şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

inasanın aklında bebek düşüncesi girdiyse o yle kolay bi şekilde aklından gitmio ki her zaman kontrollü olmak gerekioda nerdeeee :))

aynen bende öyleydim inan gece gündüz düşünüyordum ha diyince düşünceden atılmıyor ((

çok güzel yapıyorsun buna inanarak ve yürekten söyle ama içinde en ufak bir umutsuzluk kırıntısı bırakma..

dun neoldu anlatayım ben çokkkkkk turşu yedim eşimde diokı şen yemezdın neoldu bışeylermı var acaba dedım yok ama buay olacakkkk dıokı tatlı ye tatlı erkek olşun artık dagaya vuruoruz bız ama nişana kadar olmaz işe ameıyat olacak 2. Kez varikoselden

varikoselden sonra hamile kalan çok kişi var canım yeterki umudunuzu yitirmeyin

benim eşim de oldu o ameliyatı..daha sonra keçiboynuzu kürü yaptı hiçbir sorunu kalmadı..

Super bayaa buyumus canim yaa:))ikisinde de yapsan olmaz mi hem bugun hem yarinn:))

yapılırda spermler birikir mi öle onun için bilemedim dün aksamda oldu :)) kalmıcak die korkuyorum bnde

Yok canim o zaman sen bugun kesin bekle yarin yapin calismalarinizi:))bizde adetim bittiginden beri gun asiri calisalim bu ay cok calisalim diye konustuk aramizda ama simdi o da gorev gibi oldu bu askla yapilan bisey gorev gibi olunca cok rahatsiz ediyo beni yaa ama 1 gun bile atlarsak ya gunum kacarsa diye kendimi suclu hissederim kendimi cok sikiyorum cok(

sorma cnm o kötü oluyo işte 1gün gectimi sbhtan baslıyorum bn aksama yapcas demeye busferde ne istek ni baska bişi kalıyo eşimde kızıyo istenildigi zaman yapılır böle ödem gbi şartlama bni dio ama napayımmm elimde diil bnmde :44:

kanımı verdim aile hekimim denen aptal kadınla da konuştum geldim :)
kadına dedim ki
ben: gebelik için kan verdim sonucunu sizden alablirmiym?
Doktor : Gebemisin ?
ben: Hayır değilim yani emin değilim öğrenmek için verdim. Şuan adet görüyorum ama az bende test vereyim dedim.
Doktor : adet günün geçti mi ?
ben: hayır!! ben adet oldum zaten düzensizmiş 30 günde 1 görüyomuşum. ama az geldi. sizden öğrenebilirmiyim sonucumu ?
Doktor : büyük ihtimal hamile değilsin ama gene de baktır teste. benden değil Tolga abinden öğren...

dedi ve konuşmamız bitti.. gebe değilsin lafı moralimi bozsa da Tolga abinin numarasını aldım onu arayıp öğrencem.. şimdilik bu kadar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…