- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Bunu daha önce tubilosh arkadaşımız da söylemişti.Kayınvalidesi söylemiş. O şu anda hamile çok sık uğramıyor topic'e ama bunu denedi mi bilmiyorum.Fakat yakı denesi. Bele yapıştırılan yakılardan denedi.
Canım bende zaten belirti melirti hiç bişi yok ama hala adet olmadım. olmam gereken tarihin üstünden 10 gün geçti.Doktorla konuştum telefonda bana geçen salı için gel demişti ama ben arkadaşın bebeğine baktığım için gelemeyeceğimi söyledim o da cuma cumartesi hala adetin gelmezse ve müsait olursan gel bi daha bakalım kist yoksa ve rahimde kalınlaşma varsa bi daha betahcg bakarız dedi. Ama ben kist olduğunu düşünüyorum o yüzden biraz daha umursamaz davranıyorum ve sallıyorum.
gecmısı okudum bebişkom hamıleymısısn cooooooooooook sevınndım canım nasıl oldu nezamandır ıstıyodun canım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah
valla bılmıyorum denıycem adetın bıtınce yapılıyomus ılıskıye gırmeden sımdı banyo yapıp cagırıcam dua edın bu arada btc ne oluyo anlamdım bebısko ole bıseyden bahsetmıste
slm kızlar yoğunluktan sadece bebişkomu tebrik edip çıktım
gayeciğim nasılsın
lapaci sen nasılsın
leylem tatlım o konuda hiç bir bilgim yok tatlım
Canım bende zaten belirti melirti hiç bişi yok ama hala adet olmadım. olmam gereken tarihin üstünden 10 gün geçti.Doktorla konuştum telefonda bana geçen salı için gel demişti ama ben arkadaşın bebeğine baktığım için gelemeyeceğimi söyledim o da cuma cumartesi hala adetin gelmezse ve müsait olursan gel bi daha bakalım kist yoksa ve rahimde kalınlaşma varsa bi daha betahcg bakarız dedi. Ama ben kist olduğunu düşünüyorum o yüzden biraz daha umursamaz davranıyorum ve sallıyorum.
slm kızlar yoğunluktan sadece bebişkomu tebrik edip çıktım
gayeciğim nasılsın
lapaci sen nasılsın
leylem tatlım o konuda hiç bir bilgim yok tatlım
bal çörek otu tarçın nasıl yapılıyo ne kadar ıcılıyo tarıfını verırmısınız bana da
yok 17.30 da :kedi:
alla allaa.. iyice araştır ama edut.. herkes bişi der zaten.. doğru bilgiyi bulmak çok zor bu kadar bilgi kirliliği içinde
kızım asıl dediki o kestane balı tam bir yalan o sadece bronsite ii gelir...benim için kapsül olması ii oldu ama eşim annesinin yanında kullanamazdı alıcam bu hafta...b arada bizim doktro işi haftaya kaldı...
ya belki diğerini tadı kötüdür onun için balla karıştırılıyodur.. ne bilimm...
inş işe yarar edutcum yaaaa....
dr işi için acele etmeye gerek yok zaten.. elbet gidersiniz
biz sadece hafta sonu gidebildiğimiz için ve ii birine gidelim diye ünibele gideceğiz bu hafta sonu olan randevuları haftaya ertelediler. birde kendi doktorumu aradım ürologa gidin 2 testten sonra gelin bakarız dedi....
dün gece hemen yataktan kalktım banyoya gittim kıyamam eşim diyorki önceden hep yatıyordun artık umutsuzluğa kapıldın dimi...dedim alakası yok... tuvalete acil gitmem lazım dı oysaki cidden olmaz artık diye öyle yaptım...
hayırlısı olsun...
edutcum.. bende yumurtlama günleri yatakta yarım saat yatardım.. belimin altına yastık koyarak... hamile kaldığım ay 30. günümdü ve artık yumurtlamam çookkttaannn geçmş ve ben adeti bekliyordum. evlilik yıldönümümüzdü o nedenle birliktelik oldu..sadece bir kere.. yani öncesinde sonrasında günlerce bişi olmadı. çünkü ben hamile kalamadım bu ayda diye ağlıyordum sürekli. kan testi yaptırmıştım çünkü ve emindim o ay hamile olmadığıma... ve o gece hiç yatmadım.. hemen kalkıp duşumu aldım ve uyudum... olacağı olunca inanki oluyor.. gerisi hep hikayyee..adet olmam gerekirken o gece yumurtlamışım işte...
aynı şekilde bir arkadşım hep korunuyordu... sadece bir kez kazayla korunmadan eşiyle birlikte olmuş.. hemen kalkıp duş almış hamile kalmak istemiyordu. ve hemen ertesi gün hapı almış.. adetinin 9. günü olmuş.. sonra adeti gelmeyince acaba dedi.. yok dedim yaaa.. o kadar kolaymı bu iş.. hemen kalkmışsın banyo yapmışsın ertesi gün hapıda almışsın.. kız dr a gitti ki hamilleee..... öyle şaşırdım anlatamam... olunca oluyor iştee..olmayıncada olmuyor
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi bi vaka takip ediyorum yoğun bakımda herşeyin başı sağlıkkkkkk gerisi boşşş
canım ben biliyorum biz burda çabalıyoruz ya allah ol demeden olmayacak...benim derdim onun üzülmesi...insan sevdiği biri üzülünce çok çaresiz kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?