Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ne guzel hemen fırsatı kacırmadan hazırla kurlerı bızde test yaptırıcaz bu ay bakalım esıme de bana da ...
onumuzu gorelım dımı ama :lepi:
kizlar ya benim sol kasigim sanki yumurtlama dönemindeki gibi agriyo. Böle bastirinca felanda. Neden olabilir

kızım yahuuu takma bak kafana bole seylerı cok aklına takılıyosa bı dr ara sor ıstersen ıcın rahatlasın sen dınelnemene bak suan rahım kaslarının sekıl degıstırdıgınden sancı yapıyo olabılır belkı de

bitte kuzum bişi diycem sana..... sen bal karımınımı kullandırıyordun kocişine...keçi boynuzu yada havuç felan

ben aktarda bal arı sütü polen keçiboynuzu tozu gibi büsürü şey olan bi karışım hazırlattım ayrıca keçiboynuzu kürü yapmıştım ki şimdi bıraktık havuç yapmadım çünkü eşim azda olsa sigara içiyo ya bak senin durumsıkıntılı ya şu bitkisel haplar varya solgar falan onlardan alsana kırmızı ginseng onlardan da alabilirsin

Yok ya sanci felan degil gaz var gibi kaydirigubbakcemile3 yumurtlama dönemindede olanin aynisi. Neyse hayirlisi olsun ya.

bayanlar hadı ben kactım ...
aksam ustu gorusurz hala sacımı kestıremedım bugun ınsallah o ısı de bıtırmeyı dusunuyorum ..
optum sızlerı ıyı muhabbetleeerrr

ıyılk canı ne olsun bende yrn aksamı beklıom ama adet sancım bıle yok oole normal bı zamanmıs gıbı :uhm:

oy oy insallah senınde miniş saglıkla gelmiştir. adetlerin düzenliyse beklemek zor benim hiç düzenli olmadıgı için 7 haftalıkken ögrenmiştikkaydirigubbakcemile3 ama genelde ilk tepkiyi gögüs uçları veriyobi tuhaf duruyolar ohaoldumsmile

:roflol::roflol:

Görüsürüz Lorke capuk gel

kuşum sende varmı gözüne takılan bi değişiklik falanhihoyyyt

Gögüs uclarim dokununca hatta bazen sütyenden bile agri yapiyo yani aciyo. Baskada bisi yok canim suan. Sadece iste sol kasigim agriyo sanki yumurtlama dönemindeki gibi. Böyle hafif bastirincada agri yapiyo sanki gaz varmis gibi icinde kaydirigubbakcemile3
Baska bi degisiklik yok suan. Ama bu agri kafami karistiriyo bilmiyorumkismile
Adet sancim felan akintim yok.

canım agrıyı düşünme bence, belki normal bi zamanda olsa farkında bile olmazsın agrının.
bastırma bide elinle yaw niye bastırıyosun, kan tahlili yapıcakmısın yada doktora ne zaman gidiceksin

benim bildiğim adetle gebelik aynı beirtileri vermekteymiş

canım agrıyı düşünme bence, belki normal bi zamanda olsa farkında bile olmazsın agrının.
bastırma bide elinle yaw niye bastırıyosun, kan tahlili yapıcakmısın yada doktora ne zaman gidiceksin

Suan biraz daha iyi zaten.
Doktora persembe günü gitcem. Kontrol etmedende kan tahlili yapmiyorlar. o yüzden henüzde kontrol olmak istemiyorum. Persembe giderim.
Ama dedigim gibi adet sancim felanda cok sükür suan hicbisi yok gögüsler haric.
Ha birde arada sanki bogazima bisiler dügümleniyor tuaf oluyorum :bbo:
sen hamislik nasil geciyo? rahatmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…