- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.961
iim cnm heyecanlıyım tebi nekdr oldular die :) yok gitmedim cnm 9:30da randevum ozaman gidicem..sen naptın dr gittin mi sende ne dedi akıntına ilaç falan basladı mı?
:) yok be cnm fazla kaynatmadık cumartesi kalabalıktı o gün biras kaynattık doru ama dün bnde yoktum pek girende olmamıs zati :) sen nasılsın reglin nasl normala döndü mü cnm?
olsun kaynatın canım tek zor ayanı okumak oluyo :) topiğimiz canlı hızlı ilerliyor inşallah bu şekildede hamile haberleriniz hızlı bir şekildede alırız.bitmek üzre canım 2 güne tamamen biter ama hala ağrım var anlamadım üşüttü galiba
Yumurtalalıkların gayet iyi görünüyor dedi
geçmiş olsun canım soğan suyu iç faydasını görürüsün ben kullandım
Yumurtalalıkların gayet iyi görünüyor dedi
Saol canım,akıntı için dimi? içerimm canm saol ya şifa olsunda
listeye eklenmek isteyen arkadaşlar hoşgelmiş bugun ekler listemizi güncelleriz
cok sevindim cnm ozaman ilaçlarını düzenli kullanda kurut enfeksiyonu eet bnde duydum akıntı enfeksiyon varsa gebelik zor oluyo die ama onu kurutunca hemen kalırsın heralde bnm bi arki öle olmuştu..eşine ne için ilaç verdi cnm?
evet canım bende senin gibi oldum 1 ay önce soganı 4 de böl kaynat aç karnına iç içine bir kaç damla limon sık kokusunu biraz alıyor daha rahat içersin.akıntın çogalır korkma 3 gün yapsan yeterli oluyo yürütüyor iltihabı ialçlarınıda kullandınmı bişeyin kalmaz inşallah
cnm eet topik ailemiz cogalsın biyisin ama kimi gelio listeye ekletio snra hiç ugramaz bile oluyo yada arada geliolar ondada hiç yazdıkları falan yok biz topigi yükseltmeye calısıyoruz gelenlere sart koyalım bnce :) gelirlerse aktif olmaları için
Saol canım yapıcam inşallahhh
İşte bugun başlıycam inşallah ilaçlara,Canım ona neden verdi bilmiyorum ona verdiği ilaç bi kere içmeklik 1 defa içince biticek
evet canım haklısın bazıları bir kere yazıyor birdaha ugramıyor bende o yüzden bekleyim dedim akşama kadar baktık olmadı ekletip gelmeyenleri sileriz 1 hafta bekleriz olurmu sizce
Kızlar kuzenim kan testi yaptırmış hamilelik için sonucu almış doktoruda bu hafta izinliymiş değerlerden anlamıyorum dedi anlayan varmı bende anlamıyorum hiç deneyim yaşamayınca :)
test sonucun bi gelsin belki dr dedigi mucize olmustur :) 1kerelik mi enterasan hiç duymadım ne ilacı ki muayenesiz kadın dogum uzmanı erkege hap verio arastırsaydın nette cnm ne faydası var neiçin kullanılıyomuş die..[/QUOTE
ben pek ümitli değilim zaten şu enfeksiyon geçsin inşallah ondan snra olsun canım,bi araştırayım canım
test sonucun bi gelsin belki dr dedigi mucize olmustur :) 1kerelik mi enterasan hiç duymadım ne ilacı ki muayenesiz kadın dogum uzmanı erkege hap verio arastırsaydın nette cnm ne faydası var neiçin kullanılıyomuş die..
cnm orada yazan beta hcg degeri var o deger enaz 10un üsütünde cıkmalı ona baksın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?