Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lapacı emin ol o benim şansım... allah ayırmasın

canım ne guze ıste sız bu sevgıyle asarsınız zaten ınsallah opuyorumnanaktan
bana da esım gecen ay uzuldugum de dedı ben senı cok sevıyorum senınle cocugumuz olsun dıye evlenmedım kı senı sevdıgım ıcın evlendım uzme kendını olursa amenna olmaz sa da bırbırımıze yeterız dıo :Saruboceq:
cok sukur eslerımız den yana sanslıyız en azından yanı

allah bozmasın...

herkese gunaydın,,,

güzel haberler dolu olur ınsallah bugunç

edutcum senin için girdim hemen ıkmak zorundayım akşama doğru gelıcem ama yine.

hatırlarsınız benimde aynı derdim vardı %1 normal %99 anormal di.hız %19 gibi bişeydi. hemen tüp bebeğe kararvermiştik hatta...ama öğrendikten 3 ay boyunca hersabah ac karnına hakikik kestane balı ve hakiki arı sütü karısımını yedi esim. yumurtaları topladıklarında eşimden alının yeni sperm değerleri kaç çıktı biliyormusunuz

%1 den %60 a, %19 dan %80 lere.... aslında tüpe de gerek yokmus dedi kadın tarnsferden önce...

yani sakın umutsuzluga kapılmayın edutcum o balı mutlaka dene tatlım mutlaka bak tecrube konusuyor

hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

nerden aldın bacım sen eşimdede %2 çıktıda

sizede maşallahh...
en önemlisi bunun farkında olan bir eşe sahip olabilmek.. yoksa eşlerimiz illaki çocuk diye baskı yapsa, bizi anlamaya çalışmasa herşey ne kadar berbat olurdu değilmi? çok şükür ki şanslıyız.. allah inş minişleride yolalr. mutluluklar tam olur :Saruboceq:

bu arada çok sağol kuzum...benim için geldin ya sağol cidden canımsın

nerden aldın bacım sen eşimdede %2 çıktıda

bak benden sanslımıssın :)

malatya pazarı varya aktarlardan

dogu karadeniz hakiki kestane balı de. birde minnacık beyaz bi sişede (karanlıkta tutuyolar) arısütü şişseini balla karıstırıyor ve ac karnına ama mutlaka tahta kasıkla 1 kasık agzına atacak.

bu kadar:dance:

saolasın canım ınsallah bı zamanı var muhakkak olacaksa da opuyorumnanaktan

ya kizlar oturamiyorum bacaklarim totom agriyo. Bacaklarim kramp giriyo yada uyusuyo dünden beri ya ne yapcam sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…