Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorke cim edut cumm bebiskommm arkadasligimii neden kabul etmiyosunuzzalsanaalsanasmile
bak simdi infilak ederimm edutcum goruyonmuuolumunekankayizsmile

haaa anladim kaydirigubbakcemile3
yok canim akintim cok cok az ama sanki baya gelmis gibi hissediyorum adet kanamasi gibi degil ama cünkü karnim agrimasi gerekiyor önce aklinialirimsmile

anladım canım hala karnının agrımaması ıyıye ısarettır ınsallah yarın sabah yapacakmısın bı test daha
çok sıcak bugünnn

evet cook guzel hemde hava
lorke cim edut cumm bebiskommm arkadasligimii neden kabul etmiyosunuzzalsanaalsanasmile
bak simdi infilak ederimm edutcum goruyonmuuolumunekankayizsmile
canım teldeydım yenı gordum ohaoldumsmile

canlarr zorakii eklediniz haaaaakaydirigubbakcemile
ben kactimmm sizleri kocaman optummmm .yarina iyi haberler duyarim insallahh:lepi:

ravzanur pc basinda degildim canim görmedim hemen kabul ediyorum

damlam burda tr gibi hemen gidip test yapamiyorsun canim maalesef yoksa hic beklermiyim:)

Lorke bilmiyorum tatlim bi yandan yapmak istiyorum bi yandan birgün daha bekle rgl olmassan yap diyorum karistim :)

Lorke bilmiyorum tatlim bi yandan yapmak istiyorum bi yandan birgün daha bekle rgl olmassan yap diyorum karistim :)
yap bence ya daha bariz bı cızgı gorup rahatlarsın belkı de o zaman bı gun daha beklemenın stresını cekmemıs olursun

herkese iyi akşamlar bayanlar.. öpüyosum sizziiiiii
yarın göüşmek üzereee

sana daaa ...
gorusuruz

kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum öpüldünüzzz

sana da ... gorusuruz

Lorke tamam kiz yapicam :) ama zaten önceden cikan testleri yapiyorum digerleri adet gecikdikden sonra sonuc veriyor cünkü.

Hadi bende cikiyorum yarin gösürüz umarim yarinda böyle SIKICI olmaz topicimiz öptüm sizlerii

Lorke tamam kiz yapicam :) ama zaten önceden cikan testleri yapiyorum digerleri adet gecikdikden sonra sonuc veriyor cünkü.

Hadi bende cikiyorum yarin gösürüz umarim yarinda böyle SIKICI olmaz topicimiz öptüm sizlerii

kızım ya senın ıcın rahat etsın yoksa ben sımdıden bıle halaya hazırım yanı bence halaylıksın
kaydirigubbakcemile3

valla bende bı ıslaklık hıssettım anam dedım erken oldum dusunurken heralde baktım akıntıymıs sukur hala umut var yanı aklinialirimsmile

ya evet yarın bole olamsın ama benımn mısafırım var yarın yaaasempatiksalakcinni

eşimin morfolojisidüşük çıktı ve hareketlilğide canım çok sıkkın keşke biriniz burda olsaydınız...benim bu sene hamile kalma hayalim bitti...allah kerim...

eşimin morfolojisidüşük çıktı ve hareketlilğide canım çok sıkkın keşke biriniz burda olsaydınız...benim bu sene hamile kalma hayalim bitti...allah kerim...

Canım umutlar asla bitmiyor lütfen böyle hemen havlu atma... unutma prayforU için de aynı şeyi demişlerdi.Ama doğal besin destekleri ona meleğini getiriverdi. Keçiboynuzu ve arısütü-bal-polen olayını mutlaka tatbik et. Erkeklerde 2-3 ay içinde sonuç veriyor.Varikosel gibi bir durum yoksa sadece morfolojik bir sorun varsa bunlar çok başarılı sonuçlar veriyor.

canım sonuçları aşağıda ama asıl sorun onun üzecek olması... ürologa gideceğiz

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
edut üzülme canım yaaa
gayenin söylediği kürleri uygula düzelir
sigara içiyosa eşin bıraksın oda bozuyo
spermin kalitesini
benim adetim bitiyo kızlar bugün eşim gitmeden
çalışmalara başlayayım ya tutarsa değil mim aklinialirimsmile

Günaydınnnn herkeze...

Evet yeni işime yani yeni bölümüme başladım. Artık Personel Sorumlusuyummm bilmiyorumkismile
valla çok zor ... alışmam ve işleri yoluna koymam gerekiyor.
O yüzden fazla aranızda bulunamıyoruum...
Rgl dönemim bitti ve çalışmalara devammmm :lepi:
21 Nisan ' a kadar devammmm...
Ara ara uğramaya çalışacağım..
Hepinizi öptümmm fıstıklarrrrr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…