Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım sen yoksun diye özeline mesaj atmıştım ki sen gelmişin

Tamam ozaman bende ki kesin kist sempatiksalakcinni

ya neden öyle düşünüyorsun... kimse bilemez nedir ordaki.. ancak dr ultrasonla bakarak söyleyebilir kist mi var başka bişi mi?
ya bebişkom dinleme kendini. bak yine kendini çok dinlemeye başlamışsın sen.. bırak acısın ağrısın batsın bişiler.. seni çok rahatssız edecek kadar değildir herhalde.. etsede aldırma.. hiç mi bi yerimiz acımıyo.. umursama.. bir kaç güne belli olacak zaten ak koyun kara koyun =))))
rahat ol...

çok düşük morfolojiyle hamile kalanlarıda okudum ben... bu iş allaha kalmış. onun takdiri herşey.. ol dedikten sonra düşük morfolojiyle bile denk gelir olur =) umutsuz olmamak lazım...

boshayallersmile tamam dedigin gibi olsun canim.

çok düşük morfolojiyle hamile kalanlarıda okudum ben... bu iş allaha kalmış. onun takdiri herşey.. ol dedikten sonra düşük morfolojiyle bile denk gelir olur =) umutsuz olmamak lazım...

şükürki 0 değil ama %4 ün altında...aşılamamı yaparlar acaba

edut cum üzülme tatlim. Benim bu konularda hic bilgim yok maalesef ama arkadaslara güveniyorum. Insallah en kisa zamanda düzelir canim.

bende cevap yazdım sana...kızlar hepinizi dün gece nasıl aradım...

edutcum..bir ark var gebzede demiştim sana..dr arıyordu. onunda eşinin morfoloji düşük çıkmış. varikosel olabilir demiş.. onda da aynı sorun var.. izmitte iyi bir dr arıyor... senle paslaşalım olurmu. bulursan banada haber ver.. bende ona söyleyeyim...

canım dedıgınde haklısın kesınlıkle ılk ve en onemlı olan bızım eslerımızle aramızdakı sevgı muhabbet tabıkı ama sen hııc uzme tatlı canını Rabbım dıledıkten sonra neler olur neler beklemedıgın bı zamnada gelıverır bebısın ...
bak sen namaza baslmaıstın ya zaten sonrasında bol boıl dua et ama yapman gereken seylerı de yap elınden gelen herseyı yaptıktan sonra tevekkul edıp beklemek gerekıyo sadece
BebisKoM88+, lapaci+, lorkee+, edut+ günaydın hatunlar

guanydın bıtte cık hosgeldın

valla bacım bende bitteye sordum ama ben burda bulmazsam istanbula gideriz belki asm ye gideriz. izmitte bulursam sölerim ama

şükürki 0 değil ama %4 ün altında...aşılamamı yaparlar acaba

hayır tatlım... aşılama değil.. ilk etapta yükseltmek için tedavi oluyor.. çok çok düşükse ameliyatla, değilse ilaçlarla falan... yükselincede doğal yolla gebelik deneniyor..eğer sende bir problem yoksa...
bir kaç aya düzelir merak etme....
bende şu arkadaşım sayesinde çok araştırmıştım =) bak kıvırcıkın eşi ürolog.. o bana çok yardımcı oldu... bittenin eşi yine varkosel ameliyat oldu.. sana yardımcı olabilirler

evet edut kvrck suan ankarada ama topıge donup de gorunce hemen yardımcı olabılır merak etme yada nası bı yol ızlemenız gerekıyo onu sorar esıne ve doktor tavsıye edebılır...
kı dedıgı gıbı varıkosel olması gerekıosa cok basıt bı amelıyatmıs ve 3 ayda bıle hamılelıkle sonuclanabılıyormus calısmalar...
bı de dusun en azında daha 3 ay denmeden sonra esın ıkna oldu ve test yaptınız cok sukur erken ogrendınız yanı buda cok onemlı

orası öyle bacım...sonuçta alınyazısı...benim Allah biliyor ya ben eşimden dolayı çok şanslıyım...nazar değmesin 12 yıldır hem seviyorum hem seviliyorum şükürler olsun...onun için hayırlısı..ben dün onun üzüleceği için üzüldüm...keşke dedim bütün problem bend olaydıda o üzülmese....diyicem zaten varikoselde ve eğer onu rahatsız etmiyorsa olmasın ameliyat...ondan değerli değil hiç bişi ...

sağolun kızlar...dün gece elimde sonuçlar tek başıma...kimseye söyleyemedim de..iyiki varsınız...

ne şanslı eşin...

canım sana msj attıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…