun üzecek olması... ürologa gideceğizCanım umutlar asla bitmiyor lütfen böyle hemen havlu atma... unutma prayforU için de aynı şeyi demişlerdi.Ama doğal besin destekleri ona meleğini getiriverdi. Keçiboynuzu ve arısütü-bal-polen olayını mutlaka tatbik et. Erkeklerde 2-3 ay içinde sonuç veriyor.Varikosel gibi bir durum yoksa sadece morfolojik bir sorun varsa bunlar çok başarılı sonuçlar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?