şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yemek tarzı yapmadım canım pastası aparatif şeyler hazırladım benim var mumlarım onları koydum evet aldım pantolon birde parfümü bitmişti onu aldım

doğum gününü atlattıkda şubat geliyo yaff ondada güzel bişey yapmak istiyorum ama evde geçirmek istemiyorum dışarda güzel bişeyler olsun istiyorum

ya ne biliyim tedirginim birazda kötü bişey varsa diye ama bilmiyorumki.. Ağrılar zaman zaman giriyo. özellikle otobüste koltukta oturuyorum ya oturduğum yerde ağrıyo hoplayıp zıplayınca araba.. dün akşam otobüsten indik yürürken sol tarafımda batma gibi ağrı oldu 1 dk fln geçti..

canım acabalarla korkularla durmaktansa biran önce doktora git bugun herhangi birşey varsada erknden önlemini almış olursun

arkadaşlar merhaba :) bende şubat ayını umutla bekleyenlerdenim açıkçası , beklenmeyen adet tarihim 14 şubat :S bakalım hepimizin için hayırlısı ... benide ekleyin lütfen tabloya

ya ister doktora git istersen kan testi yaptır ama bişey varsa bir an önce öğren...belki kimyasal gebeliktir sonuçta o kan testinde çıkar doktor göremez ama en azından sen öğrenmiş olursun..belki de normal gebeliktir değerin yüksek çıkarsa da doktora gider görürsün...inşallah ikinci dediğim doğrudur..

zuzularım bn geldimm sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffff

sezggiiiiiiimmm cnm gebelik olsa günün geceli baya oldu idrardada cıkardı bnce ama tbi terside olabiliyo adetinin rengi nasl kımızılar yogun renkse normaldir cnm diger türlü az az akıntı gbi acık pembe gelirmiş ama için rahat diilse dr git kontrol etsin normal regli mi gebelik mi die cnm..

yemek tarzı yapmadım canım pastası aparatif şeyler hazırladım benim var mumlarım onları koydum evet aldım pantolon birde parfümü bitmişti onu aldım

hm.. benimki direk yemek ister aperatifler ona göre değill :)) şubat dediğin 14 şubat demi :) çıkın dışarda eğlenin onda da :) biz doğum günleri ve evlilik yıl dönümü hariç diğer günlere önem vermiyoz

merhaba hoşgeldin..umarım eşine güzel bir sevgililer günü hediyesi verirsin..

umarım öyle olur :)) süper olur aslında ama bizim ilk denemmiz ve çok garip ki yumurtlama donemimde sadece 1 gece deneyebildik eşim fena grip oldu yatak döüek :S bakalım kısmet olucak mı :)) inşaallh şubat ayı hepimize güzel haberlerle gelir :) ne de olsa bu ay aşk ayı di mi ama :))

yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?

Son düzenleme:

aynen biz sevgili değiliz ki evliyiz :)) sevgililerde olmayan gün de bizde var değil mi ama :)

valla olacaksa olur cnm biliyorsun millet tecavüze uğruyor hamile kalıyor :))

merhaba hoşgeldin..umarım eşine güzel bir sevgililer günü hediyesi verirsin..

yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?

canım bence git mutlaka , regl döneminde bile eğer muayene etmesi gerekiosa edio doktorlar , en mantıklısı bunları doktorla netleştirmek ...

yok sıkıntı olmaz..sadece adam adet olmuşsun neden geldin diyebilir :)) o yüzden sen git bir test yaptır..değerin yüksekse gidersin..abla sözü dinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…