şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

iim cnm heyecanlıyım tebi nekdr oldular die :) yok gitmedim cnm 9:30da randevum ozaman gidicem..sen naptın dr gittin mi sende ne dedi akıntına ilaç falan basladı mı?

Gittim canım enfeksiyon var dedi hap ve fitil verdi... eşimede ilaç verdi,ilaçları bitirince geçmezse gene gel dedi,bidee bu enfeksiyon ile hamile kalman mucize olur ancak dedi,ama regline madem az kalmış test yapalım ona göre ilaçlara başlarsın dedi,testin sonucuda bugun cıkıcak telde görüşücez doktorla..

Yumurtalalıkların gayet iyi görünüyor dedi

cok sevindim cnm ozaman ilaçlarını düzenli kullanda kurut enfeksiyonu eet bnde duydum akıntı enfeksiyon varsa gebelik zor oluyo die ama onu kurutunca hemen kalırsın heralde bnm bi arki öle olmuştu..eşine ne için ilaç verdi cnm?

Saol canım,akıntı için dimi? içerimm canm saol ya şifa olsunda

evet canım bende senin gibi oldum 1 ay önce soganı 4 de böl kaynat aç karnına iç içine bir kaç damla limon sık kokusunu biraz alıyor daha rahat içersin.akıntın çogalır korkma 3 gün yapsan yeterli oluyo yürütüyor iltihabı ialçlarınıda kullandınmı bişeyin kalmaz inşallah

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar hoşgelmiş bugun ekler listemizi güncelleriz

cnm eet topik ailemiz cogalsın biyisin ama kimi gelio listeye ekletio snra hiç ugramaz bile oluyo yada arada geliolar ondada hiç yazdıkları falan yok biz topigi yükseltmeye calısıyoruz gelenlere sart koyalım bnce :) gelirlerse aktif olmaları için

İşte bugun başlıycam inşallah ilaçlara,Canım ona neden verdi bilmiyorum ona verdiği ilaç bi kere içmeklik 1 defa içince biticek

Saol canım yapıcam inşallahhh

evet canım haklısın bazıları bir kere yazıyor birdaha ugramıyor bende o yüzden bekleyim dedim akşama kadar baktık olmadı ekletip gelmeyenleri sileriz 1 hafta bekleriz olurmu sizce

İşte bugun başlıycam inşallah ilaçlara,Canım ona neden verdi bilmiyorum ona verdiği ilaç bi kere içmeklik 1 defa içince biticek

test sonucun bi gelsin belki dr dedigi mucize olmustur :) 1kerelik mi enterasan hiç duymadım ne ilacı ki muayenesiz kadın dogum uzmanı erkege hap verio arastırsaydın nette cnm ne faydası var neiçin kullanılıyomuş die..

Kızlar kuzenim kan testi yaptırmış hamilelik için sonucu almış doktoruda bu hafta izinliymiş değerlerden anlamıyorum dedi anlayan varmı bende anlamıyorum hiç deneyim yaşamayınca :)

evet canım haklısın bazıları bir kere yazıyor birdaha ugramıyor bende o yüzden bekleyim dedim akşama kadar baktık olmadı ekletip gelmeyenleri sileriz 1 hafta bekleriz olurmu sizce

olur cnm ekleriz dedigin gbi yaparız eger gelmezler listeyi haftalık güncelleriz olmayanları cıkarırız..

Kızlar kuzenim kan testi yaptırmış hamilelik için sonucu almış doktoruda bu hafta izinliymiş değerlerden anlamıyorum dedi anlayan varmı bende anlamıyorum hiç deneyim yaşamayınca :)

cnm orada yazan beta hcg degeri var o deger enaz 10un üsütünde cıkmalı ona baksın ..

fulukanmı adı benim eşimde içti.o sundan dolayı şimdi sen ilaç kullanıp iltihabın gidiyor eğer eşinde de varsa sen nekadar kullanırsan kullan tekrar sana bulaşıyor.yani birbirinize gçiriyorsunuz burda eşlerin birlikte kullanmaları daha faydalı bazende bu hapı kadın kullanır 1 tanesini örneğin bugun içti diyerini 1 ahfta sonra aynnı gün tekrar içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…