bu ay degil ama gecen ay btc kullanmistim. Ama tadi kötü oldugu icin sonuna kadar yapmadim erken birakmistim. Yinede rgl olmustum ama ilk defa 28günde. Rglimi düzene soktugunu düsünmüstüm. öylede oldugu galiba. Geldi bebisim:ecrin_bebek:
bende geçen ay kullanmıştım tadı çok rahatsız etmedi. Beni. Aynı olduğum gün aynı dakikada oldum diyebilirim. Ben bu ay tekrar kullanıyorum bçt yi. ınşş bende bu ay hamiş olurum. Senin gibi bana da faydası olur.
ay kizlar ben bugün tekim büroda. Isde hic yok sabahdan beri burdayim :):)
5 olsada gitsem eve ondan sonra 4 gün tatil sositososito
oohh... ne allaaaaaaa....
yat bakalım..
hemde 5 de çıkıyosun işten...
kıskanıyorum seni aammmaaa boshayallersmile
Oleeeeeeyyyyy bebişkom hamile miiiiiiii süper bu habeeeerrrr.... Valla bekleyenlerin sayısı git gide azalıyooooooorrrrrr
Hadi bende çekeyim halayımı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayırlısı olsunm gaye ıhmal etmeden bence bıran once gıt mutlaka ...bebege bı kac saatlıgıne de olsa bakacak baska kımse yokmu kı
Vallah yatim biraz ne olacak. Gerci yarin misafirim var trden anneannemler dayimlar felan geldi dügünümüz var hafaya ama olsun onlar yabanci degiller.
Canim sende 5de cikmiyormuydun?
kızlarrrr...demin bir uzman arı mühendisi ile konuştum.adam öncedende bakanlıkta arı uzmanıymış balen markanın sahibi...bana dediki eşin ve sen royal jel(arı sütü kapsülü) hem dolapta saklamaınıza gerek olmaz, birde ona polen tableti sende polenli bal ye...ama spermi arttırı dersem yalan olur...kadının üremesine arı sütü çok etkili ama erkekte daha çok bağışıklığı düzelir
Evet canim sagol cek bakalim..:)
Insallah 2-3 aya kadar hamis olmayan kalmayacak bu topicde :teytey:
yok 17.30 da :kedi:
alla allaa.. iyice araştır ama edut.. herkes bişi der zaten.. doğru bilgiyi bulmak çok zor bu kadar bilgi kirliliği içinde
Belirtilerin var mıydı canım.Ben bayadır takip edemiyorum topici.Bu aralar hep bi meşguliyet çıktı. Tek belirtin adet gecikmesi miydi?
Vallah belitimidir degilmidir bilmyiorum canim ama sunlar vardi:
2-3 gün önce basim agrimaya baslamisti
gögüslerim herzamankinden cok sis ve uclari aciyo
bide sol kasigimda agri var ara arada karnimin altinda batmalar oluyo.
Ben rgl günüm bugün canim zaten. 3 gün önce test yaptim negatif cikti. bir gün sonra tekrar yaptim silik cikti. Bugün tekrar yaptim sabah pembe cikti yine ama gayet belirgin bi sekilde.
Persembeye randevu aldim bakalim.
Sen neler yapiyosun ?
slm kızlar epeydır gıremedım bısey sorcam sızebardak cekmek hamıle kalmayı kolaylastırırmı bele bardak cekmek yanı ev sahıbım 1 bucuk yıl cocugu olmamıs onu yapınca olmus banada yapcak bugun bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?