günaydın canım nasılsın :hulya:
ne şanslı eşin...
orası öyle bacım...sonuçta alınyazısı...benim Allah biliyor ya ben eşimden dolayı çok şanslıyım...nazar değmesin 12 yıldır hem seviyorum hem seviliyorum şükürler olsun...onun için hayırlısı..ben dün onun üzüleceği için üzüldüm...keşke dedim bütün problem bend olaydıda o üzülmese....diyicem zaten varikoselde ve eğer onu rahatsız etmiyorsa olmasın ameliyat...ondan değerli değil hiç bişi ...
lapacı emin ol o benim şansım... allah ayırmasın
canım ne guze ıste sız bu sevgıyle asarsınız zaten ınsallah opuyorumnanaktan
bana da esım gecen ay uzuldugum de dedı ben senı cok sevıyorum senınle cocugumuz olsun dıye evlenmedım kı senı sevdıgım ıcın evlendım uzme kendını olursa amenna olmaz sa da bırbırımıze yeterız dıo :Saruboceq:
cok sukur eslerımız den yana sanslıyız en azından yanı
bana da esım gecen ay uzuldugum de dedı ben senı cok sevıyorum senınle cocugumuz olsun dıye evlenmedım kı senı sevdıgım ıcın evlendım uzme kendını olursa amenna olmaz sa da bırbırımıze yeterız dıo :Saruboceq:
herkese gunaydın,,,
güzel haberler dolu olur ınsallah bugunç
edutcum senin için girdim hemen ıkmak zorundayım akşama doğru gelıcem ama yine.
hatırlarsınız benimde aynı derdim vardı %1 normal %99 anormal di.hız %19 gibi bişeydi. hemen tüp bebeğe kararvermiştik hatta...ama öğrendikten 3 ay boyunca hersabah ac karnına hakikik kestane balı ve hakiki arı sütü karısımını yedi esim. yumurtaları topladıklarında eşimden alının yeni sperm değerleri kaç çıktı biliyormusunuz
%1 den %60 a, %19 dan %80 lere.... aslında tüpe de gerek yokmus dedi kadın tarnsferden önce...
yani sakın umutsuzluga kapılmayın edutcum o balı mutlaka dene tatlım mutlaka bak tecrube konusuyor
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
Iyiyim canim ve Heycanli eyvahedigeldismile
sen nasilsin?
herkese gunaydın,,,
güzel haberler dolu olur ınsallah bugunç
edutcum senin için girdim hemen ıkmak zorundayım akşama doğru gelıcem ama yine.
hatırlarsınız benimde aynı derdim vardı %1 normal %99 anormal di.hız %19 gibi bişeydi. hemen tüp bebeğe kararvermiştik hatta...ama öğrendikten 3 ay boyunca hersabah ac karnına hakikik kestane balı ve hakiki arı sütü karısımını yedi esim. yumurtaları topladıklarında eşimden alının yeni sperm değerleri kaç çıktı biliyormusunuz
%1 den %60 a, %19 dan %80 lere.... aslında tüpe de gerek yokmus dedi kadın tarnsferden önce...
yani sakın umutsuzluga kapılmayın edutcum o balı mutlaka dene tatlım mutlaka bak tecrube konusuyor
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
nerden aldın bacım sen eşimdede %2 çıktıda
hadi öperim hepinizi....
sizede maşallahh...
en önemlisi bunun farkında olan bir eşe sahip olabilmek.. yoksa eşlerimiz illaki çocuk diye baskı yapsa, bizi anlamaya çalışmasa herşey ne kadar berbat olurdu değilmi? çok şükür ki şanslıyız.. allah inş minişleride yolalr. mutluluklar tam olur :Saruboceq:
ya kizlar oturamiyorum bacaklarim totom agriyo. Bacaklarim kramp giriyo yada uyusuyo dünden beri ya ne yapcam sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?