Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
116
37
Antalya
Kızlar Merhaba
Ocak ayında ne yazıkki negatifim.
Zaten ilk denememiz bu ay :)
3 yıllık evlıyım. Ve artık cocuk ıstemeye karar verdık.
Umarım konuyu hem dogru yere acıyorumdur hemde erken degıldır.
Ama ortalama adetlerı bugunlerde olanların umutları benım gıbı Şubata kaldı.
Evet kızlar Şubatta hamile kalmak ısteyenler
Ovulasyon yontemı ıle takıp edenler hepımız burda bırbırımıze yardımcı olursak super olur.
İnşallah Allah hepımıze hayırlısıyla cocuk sahıbı olmayı nasıp eder.

Son düzenleme:
selam canım ben geldim benim regl tarihim 4 şubat bakalım artık olcakmı bu 2. ayımız rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin:42::42::42::42::42:

selam canım ben geldim benim regl tarihim 4 şubat bakalım artık olcakmı bu 2. ayımız rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin:42::42::42::42::42:

İnşallah olur cnmmm
BEn,im bir doktor test yapmadan PKO teshısı koydu sonrakı ıkı doktorda temız dedı ama adet duzensızlıgım var son bır kac aydır onun ıcın yumurtlama gunumu hesaplıyamıyorum ne yazıkkı :S

İnşallah olur cnmmm
BEn,im bir doktor test yapmadan PKO teshısı koydu sonrakı ıkı doktorda temız dedı ama adet duzensızlıgım var son bır kac aydır onun ıcın yumurtlama gunumu hesaplıyamıyorum ne yazıkkı :S

benimde adet düzensizliğim var tam olarak bende ne zaman ovulasyon olduğum günleri hesaplayamıyorum:27: nasıl anladın pko olduğunu bide test yapmadan kaç günde bir regl oluyosun

Son düzenleme:
Cnm doktor alttan ultrasonla soyledı fakat dıger doktorumda bole bır sekılde kımse kımseye PKO dıyemez dedı ayrıca tuylenmen asırı kılo seker vb sonuclarda olmalı dedı bende tuylenme ve kg var ama yıllardır var fakat adet duzensızlıgım yenı
Mesela kasım ayında 16sında adety olmusken
Aralıkda 29 nda oldum
Ayrıca bana hormon ılacı verdı ılk doktorum bende ıcmedım cunku dıyette yapıyorum
sonra kendılıgımden oldum 29 aralıkda
tek doktorla kesınlıkle kalmamak en ıyısı cnm

Cnm doktor alttan ultrasonla soyledı fakat dıger doktorumda bole bır sekılde kımse kımseye PKO dıyemez dedı ayrıca tuylenmen asırı kılo seker vb sonuclarda olmalı dedı bende tuylenme ve kg var ama yıllardır var fakat adet duzensızlıgım yenı
Mesela kasım ayında 16sında adety olmusken
Aralıkda 29 nda oldum
Ayrıca bana hormon ılacı verdı ılk doktorum bende ıcmedım cunku dıyette yapıyorum
sonra kendılıgımden oldum 29 aralıkda
tek doktorla kesınlıkle kalmamak en ıyısı cnm

tabiki canım yaaa bana kız iken ağrılı oluyorum diye gitmiştim alttan bakamadı tabiki ultrasonla baktı rahimde perde var dedi şok oldum beynimden vurrulmuştum.Ama evlendikten sonra gittim alttan baktı hiç bişey yok dedi yani tek doktora inanılmıycak

tabiki canım yaaa bana kız iken ağrılı oluyorum diye gitmiştim alttan bakamadı tabiki ultrasonla baktı rahimde perde var dedi şok oldum beynimden vurrulmuştum.Ama evlendikten sonra gittim alttan baktı hiç bişey yok dedi yani tek doktora inanılmıycak

KEsınlıkle cnm hayırlısı bakalım inşallah adet olmazwsınnn :)
ve bebısınle ılk hıssı yasamıs olursun
:49: :49: :49:

bnde geldim=)))) bnmkıde 8 şubat bkalım bu ay 3.uncu olcak dnememiz kımyasal düşükten snra hyrlısıı:1::1::1:

selam kızlar bakalım benim adetim 2 gün sonra eğer bu ay negatifse çalışmalara devam edicem gerçi bu benim ilk denemem bakalım kısmet

benımkıde 1 subat bakalım 3 ayımız ınsallah bu sefer hamıle kalmısımdır

bnde geldim=)))) bnmkıde 8 şubat bkalım bu ay 3.uncu olcak dnememiz kımyasal düşükten snra hyrlısıı:1::1::1:

Canım ınsallah olur benımde ılk denememdı bu ay :D
Bu arada bugun dıyetısyenıme gıttım yaklasık 1.5 aydır gıdıyordum zaten kıloluyum cunku :)
Folik asite baslamamı onerdı
Folic Plusa basladımbugun gunde 3 adet ıcıyorum :D
Herkesede onerılıyor bu arada

selam kızlar bakalım benim adetim 2 gün sonra eğer bu ay negatifse çalışmalara devam edicem gerçi bu benim ilk denemem bakalım kısmet

Canımbenımde ilk :D
HAdı hayırlısı
Folik asite basladınmı ?

benımkıde 1 subat bakalım 3 ayımız ınsallah bu sefer hamıle kalmısımdır
İnşallah cnm
bu arada hepınız tekrardan hosgeldınızzz

Canım ınsallah olur benımde ılk denememdı bu ay :D
Bu arada bugun dıyetısyenıme gıttım yaklasık 1.5 aydır gıdıyordum zaten kıloluyum cunku :)
Folik asite baslamamı onerdı
Folic Plusa basladımbugun gunde 3 adet ıcıyorum :D
Herkesede onerılıyor bu arada

Canımbenımde ilk :D
HAdı hayırlısı
Folik asite basladınmı ?

İnşallah cnm
bu arada hepınız tekrardan hosgeldınızzz

deneye deneye alıcazz bebişleri kucaklarımızaa:emir_bebek::emir_bebek:

merhabalar hanımlar bende ocak topiğinden mecburen çıkıp şubat topğine geldim..ocak ayı negatif kapandi..bakalım beklenmeyen adet tarihi 6 şubat bizimde şubat ayı 4.denememiz olacak ama ben şubattanda ümitli değilim çünkü çok exın olmadı bu ay eşim çok yoğun çalıştıı..e tabi evde çalışamadı bu yüzden napalım kısmet sizin güzel haberlerinizi duyarım inşllah..hadi bakalım gelsin bebişleerr:):64:

Slm kızlar benim ocak adetim hala gelmedi doktora gittim adet düzensizli dedi bana duphaston diye hap verdi ben hamile kalmak istiyorum yumurtlama günümü nasıl anlıycam şimdii:43:

benim bu ay 4 denemem olacak.denemelerimden once bir kürtaj birde düşüğüm var.clearblue hamilelik monitörü(yumurtlama günü hesaplama cihazı) hakkında bilginiz yada kullananınız varmı

benim bu ay 4 denemem olacak.denemelerimden once bir kürtaj birde düşüğüm var.clearblue hamilelik monitörü(yumurtlama günü hesaplama cihazı) hakkında bilginiz yada kullananınız varmı

ben ilk defa duydum canım nasıl birşey çihaz gibimio

ben ilk defa duydum canım nasıl birşey çihaz gibimio

google clearblue yazarsan tüm bilgileri okuyabilirsin canım

4. denemede tutacakmı bakalım...
geçen ay acaip umutlanmıştım belirtiler falan psikolojikmiş
adet olunca bütün belirtiler yokoldu....
artık kafama takmıyorum olur yada olmaz kafaya takınca olmuyor...
bide buraya girip belirtileri okudukca daha çok belirtiler hissetmeye başladım
belirti falanda okumayacam
kendiliğine bıraktım....
hamiş kalırsam burda ilan edecem zaten :36:
bnakalım şubatın ilk müjdesini kim verecek

Back
X