- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.081
kanımı verdim aile hekimim denen aptal kadınla da konuştum geldim :)
kadına dedim ki
ben: gebelik için kan verdim sonucunu sizden alablirmiym?
Doktor : Gebemisin ?
ben: Hayır değilim yani emin değilim öğrenmek için verdim. Şuan adet görüyorum ama az bende test vereyim dedim.
Doktor : adet günün geçti mi ?
ben: hayır!! ben adet oldum zaten düzensizmiş 30 günde 1 görüyomuşum. ama az geldi. sizden öğrenebilirmiyim sonucumu ?
Doktor : büyük ihtimal hamile değilsin ama gene de baktır teste. benden değil Tolga abinden öğren...
dedi ve konuşmamız bitti.. gebe değilsin lafı moralimi bozsa da Tolga abinin numarasını aldım onu arayıp öğrencem.. şimdilik bu kadar.. :)
kadına dedim ki
ben: Hayır değilim yani emin değilim öğrenmek için verdim. Şuan adet görüyorum ama az bende test vereyim dedim.
ben: hayır!! ben adet oldum zaten düzensizmiş 30 günde 1 görüyomuşum. ama az geldi. sizden öğrenebilirmiyim sonucumu ?
Doktor : büyük ihtimal hamile değilsin ama gene de baktır teste. benden değil Tolga abinden öğren...
dedi ve konuşmamız bitti.. gebe değilsin lafı moralimi bozsa da Tolga abinin numarasını aldım onu arayıp öğrencem.. şimdilik bu kadar.. :)
kadına dedim ki
:) hadi hayırlısı cnm ama öle herseye bozma morelini
eşinin sper kalitesi iyiyse sorun olmaz ama hızda falan sorun varsa gün aşırı diyor doktorlarlar canımyapılırda spermler birikir mi öle onun için bilemedim dün aksamda oldu :)) kalmıcak die korkuyorum bnde
günaydınn günaydınnn netim gelip gidiyor anca yazıyorum :))Gunaydin herkesee:)))
kızlar çalışıyordur yada öğle yemeğine çıkmışlardır gelirlerNiyee böyle sessizleşti topik kıslarrr
kadına dedim ki
tabloya bakarken senin sonucunu merak ediyordum, yazmışsın... moralini bozan aile hekimini hiç takma bence... bende koruma amaçlı hepatit b aşısı vurmak için gittim gebelik düşündüğüm için... "gebe değilsen ne vurduruyosun aşı" dedi... genelde sinir bozucular, inşallah hayırlısı olur hakkında...
aslıında takmıyomda bebek isteyen birine de pat diye sölenmez ki canım "hamile değilsindir ama" diye.. zaten psikolojim bozuldu.. sağlık ocağından çıktım başım dönmeye başladıiyice etkiledi bu bebek beni
bilmiyorum canım tuhafım ya üşüttüm ya yumoşlar çatlıyor...O zaman yumurtlama agrisi olabilirmiki acaba o da adet belirtisi gibi oluyomus ya bazen
takma canım kafaya...sonucu aldığında yazıver...kanımı verdim aile hekimim denen aptal kadınla da konuştum geldim :)
kadına dedim ki
Tamm kadınına çatmışssın canımcımtolga abiyi ara bakalım ne dicekk bende merak ettimm umudunu gene kaybetme kadın ne derse desin
hele bide olumlu olsa ne var yani bak kadın bak diye suratına çarpardım ama ...
hüf püff.. neyse öğrenip görcez bakalım .. :)
bilmiyorum canım tuhafım ya üşüttüm ya yumoşlar çatlıyor...
takma canım kafaya...sonucu aldığında yazıver...
eşinin sper kalitesi iyiyse sorun olmaz ama hızda falan sorun varsa gün aşırı diyor doktorlarlar canım]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim büyük ol derse olur olumlu sonuç çıkarsa git kadına al bak de yeter
valla cnm test yaptırdı herhangi bişi demedi dr herseyin normal hiç bi sorunun yok dedi ama bn ynede beklicem bi gün varsada dha cok olsun aksam baklava falan alim diorum eve gidrken
valla cnm test yaptırdı herhangi bişi demedi dr herseyin normal hiç bi sorunun yok dedi ama bn ynede beklicem bi gün varsada dha cok olsun aksam baklava falan alim diorum eve gidrken
inşallah çatlıyordur.... gerçi akıntı da geldi ama bakalım...yumoşlar çatlıyordur serapım ne üşütmesi yawww kötü düşünmek yok şuan tek düşüncemiz yumoşlar
kabak çekirdeği iyi diyorlar birde ilişkiden saat önce türk kahvesi diyorlar artık bilemeyecem oda eşin içerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?