Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar yoğunluktan sadece bebişkomu tebrik edip çıktım
gayeciğim nasılsın
lapaci sen nasılsın
leylem tatlım o konuda hiç bir bilgim yok tatlım

valla bılmıyorum denıycem adetın bıtınce yapılıyomus ılıskıye gırmeden sımdı banyo yapıp cagırıcam dua edın bu arada btc ne oluyo anlamdım bebısko ole bıseyden bahsetmıste

Canim sen bence ihmal etme öyle olumsuzda düsünme kist felan diye. Hayirlisi insallah kist degil bebis vardir sositososito
Bir an önce git doktora.

gecmısı okudum bebişkom hamıleymısısn cooooooooooook sevınndım canım nasıl oldu nezamandır ıstıyodun canım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah

Sagol tatlim..
Bu 6.ayimizdi canim.

bebişkom senın adına cok sevındım ya bırı hamıleyım dıyınce kendım olmus kadar cok sevınıyorum umudum artıyo bıgun herkes anne olacak allahın ıznıyle

gayeciğim nasılsın
lapaci sen nasılsın

Canım iyiyim... 3 gündür arkadaşımın bebeğine bakıyordum ondan pek giremedim.sadece akşamları şöyle bi okuyordum geçmişi. bugün de salondaki halımı sildim birazdan kalkıp temizliğe devam edicem.
Bide doktoru arayacağım yarın yada öbür gün gidip görüneyim. ilaç biteli 13 gün oldu bende tık yok.

ayy kendimi gördüm sanki bir ann aklinialirimsmile
inş benim gibi olur seninde gayecim yyaaaaaa... hayırlısı olsuunnnn diyelim.. adet olana kadar umut kesilmez asla =)

bal çörek otu tarçın nasıl yapılıyo ne kadar ıcılıyo tarıfını verırmısınız bana da

gayeciğim nasılsın
lapaci sen nasılsın

bende öyleyim ayselcim yaa.. ara ara okuyup cvp yazıyorum sonra işe devamm
çok iyiyim ben sağolasın.. sende iyisin inş.... miden nasıl?

bal çörek otu tarçın nasıl yapılıyo ne kadar ıcılıyo tarıfını verırmısınız bana da

Vallah ben kafama göre yaptim canim. Bir kavanoza biraz bal bir kasik cörek otu birazda tarcin koyup karistiriyorsun, Adetinin 2.günü baslayip 12.güne kadar hergün sabah aksam ac karnina bir kasik yiyorsun.
Ben ama fazla dayanamadim tadini sevmedigim icin sadece 8.güne kadar yedim.
o ayda zaten hamis kalmadim ama adetimi düzene soktu 28.günde oldum,.

yok 17.30 da :kedi:

alla allaa.. iyice araştır ama edut.. herkes bişi der zaten.. doğru bilgiyi bulmak çok zor bu kadar bilgi kirliliği içinde

kızım asıl dediki o kestane balı tam bir yalan o sadece bronsite ii gelir...benim için kapsül olması ii oldu ama eşim annesinin yanında kullanamazdı alıcam bu hafta...b arada bizim doktro işi haftaya kaldı...

kızım asıl dediki o kestane balı tam bir yalan o sadece bronsite ii gelir...benim için kapsül olması ii oldu ama eşim annesinin yanında kullanamazdı alıcam bu hafta...b arada bizim doktro işi haftaya kaldı...

ya belki diğerini tadı kötüdür onun için balla karıştırılıyodur.. ne bilimm...
inş işe yarar edutcum yaaaa....
dr işi için acele etmeye gerek yok zaten.. elbet gidersiniz

ya belki diğerini tadı kötüdür onun için balla karıştırılıyodur.. ne bilimm...
inş işe yarar edutcum yaaaa....
dr işi için acele etmeye gerek yok zaten.. elbet gidersiniz

biz sadece hafta sonu gidebildiğimiz için ve ii birine gidelim diye ünibele gideceğiz bu hafta sonu olan randevuları haftaya ertelediler. birde kendi doktorumu aradım ürologa gidin 2 testten sonra gelin bakarız dedi....

dün gece hemen yataktan kalktım banyoya gittim kıyamam eşim diyorki önceden hep yatıyordun artık umutsuzluğa kapıldın dimi...dedim alakası yok... tuvalete acil gitmem lazım dı oysaki cidden olmaz artık diye öyle yaptım...

hayırlısı olsun...
edutcum.. bende yumurtlama günleri yatakta yarım saat yatardım.. belimin altına yastık koyarak... hamile kaldığım ay 30. günümdü ve artık yumurtlamam çookkttaannn geçmş ve ben adeti bekliyordum. evlilik yıldönümümüzdü o nedenle birliktelik oldu..sadece bir kere.. yani öncesinde sonrasında günlerce bişi olmadı. çünkü ben hamile kalamadım bu ayda diye ağlıyordum sürekli. kan testi yaptırmıştım çünkü ve emindim o ay hamile olmadığıma... ve o gece hiç yatmadım.. hemen kalkıp duşumu aldım ve uyudum... olacağı olunca inanki oluyor.. gerisi hep hikayyee..adet olmam gerekirken o gece yumurtlamışım işte...

aynı şekilde bir arkadşım hep korunuyordu... sadece bir kez kazayla korunmadan eşiyle birlikte olmuş.. hemen kalkıp duş almış hamile kalmak istemiyordu. ve hemen ertesi gün hapı almış.. adetinin 9. günü olmuş.. sonra adeti gelmeyince acaba dedi.. yok dedim yaaa.. o kadar kolaymı bu iş.. hemen kalkmışsın banyo yapmışsın ertesi gün hapıda almışsın.. kız dr a gitti ki hamilleee..... öyle şaşırdım anlatamam... olunca oluyor iştee..olmayıncada olmuyor

orası öyle bacımda...umursamıyordu hiç ama dün öyle dyince çok fena oldum...yoksa hamilelik değil bu aralar derdim....

canım ben biliyorum biz burda çabalıyoruz ya allah ol demeden olmayacak...benim derdim onun üzülmesi...insan sevdiği biri üzülünce çok çaresiz kalıyor

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi bi vaka takip ediyorum yoğun bakımda herşeyin başı sağlıkkkkkk gerisi boşşş

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi bi vaka takip ediyorum yoğun bakımda herşeyin başı sağlıkkkkkk gerisi boşşş

demin noldu biliyormusun başka bir forma girdim bir baktım ben:))) bir kızda daha resmim var ama ilk bakışta dedim ben ne yazşım

canım ben biliyorum biz burda çabalıyoruz ya allah ol demeden olmayacak...benim derdim onun üzülmesi...insan sevdiği biri üzülünce çok çaresiz kalıyor

üzülecek birşey yok ama.. eşine destek olursan kurtulacaktır bu psikolojiden.. sperm kalitesi iyi olan erkeklerin bile dönem dönem yediği içtiği şeylerden stresden ilaçlardan falan düşüyo bazen kalitesi.... allah başka dert vermesin.. zamanla aşılabiliyor işte.. zamanla herşey yoluna girecektir... siz çok şanslı bir çiftsiniz.. hem çok seviyorsunuz birbirinizi hem araştırıyorsunuz çabalıyorusunuz..eminim sonuç alacaksınız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…