- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.021
yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?
günaydın günaydın nazlı meleklerin anneleri :)
Selam kızlarr ben de geldim subat ayına ocaktan ümitliydim ama olmadı bugun geldi pis kırmızılar 4 gün rotarlı maleseeefnapıyım 2 yıldır beklıyorum her ay umuduma yaklaştıgımı hissediyorum :) inşallah herkes umuduna kelebeklerine kavusur Rabbim yardımcımız olsunnn
günaydın günaydın nazlı meleklerin anneleri :)
günaydın şekerim nasılsın :)
birşey fark ettim bu topikde adetler yumurtlamalar dogum günleri hepsi bir anda yaşanıyor bu topikde inanıyorum hamileliklerde beraber yaşanacak herkez arka arkaya kalacak :))
günaydın şekerim ne yaptın gittin mi doktorahoşgeldin günaydın kuzummmmm :)
birşey fark ettim bu topikde adetler yumurtlamalar dogum günleri hepsi bir anda yaşanıyor bu topikde inanıyorum hamileliklerde beraber yaşanacak herkez arka arkaya kalacak :))
zuzularım sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffffyazdıımmmmm az önce kimsecikler bişi demedi amaaaaaaaaaaaa
zuzularım sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffffyazdıımmmmm az önce kimsecikler bişi demedi amaaaaaaaaaaaa
Bence kendi doktorunun dediğini yapp canım
bekliim demi yarın aksamı bna bu asılamada saatle calısıyoruz dedi bu catlatma oldugu için belli bi saat vermiyoruz gün asırı istedigin saatte günde yapabilirsin dedi ama bakalım aksam bi olsun :) aslında adamın demek istedigi saat belirleyerek kasmayın dio ama bn dha kastım şimdi napsam die
hoşgeldin hayırlısı olsun..elbet zamanı var ..problem ne sizin neden olmuyor ?
Kendi doktoruna ulaşma şansın yokmu cep tel fln,kendi dr öle deynce bende öle bi düşünce oluştu,bu konularda pek bilgim yok ama
ablalarım ağabeylerim :) pekala o zaman. Sizleri dinliyor ve ben 5 dk içinde çıkıyor kan testi vermeye sağlık ocağına gidiyorum çıkarsa onda çıkar çıkmazsa ben bidaki aya bakarımkan vermekte pek zoruma gidiyo yaa.. sonuç tee 3 te çıkıyo bide. neyse hadi ben gidiyom. şimdilik hoşçakalın... :)
ablalarım ağabeylerim :) pekala o zaman. Sizleri dinliyor ve ben 5 dk içinde çıkıyor kan testi vermeye sağlık ocağına gidiyorum çıkarsa onda çıkar çıkmazsa ben bidaki aya bakarımkan vermekte pek zoruma gidiyo yaa.. sonuç tee 3 te çıkıyo bide. neyse hadi ben gidiyom. şimdilik hoşçakalın... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?