şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Günaydınnn kızlar çok haşta oldum ben gripim Dün ovu teşti yaptım tk cızgı adetım bıtelı 8 gün oldu Buay olşun amaaaa

cep teli vr ama arasamda 36 saat dicek biliyorum beklerim yarın aksamı bu dr da gün asırı dedi bizm dün aksm oldu ondan yarın aksamı beklerim biraz cogalsın spermlerde demiiiiii

Diyecekse bencede bekle canm hem dediğin gibi çoğalsınlar

hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler verirsin..ay senin adına heyecanlandım ya..off valla bana da beklemek zor gelecek şimdi..sen 3'ü bekleme 1 saat sonra ara sor çıkıyo onlar genelde 1 saate..

inan bende elsin sen gibi heyecanlıyım sanki benim sonucum gibi inşallah pozitif olurda ilk meleğimiz gelir sonrada bize bulaşır

yok yok 36 saati bekle..çünkü neden biliyor musun yarın 36 saat olacağı için bu akşam yaparsam yarın da yapman gerekir böyle olunca da spermlerin 1 gün dinlenmesi gerekiyor kendine gelebilmesi için..diğer arkadaşların da bilgisi olsun her gün her gün yapmayın yani gün aşırı mümkünse..ama tereddütün varsa ve telefonu da varsa kendi doktorunu arayıp sor bu benim şahsi fikrim..ama spermlerin 48 saatte bir kendini toparlayabildiği bilimsel bir gerçek netten de araştırabilirsin..tmm canlı kalıyorlar belki ama ya bir problem olursa ve kalmazsa riske atma derim ben..bende aşılama yaptırdım o zaman da çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapmışlardı aşılamayı..yine de sen bilirsin tabi..

hmm anladım cnm evet dediğin gibi kalabiliyormuşsun demek ki bu çok güzel birşey demek ki sorun yok..o yüzden zamanını bekliyor demek ki elbet lur umutsuzluğa kapılma..

Günaydın canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinn ve bebişş versinn tez zamanda
SAOL CNMMMM AMİİİİİİİİİİİİİİN HEPİMİZE VERSİİİNNN BEBİŞŞŞ RABİİM DUA EDELİM BOL BOLLLL :d
aaa yazık sana çok geçmiş olsun..sen hemen iyileşmeye bak da çalışmalar mutlu sonla bitsin :)

BİRDE İŞDEYIM DAHA KOTU ELIMDE IHLAMUR GEZIOMMM VALLA GUNUBIRLIK BERABER OLUOZZZ OLSUN DIE BIRDE OKUDUMKI EGER BEBEK ICIN YAPARSAK OLMAZMIŞ ONU DÜŞÜNMEMEK LAZIMMIŞ BNDE ONU YAPAMADIMDAN HERAKŞAM BENI GEZMLERE GOTURUO AKLIM DAGILSIN BEBİŞ DÜŞÜNMEYELIM DIE AHAHHAHA

inasanın aklında bebek düşüncesi girdiyse o yle kolay bi şekilde aklından gitmio ki her zaman kontrollü olmak gerekioda nerdeeee :))

ah ahh keşke gezmelere gitmeyle akıldan çıksa değil mi :))ya arkadaşlar ben bu konuda deneyimli olduğum için size söyleyebileceğim sadece şu var...öyle akıldan falan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorsun..her gittiğin yerde her yaptığın şeyde aklında o oluyor bir kere aklımdan çıkarayım diye kendiniz kasmayın öyle birşey yok çünkü..ne yapın biliyor musunuz aklınızda olsun ama her zaman olumlu bir şekilde olsun..asla ve asla bu ay da olmayacak biliyorum..herhalde benim olmayacak vs. gibi olumsuz cümleler kurmayın ve aklınızdan geçirmeyin..yoksa bol bol düşünebilirsiniz zaten aksi de mümkün olmuyor..naçizane tavsiyemdir..

çok haklısın cnmmmm Bend ebuay hep dıorumkı bua ay ben hamıle kalıcaaaaaaaaaam

ya sana dedik parça faln geliyo dediğinde bir test yapacaktın ya da doktora gidecektin..ya düşük yaptıysan tekrar ..

sağ yumurtalıgım batıyo erkenmi yumuerluyorum ne 25 günde bir gördüm bu ay 31 başlama günü 3 yksek ihtimal olanı dur kız inşallah öyle deyildir birazdaha bekleyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…