- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.001
ayy evet yaaa :)) hediye aldın mı ?
ya dediğim gibi adet de olabilir olmayabilir de ..mesela kimyasal bir gebeli olmuş olabilir..doktor onu anlayamaz..gebelik yok der çıkar işin içinden..ama kanda baktırırsan en azından bir gebelik olduysa bile değerlerden çıkar..eğer değerin yüksek çıkarsa git bence doktora..ama yinede de sen bilirsin tabi.. ağrın ne durumda yine bıçak batması gibi oluyor mu ?
ya ne biliyim tedirginim birazda kötü bişey varsa diye ama bilmiyorumki.. Ağrılar zaman zaman giriyo. özellikle otobüste koltukta oturuyorum ya oturduğum yerde ağrıyo hoplayıp zıplayınca araba.. dün akşam otobüsten indik yürürken sol tarafımda batma gibi ağrı oldu 1 dk fln geçti..
arkadaşlar merhaba :) bende şubat ayını umutla bekleyenlerdenim açıkçası , beklenmeyen adet tarihim 14 şubat :S bakalım hepimizin için hayırlısı ... benide ekleyin lütfen tabloya
arkadaşlar merhaba :) bende şubat ayını umutla bekleyenlerdenim açıkçası , beklenmeyen adet tarihim 14 şubat :S bakalım hepimizin için hayırlısı ... benide ekleyin lütfen tabloya
ya ne biliyim tedirginim birazda kötü bişey varsa diye ama bilmiyorumki.. Ağrılar zaman zaman giriyo. özellikle otobüste koltukta oturuyorum ya oturduğum yerde ağrıyo hoplayıp zıplayınca araba.. dün akşam otobüsten indik yürürken sol tarafımda batma gibi ağrı oldu 1 dk fln geçti..
ya ister doktora git istersen kan testi yaptır ama bişey varsa bir an önce öğren...belki kimyasal gebeliktir sonuçta o kan testinde çıkar doktor göremez ama en azından sen öğrenmiş olursun..belki de normal gebeliktir değerin yüksek çıkarsa da doktora gider görürsün...inşallah ikinci dediğim doğrudur..
yemek tarzı yapmadım canım pastası aparatif şeyler hazırladım benim var mumlarım onları koydum evet aldım pantolon birde parfümü bitmişti onu aldım
merhaba hoşgeldin..umarım eşine güzel bir sevgililer günü hediyesi verirsin..
sezggiiiiiiimmm cnm gebelik olsa günün geceli baya oldu idrardada cıkardı bnce ama tbi terside olabiliyo adetinin rengi nasl kımızılar yogun renkse normaldir cnm diger türlü az az akıntı gbi acık pembe gelirmiş ama için rahat diilse dr git kontrol etsin normal regli mi gebelik mi die cnm..
hm.. benimki direk yemek ister aperatifler ona göre değill :)) şubat dediğin 14 şubat demi :) çıkın dışarda eğlenin onda da :) biz doğum günleri ve evlilik yıl dönümü hariç diğer günlere önem vermiyoz
umarım öyle olur :)) süper olur aslında ama bizim ilk denemmiz ve çok garip ki yumurtlama donemimde sadece 1 gece deneyebildik eşim fena grip oldu yatak döüek :S bakalım kısmet olucak mı :)) inşaallh şubat ayı hepimize güzel haberlerle gelir :) ne de olsa bu ay aşk ayı di mi ama :))
merhaba hoşgeldin..umarım eşine güzel bir sevgililer günü hediyesi verirsin..
yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?
yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?