Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

herkese selamm bizdeki sorun; sorun olmaması... 5 yıllık ewliyim son 2 yıldır korunmuoz ama olmuyo:( 4 tane dr gezdim tüm filmlerimiz tahlillerimiz 4 ayrı dr.da tekrar tekrar yapıldı, tüm dr.ların sölediği ne sende ne eşinde bi problem yok... Ama olmuyor işte... Ben çok fazla bunaldığımdan direkt tüp bebek deneyelim dedim dr en az 2 tane aşılama deneyelim önce dedi, ok dedim 1 haftadır yumurta büyüten iğnelerden vuruluyorum çarş. kontrolm vardı yumurtam çok güzel büyümüş dedi de. dün gece çatlatma iğnesini vuruldum, yarın sabahda aşılama işlemini yapacaklar... Bu ilk aşılamam ve çok heyecanlıyım allahım inşallah 1de 1 tutar hamile kalabilirim... Sonucunu 04/04 te kan tahlili yapıcaz dediler... Bakılım hepimizin hakkında hayırlısı olsun... Çok ağladım bu 2 senede artık gülerim inşallah... Rabbim isteyen herkese en kısaa zamanda nasip etsin anne olmayı... Aratmasın kimseye... :2:

umarım yüzünüz güler ve ilk aşılamanız tutar..ben de iki yıldır bekliyorum hiç sorun yok ayrıca bir de oğlum var ama olmuyor şimdi,hiç sorunda yokmuş üstelik...aşılama yöntemine baş vurmamı söyledi dr.ama nasıl bişey ne zaman uygulanıyor hangi vakit dr. gitmeliyim hiç bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz

benımde 8 subat adet tarıhım 8 aydır ıstyıyoruz insallah u ay olcak prolaktın hormonum yuksektı ılacım bıttı bakalım inş.....

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat :nazar:

Blgs --------------------- 2 Şubat :nazar:
seyma4 --------------- 4 Şubat :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::64::64::emir_bebek:

elatugba --------------- 4 Şubat :nazar:

apsaras --------------- 4 Şubat :nazar:
merve1 ---------------- 4 Şubat :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::64::64::emir_bebek:

psijoyi -------------- 4 Şubat :nazar:

pelin67 --------------- 5 Şubat :nazar:

Hacer22 --------------- 6 Şubat :nazar:

civciv89 --------------- 8 Şubat :nazar:

reyhan85 ----------------- 8 Şubat :nazar:

elisaist -------------------- 9 Şubat :nazar:

tenniterenne ---------- 9 Şubat :nazar:

aborjinos --------------- 10 Şubat:nazar:

FLZARDA --------------- 11 Şubat :nazar:

hatcag ----------------11 Şubat :nazar:

pptya87 ---------------- 12 Şubat :nazar:

shainy ----------------- 14 Şubat :nazar: