- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.061
inasanın aklında bebek düşüncesi girdiyse o yle kolay bi şekilde aklından gitmio kiher zaman kontrollü olmak gerekioda nerdeeee :))
yok ilaçdan önce kullan söksünki ilaçlada tamamen yok olur
İlaca doktor hemen başla dedi başlamış oldum ilaca yani,o zaman yarın sabah yapayım soğan suyunu aç karnına dimi
çok haklısın cnmmmmBend ebuay hep dıorumkı bua ay ben hamıle kalıcaaaaaaaaaam
çok güzel yapıyorsun buna inanarak ve yürekten söyle ama içinde en ufak bir umutsuzluk kırıntısı bırakma..
dun neoldu anlatayım ben çokkkkkk turşu yedim eşimde diokı şen yemezdın neoldu bışeylermı var acaba dedım yok ama buay olacakkkk dıokı tatlı ye tatlı erkek olşun artık dagaya vuruoruz bız ama nişana kadar olmaz işe ameıyat olacak 2. Kez varikoselden
dun neoldu anlatayım ben çokkkkkk turşu yedim eşimde diokı şen yemezdın neoldu bışeylermı var acaba dedım yok ama buay olacakkkk dıokı tatlı ye tatlı erkek olşun artık dagaya vuruoruz bız ama nişana kadar olmaz işe ameıyat olacak 2. Kez varikoselden
zuzularım bn geldimm sağ yumuş 19mm olmuş ignemi yaptııı :) igne için kendi dr uzakta olunca baska hekime gittim ama o 36 saati beklemesende olur dedi istersen aksama yap dedi bnm dr da 36 saat snra demişti kararsız kaldm şimdi bnnnnnnnn :s napayım yarın aksam 36 saat oluck bekleyim mi yksa bu aksam mı yapım pufffffff
Super bayaa buyumus canim yaa:))ikisinde de yapsan olmaz mi hem bugun hem yarinn:))
:84::84:Kızlar adet sancısı gibi sancı çekiyorum :84::84:
yapılırda spermler birikir mi öle onun için bilemedim dün aksamda oldu :)) kalmıcak die korkuyorum bnde
:44: Nedenki acaba üşüttünmü yada başka bişemii
yok kıız böyle olamamdaha yeni yumurtlama haftamdayım...üşütme olmamıştır herhalde evdeyim ...
Yok canim o zaman sen bugun kesin bekle yarin yapin calismalarinizi:))bizde adetim bittiginden beri gun asiri calisalim bu ay cok calisalim diye konustuk aramizda ama simdi o da gorev gibi oldu bu askla yapilan bisey gorev gibi olunca cok rahatsiz ediyo beni yaa ama 1 gun bile atlarsak ya gunum kacarsa diye kendimi suclu hissederim kendimi cok sikiyorum cok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?