Suan biraz daha iyi zaten.
Doktora persembe günü gitcem. Kontrol etmedende kan tahlili yapmiyorlar. o yüzden henüzde kontrol olmak istemiyorum. Persembe giderim.
Ama dedigim gibi adet sancim felanda cok sükür suan hicbisi yok gögüsler haric.
Ha birde arada sanki bogazima bisiler dügümleniyor tuaf oluyorum :bbo:
sen hamislik nasil geciyo? rahatmisin?
biran önce perşembe gelsin ozamanhihoyyyt
benimde iyi çokşükür kusmalar durdu nihayet oh be dünya varmış sositososito
sürekli tatlı yemek istiyorum Allahtan pek kilo almadım, bebişte oynama başladı baya =))
ayy ne güzel bende o günleri görürüm insallah.
Benim tatli ile aram pek iyi degil bakalim nasil olacak hamilelikde kaydirigubbakcemile2
Senin dogum nezamandi?
ay ne cabuk geciyo zaman ben ilk foruma geldigimde daha hamis degildi kimse simdi cinsiyetler bile belli :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 evet zaman cokkk hızlı geçiyo
beklenen dogumtarihi 25 agustos tabi erken gelmezse diyor doktorboshayallersmile sezeryanla olucakmış bide
Bebişkommmmmm tebrik ederim canım Allah tamamını erdirsin halay çekicem de olmuyo bi türlü bilgisayarım kafayı yedi :)) Ayy çok sevindim ama yaa ne kadar mutlu olmuşsundur canım benim
:teytey::teytey: BEBİŞKOMMM SENİN İÇİN TATLIMMMM:1hug:
ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM
Gögüs uclarim dokununca hatta bazen sütyenden bile agri yapiyo yani aciyo. Baskada bisi yok canim suan. Sadece iste sol kasigim agriyo sanki yumurtlama dönemindeki gibi. Böyle hafif bastirincada agri yapiyo sanki gaz varmis gibi icinde kaydirigubbakcemile3
Baska bi degisiklik yok suan. Ama bu agri kafami karistiriyo bilmiyorumkismile
Adet sancim felan akintim yok.
Sagol canim bende cok sevincliyim ya hihoyyyt
Aramizda pek bisi yok canim tecrübelerinden faydalanabilirim dogumdan sonra aklinialirimsmile
heheh sende kasım annesi sayılabilrsin... arada bize de ugraaakaydirigubbakcemile5
Bebiş bizde senin tecrübelerden faydalanalım. Sen kür falan apmışmıydın.
bebişkom..canım benim... kafa karıştırcak bir durum yok ortada....
bebiş ortada durur.. sağda yada solda değil. bu net bir bilgi.. çünkü rahim ortada.. sağda ve solda yumurtalıklar var. yumurtalıklarda sadece yumurta ile sperm döllenir. döllendikten sonrada 2-3 gün sürecek bir yolculuğa çıkıp rahime gelirler ve orada kendisine yer açıp tutunmaya başlar... şu an sende bir sürü hormon salgılanıyor. bebiş tutunmaya çalışıyor. bir yerlerinde ağrı sızı falan hissetmen gayet normal... gebeliğin sonuna kadar böyle anlam veremediğin bir sürü ağrı hissedeceksin zaten... evhamlı olma fazla.. bırak ağrısın. çok evham yaparsan bu hamileliğin sonuna kadar gelmezsin =)) çünkü gerçekten zor ve uzun bir dönem... rahat ol emi.. kendini dinleme fazla.. rahat ol.. sen ne kadar rahat olursan bebiş de o kadar rahat olur... senin her hissettiğin direkt onu etkiliyor unutma... onun sağlığı için kendini stresden uzak tutmalısın canım..
öpüyorum seni.. güzel bir hamilelik geçirirsin inş...
bebişkom..canım benim... Kafa karıştırcak bir durum yok ortada....
Bebiş ortada durur.. Sağda yada solda değil. Bu net bir bilgi.. çünkü rahim ortada.. Sağda ve solda yumurtalıklar var. Yumurtalıklarda sadece yumurta ile sperm döllenir. Döllendikten sonrada 2-3 gün sürecek bir yolculuğa çıkıp rahime gelirler ve orada kendisine yer açıp tutunmaya başlar... şu an sende bir sürü hormon salgılanıyor. Bebiş tutunmaya çalışıyor. Bir yerlerinde ağrı sızı falan hissetmen gayet normal... Gebeliğin sonuna kadar böyle anlam veremediğin bir sürü ağrı hissedeceksin zaten... Evhamlı olma fazla.. Bırak ağrısın. çok evham yaparsan bu hamileliğin sonuna kadar gelmezsin =)) çünkü gerçekten zor ve uzun bir dönem... Rahat ol emi.. Kendini dinleme fazla.. Rahat ol.. Sen ne kadar rahat olursan bebiş de o kadar rahat olur... Senin her hissettiğin direkt onu etkiliyor unutma... Onun sağlığı için kendini stresden uzak tutmalısın canım..
öpüyorum seni.. Güzel bir hamilelik geçirirsin inş...
Vallah icimi rahatlattin tatlim cok sagol. insallah dedigin gibi olur boshayallersmile
canım ne güzel şeyler yazmışsın. Bizimde kulağımıza küpe olsun. Yüreğine sağlık tatlım. Bebişkom lapacı çok haklı canım. Hiçbirşeyi dert etme kendine. Hamleliğin keyfini sür tatlım.
6-7. haftalara geldiğinde minişin kalp sesini duyacaksın. o zaman daha farklı şeyler hissedeceksin. emin oluyorsun ki miniş orada =) dert etme hiç... daha çoookkk ağrıların sızıların olacak.. bunlara hazır ol.. ama Allah öyle bir şekilde koruyor ki minişi ne yaparsan yap ne olursa olsun o orda sağlıklı bir şekilde büyüyor. bir kere kese içinde yaşıyor. plesantası onu herşeyden koruyor. sen hiç onu düşünme.. iyi beslen, iyi dinlen, stresden uzak ol... önemli olan bu şimdi...
ne demek nurzul.. bu günler bir kez yaşanıyor.. hamileliğin bittiğinde bir daha geri dönüşün hiç olmayacak. o nedenle o zamanı en güzel şekilde, en keyifli şekilde geçirmek lazım... hemde bebeğin sağlığı için bu çok gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?