MERHABA KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAYIM DEDİM AMA İŞTEN DOLAYI BAŞARAMADIM BEBİŞKOMN HALAYINI ÇEKİCEZ GALİBA OKUYAMADIM AMA SNAIRIM HAMİLEDİR DARISI BİZİM BAŞIMIZA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AY BİDE DÜN NOLDU GECE YATAĞA YATTIK EŞİM DEDİKİ HAYATIM BANA ÖYLE GELİYOKİ BENİMKİLER ÇOK GÜÇLÜ DEĞİL SENİN YUMURTAYA ULAŞMIYOLAR BENCE BEN ARAŞTIRDIM KEÇİ BOYNUZU KAYNATILIP İÇİLİYOMUŞ ONU YAPSANDA BEN Bİ İÇSEM BELKİ FAYDASI OLUR........ ŞOK OLDUM DEMKKİ ARŞTIRIYO BÖYLE ŞEYLERİ BUGÜNDEN TEZİ YOK BAŞLIYOZ KÜRE.......
kizlar ya benim sol kasigim sanki yumurtlama dönemindeki gibi agriyo. Böle bastirinca felanda. Neden olabilir
bitte kuzum bişi diycem sana..... sen bal karımınımı kullandırıyordun kocişine...keçi boynuzu yada havuç felan
canım ne guzel hemen fırsatı kacırmadan hazırla kurlerı bızde test yaptırıcaz bu ay bakalım esıme de bana da ...
onumuzu gorelım dımı ama :lepi:
kızım yahuuu takma bak kafana bole seylerı cok aklına takılıyosa bı dr ara sor ıstersen ıcın rahatlasın sen dınelnemene bak suan rahım kaslarının sekıl degıstırdıgınden sancı yapıyo olabılır belkı de
selam hanımlar insallah herkes iyidir bebiskom ne zaman test yapıcaksın =)
selam hanımlar insallah herkes iyidir bebiskom ne zaman test yapıcaksın =)
selan canım hosgeldınız
a.s.
Selam canim hosgeldin...
Bugün sabah yaptim canim test tekrar. Positif cikti tekrar :sm_cool:
waowwww hihoyyythihoyyyt hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirir insallah. Darısı tüm arkadaslarımızın başına artık :CüvCüv:
hoşbulduk nasılsınız canım nevar neyokzemuszemus
ıyılk canı ne olsun bende yrn aksamı beklıom ama adet sancım bıle yok oole normal bı zamanmıs gıbı :uhm:
oy oy insallah senınde miniş saglıkla gelmiştir. adetlerin düzenliyse beklemek zor benim hiç düzenli olmadıgı için 7 haftalıkken ögrenmiştikkaydirigubbakcemile3 ama genelde ilk tepkiyi gögüs uçları veriyobi tuhaf duruyolar ohaoldumsmile
:roflol::roflol:
Görüsürüz Lorke capuk gel
kuşum sende varmı gözüne takılan bi değişiklik falanhihoyyyt
Gögüs uclarim dokununca hatta bazen sütyenden bile agri yapiyo yani aciyo. Baskada bisi yok canim suan. Sadece iste sol kasigim agriyo sanki yumurtlama dönemindeki gibi. Böyle hafif bastirincada agri yapiyo sanki gaz varmis gibi icinde kaydirigubbakcemile3
Baska bi degisiklik yok suan. Ama bu agri kafami karistiriyo bilmiyorumkismile
Adet sancim felan akintim yok.
Gögüs uclarim dokununca hatta bazen sütyenden bile agri yapiyo yani aciyo. Baskada bisi yok canim suan. Sadece iste sol kasigim agriyo sanki yumurtlama dönemindeki gibi. Böyle hafif bastirincada agri yapiyo sanki gaz varmis gibi icinde kaydirigubbakcemile3
Baska bi degisiklik yok suan. Ama bu agri kafami karistiriyo bilmiyorumkismile
Adet sancim felan akintim yok.
canım agrıyı düşünme bence, belki normal bi zamanda olsa farkında bile olmazsın agrının.
bastırma bide elinle yaw niye bastırıyosun, kan tahlili yapıcakmısın yada doktora ne zaman gidiceksin
benim bildiğim adetle gebelik aynı beirtileri vermekteymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?