Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar bebişkom bencede hamile bi ara gelip halayımı çekicem ama şimdi işlerim var çıkmam lazım görüşürüüzzzz....

hayırlı olsun canım yeni işin... yeni bir iş, yeni bir bebiş olur inş senn için bu sene =)))

günaydın kızlar bebişkom bencede hamile bi ara gelip halayımı çekicem ama şimdi işlerim var çıkmam lazım görüşürüüzzzz....

günaydın edaaaa... kolay gelssiinnn

günaydın hatunlarr
lorkee+, mugmug1, lapaci+, EKAKAL
nasılsınız
kıolay gelsin hepinize canlarım

günaydın hatunlarr
lorkee+, mugmug1, lapaci+, EKAKAL
nasılsınız
kıolay gelsin hepinize canlarım

sağolasıınn..sanada kolay gelsinn...
geçen gün eve misafir gelicekti senin.. kek tarifi istemiştin.. nasıl geçti? ne yaptın =) aklıma geldi şimdi =)

günaydin kizlar .... ne güzel herkes burda galiba... Nasilsiniz?
Ben bugün tekrar test yapmadim yarin sabah yapmayi düsünüyorum cünkü bugün yapsamda yarin zaten rgl günüm oldugu icin tekrarliycam:)

Ben bugün tekrar test yapmadim yarin sabah yapmayi düsünüyorum cünkü bugün yapsamda yarin zaten rgl günüm oldugu icin tekrarliycam:)

günaydın bebişkom.. iyi yapmışsın... yarın yapman daha iyi olur..

eşimin morfolojisidüşük çıktı ve hareketlilğide canım çok sıkkın keşke biriniz burda olsaydınız...benim bu sene hamile kalma hayalim bitti...allah kerim...

canım ya arısutu balpolan derken bakmıssın pınar gıbı 3 aya hamılesın
bunlara takılma moralını yuksek tut esıne destek ol yeter daha beter seylerle ugrasıp bıle cocuk sahıbı olanlar var tamam mı :lepi:
hadı baklaım sanslısın yakaladın esını
ne olur ne olmaz tum fırsatları degerlendır aklinialirimsmile

mugmug.. lorke....günaydın kısllarrrr
nasılsınıs bakalıımmmm
gunaydın canım sana da
ne olsun ya yaptım testımı yıne gordum negatıfı rahatca oturuyorum :lepi:

hadı bakalım oyle olsun canım ...
az kaldı zaten o kadar da sabrederız yanı
ben de yaptım yıne negatıf beklıom bakalım

sankı dun falan yanaklarım yanıyodu bugun oda gectı gıbı sanırım gelecek akannehir

lapaci+, lorkee+, bitte+, zeytin1007+, mugmug1, EKAKAL günaydın

lorke gelecek deme ya gelmiycek bebis geldi diye düsün sen. Insallah gelmistir :Saruboceq:

Hamisler bisi sorcam....Dünden beri sol tarafimda yani kasiklarima yakin bi bölgede sürekli bisiler hissediyorum yani ne agri sizi desem sizida degil böyle karincalanma gibi bisi sanki. Ama bisi var gibi harket ettikce hissediyorum. Bi tuaf anlatamiyorum :bbo:

Bebis yaparmi varsa? Yada kist felanda olabilirmi sempatiksalakcinni

pazar gününden beri geliyo kızlar misafirler kuru pasta aldım dünkülere
valla işten gidince uğraşması zor oluyo bugünde misafirim var canlarım

lorkecimm.. hiç belli olmazzz ne olacağıı..=) hayırlısı ne ise öyle olsun...

edutcum.. sanada güneydın.. morfolojinin düşük çıkması ciddi bir problem değilki... arkadaşlar da yazmış zaten. bir iki kürle destekle canavar gibi olur =))) allah başka dert vermesin. bunda birşey yok.. sen yeterki destek ol eşine..yeterki sağlığı yerinde olsun.. gerisi hep halledilebilen şeyler... kaldıki burda bir sürü arkadaşımız bu sorunu aşıp hamile kaldı yani..

bende öyle birşeyler olmadı.. ama bebiş sağda yada solda olmaz... spermle döllenen yumurta gelir rahmin ortasına yerleşir.. sağa yada sola değil. bebek hep göbek hizasında yani ortadadır... büyüdükçe sağa sola doğru uzanmaya başlar

h.içi zor gerçektende.. neden h.sonu gelmiyorlar ki? ben h. içi misafir ağırlamaktan nefret ediyorum =))) etrafı toparla yat diyene kadar saat kaç oluyor =)))

canım kotusunu dusunme sen yıne de ok kıst falan degıldır ınsallah
dur bakalım bı kac gune ne oldugu bellı olacak zaten

benım de bugun var mısafırım borek ve kek yapıcam bıde salata ıste
lorkecimm.. hiç belli olmazzz ne olacağıı..=) hayırlısı ne ise öyle olsun....

tabı kı canım oyle duusnuyorum yanı aysel de regl de ıkı gun once yapınnca negaıftı mesela
bakalım olmasa da artık uzuntu azaldı
sanırım ılk baslarda kı beklentı daha fazla oluyo gıtgıde daha az uzuluyo ınsan ya da ben oyleyım sositososito

Tamam ozaman bende ki kesin kist sempatiksalakcinni

sana da gunaydın canım
yazdıklarımızı okumussundur umarım
daha ıyısın dımı bugun ınsallah
esınle konustunuzmu

dün akşam telefonla konuştuk ama çok ayrıntıya girmedim...bu akşam konuşacağız. hafta sonu bir doktora gideriz ama galiba ben bu sene sizi izlerim sadece çünkü eşimin sayısı, hareketliliği ve morfolojiside düşük... aman be bacım allah sağlık versin herkesin bebği olmak zorunda değil ya Allahımın vardır bildiği... o üzülmesin bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…