- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.041
cep teli vr ama arasamda 36 saat dicek biliyorum beklerim yarın aksamı bu dr da gün asırı dedi bizm dün aksm oldu ondan yarın aksamı beklerim biraz cogalsın spermlerde demiiiiii
hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler verirsin..ay senin adına heyecanlandım ya..off valla bana da beklemek zor gelecek şimdi..sen 3'ü bekleme 1 saat sonra ara sor çıkıyo onlar genelde 1 saate..
zuzularım sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffffyazdıımmmmm az önce kimsecikler bişi demedi amaaaaaaaaaaaa
Günaydınnn kızlar çok haşta oldum ben gripimDün ovu teşti yaptım tk cızgı adetım bıtelı 8 gün oldu Buay olşun amaaaa
hosbuldum canım inşaallah zamanını beklıyoruz her tökezleyip düştüğümde büyümeye 1 adım daha yaklasıyorum hesabı bende her ay yeni umutlar besliyorum daha yaklastım diye yakında adet oldugum halde bu hamılelık belırtısı diycem :) delilik oldu iyice bende :)
canım ben 5 ay önce düşük yaptım olabiliyormus aslında ama daha gelmedi nedense eşimde hareketli spermsayısı eksik demişti doktoru ama simdi oda düzeldi cok kötü değil bitkisel şeylerle hallederiz demişti keçiboynuzunu haşlayıp suyunu içti ve o ay hamile kaldımm şimdi içmiyo bayadır alcam bu ay inşallaaah..
cep teli vr ama arasamda 36 saat dicek biliyorum beklerim yarın aksamı bu dr da gün asırı dedi bizm dün aksm oldu ondan yarın aksamı beklerim biraz cogalsın spermlerde demiiiiii
Günaydınnn kızlar çok haşta oldum ben gripimDün ovu teşti yaptım tk cızgı adetım bıtelı 8 gün oldu Buay olşun amaaaa
SAOL CNMMMM AMİİİİİİİİİİİİİİN HEPİMİZE VERSİİİNNN BEBİŞŞŞ RABİİM DUA EDELİM BOL BOLLLL :dGünaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinn ve bebişş versinn tez zamanda
aaa yazık sana çok geçmiş olsun..sen hemen iyileşmeye bak da çalışmalar mutlu sonla bitsin :)
SAOL CNMMMM AMİİİİİİİİİİİİİİN HEPİMİZE VERSİİİNNN BEBİŞŞŞ RABİİM DUA EDELİM BOL BOLLLL :d
BİRDE İŞDEYIM DAHA KOTU ELIMDE IHLAMUR GEZIOMMM VALLA GUNUBIRLIK BERABER OLUOZZZ OLSUN DIE BIRDE OKUDUMKI EGER BEBEK ICIN YAPARSAK OLMAZMIŞ ONU DÜŞÜNMEMEK LAZIMMIŞ BNDE ONU YAPAMADIMDAN HERAKŞAM BENI GEZMLERE GOTURUO AKLIM DAGILSIN BEBİŞ DÜŞÜNMEYELIM DIE AHAHHAHA
yaa kızlar bişey soracam benim adet bitmek üzere yarına biter.ama göğüsleim hala ağrıyo kasıklarımdada ağrı var
Nesriiinnnn
ah ahh keşke gezmelere gitmeyle akıldan çıksa değil mi :))ya arkadaşlar ben bu konuda deneyimli olduğum için size söyleyebileceğim sadece şu var...öyle akıldan falan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorsun..her gittiğin yerde her yaptığın şeyde aklında o oluyor bir kere aklımdan çıkarayım diye kendiniz kasmayın öyle birşey yok çünkü..ne yapın biliyor musunuz aklınızda olsun ama her zaman olumlu bir şekilde olsun..asla ve asla bu ay da olmayacak biliyorum..herhalde benim olmayacak vs. Gibi olumsuz cümleler kurmayın ve aklınızdan geçirmeyin..yoksa bol bol düşünebilirsiniz zaten aksi de mümkün olmuyor..naçizane tavsiyemdir..
efendim canım :)
ya sana dedik parça faln geliyo dediğinde bir test yapacaktın ya da doktora gidecektin..ya düşük yaptıysan tekrar ..
çok haklısın cnmmmmBend ebuay hep dıorumkı bua ay ben hamıle kalıcaaaaaaaaaam
Soğan suyu dedinya bana ilaçlarım bitincemi başlasam bu hafta bide regl olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?