şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Selam kızlarr ben de geldim subat ayına ocaktan ümitliydim ama olmadı bugun geldi pis kırmızılar 4 gün rotarlı maleseeef napıyım 2 yıldır beklıyorum her ay umuduma yaklaştıgımı hissediyorum :) inşallah herkes umuduna kelebeklerine kavusur Rabbim yardımcımız olsunnn

yok az az akıntı gibi değil öyle pembemside değil.. parlak kırmızı :) gideyimde regl durumundayken gitsem sıkıntı olmaz demi ?

bnce olmaz cnm bgn 4.günü zatn 2güne bitr senn normal regliyse..adetliyken gidp muayene yaptırırsan hem kist vs varsa onuda dha net görüyolar hormon testide verirsin hazr gitmişken degerlendirirsin hepsini :)

hoşgeldin hayırlısı olsun..elbet zamanı var ..problem ne sizin neden olmuyor ?

ablalarım ağabeylerim :) pekala o zaman. Sizleri dinliyor ve ben 5 dk içinde çıkıyor kan testi vermeye sağlık ocağına gidiyorum çıkarsa onda çıkar çıkmazsa ben bidaki aya bakarım kan vermekte pek zoruma gidiyo yaa.. sonuç tee 3 te çıkıyo bide. neyse hadi ben gidiyom. şimdilik hoşçakalın... :)

birşey fark ettim bu topikde adetler yumurtlamalar dogum günleri hepsi bir anda yaşanıyor bu topikde inanıyorum hamileliklerde beraber yaşanacak herkez arka arkaya kalacak :))

zuzularım sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffff yazdıımmmmm az önce kimsecikler bişi demedi amaaaaaaaaaaaa

Bence kendi doktorunun dediğini yapp canım

canım tedavi görürüken ben iğne yapıldıgı akşamı yapardım ben

Bence kendi doktorunun dediğini yapp canım

bekliim demi yarın aksamı bna bu asılamada saatle calısıyoruz dedi bu catlatma oldugu için belli bi saat vermiyoruz gün asırı istedigin saatte günde yapabilirsin dedi ama bakalım aksam bi olsun :) aslında adamın demek istedigi saat belirleyerek kasmayın dio ama bn dha kastım şimdi napsam die

Kendi doktoruna ulaşma şansın yokmu cep tel fln,kendi dr öle deynce bende öle bi düşünce oluştu,bu konularda pek bilgim yok ama

hoşgeldin hayırlısı olsun..elbet zamanı var ..problem ne sizin neden olmuyor ?

hosbuldum canım inşaallah zamanını beklıyoruz her tökezleyip düştüğümde büyümeye 1 adım daha yaklasıyorum hesabı bende her ay yeni umutlar besliyorum daha yaklastım diye yakında adet oldugum halde bu hamılelık belırtısı diycem :) delilik oldu iyice bende :)

canım ben 5 ay önce düşük yaptım olabiliyormus aslında ama daha gelmedi nedense eşimde hareketli spermsayısı eksik demişti doktoru ama simdi oda düzeldi cok kötü değil bitkisel şeylerle hallederiz demişti keçiboynuzunu haşlayıp suyunu içti ve o ay hamile kaldımm şimdi içmiyo bayadır alcam bu ay inşallaaah..

Kendi doktoruna ulaşma şansın yokmu cep tel fln,kendi dr öle deynce bende öle bi düşünce oluştu,bu konularda pek bilgim yok ama

cep teli vr ama arasamda 36 saat dicek biliyorum beklerim yarın aksamı bu dr da gün asırı dedi bizm dün aksm oldu ondan yarın aksamı beklerim biraz cogalsın spermlerde demiiiiii

CANIM NEAPTINNN

hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler verirsin..ay senin adına heyecanlandım ya..off valla bana da beklemek zor gelecek şimdi..sen 3'ü bekleme 1 saat sonra ara sor çıkıyo onlar genelde 1 saate..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…