şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

:) hadi hayırlısı cnm ama öle herseye bozma morelini

Tamm kadınına çatmışssın canımcım tolga abiyi ara bakalım ne dicekk bende merak ettimm umudunu gene kaybetme kadın ne derse desin

tabloya bakarken senin sonucunu merak ediyordum, yazmışsın... moralini bozan aile hekimini hiç takma bence... bende koruma amaçlı hepatit b aşısı vurmak için gittim gebelik düşündüğüm için... "gebe değilsen ne vurduruyosun aşı" dedi... genelde sinir bozucular, inşallah hayırlısı olur hakkında...

:) hadi hayırlısı cnm ama öle herseye bozma morelini

aslıında takmıyomda bebek isteyen birine de pat diye sölenmez ki canım "hamile değilsindir ama" diye.. zaten psikolojim bozuldu.. sağlık ocağından çıktım başım dönmeye başladı iyice etkiledi bu bebek beni

yapılırda spermler birikir mi öle onun için bilemedim dün aksamda oldu :)) kalmıcak die korkuyorum bnde
eşinin sper kalitesi iyiyse sorun olmaz ama hızda falan sorun varsa gün aşırı diyor doktorlarlar canım
Gunaydin herkesee:)))
günaydınn günaydınnn netim gelip gidiyor anca yazıyorum :))
Niyee böyle sessizleşti topik kıslarrr
kızlar çalışıyordur yada öğle yemeğine çıkmışlardır gelirler

canım sen umudunu yitirme boşver böyle duyarsız insanlar ne yazıkki çevremizde var hayırlısı ile hamileyim diyeceksin.....

çok biliyolar ya konuşurlar tabi.. hayırlısı olur inşallah canım yaa.. bakalım kısmet ..

O zaman yumurtlama agrisi olabilirmiki acaba o da adet belirtisi gibi oluyomus ya bazen
bilmiyorum canım tuhafım ya üşüttüm ya yumoşlar çatlıyor...

takma canım kafaya...sonucu aldığında yazıver...

Tamm kadınına çatmışssın canımcım tolga abiyi ara bakalım ne dicekk bende merak ettimm umudunu gene kaybetme kadın ne derse desin

hele bide olumlu olsa ne var yani bak kadın bak diye suratına çarpardım ama ...

hüf püff.. neyse öğrenip görcez bakalım .. :)

eşinin sper kalitesi iyiyse sorun olmaz ama hızda falan sorun varsa gün aşırı diyor doktorlarlar canım]

valla cnm test yaptırdı herhangi bişi demedi dr herseyin normal hiç bi sorunun yok dedi ama bn ynede beklicem bi gün varsada dha cok olsun aksam baklava falan alim diorum eve gidrken

takma canım kafaya...sonucu aldığında yazıver...
[/QUOTE]

yazarım canım mutlaka yazarımm :)

beklemediğim adet tarihim 4 şubat... :) benide listeye eklerseniz çok sevinirim... :)

kızlar rejimdeyim bi 4,5 kilo fazlam var bu eti form ürünlerinden aldım ara ögünlerde yesem zayıflamama yardımcı olur mu elma ,yeşil cay falanda içiyorum..

valla cnm test yaptırdı herhangi bişi demedi dr herseyin normal hiç bi sorunun yok dedi ama bn ynede beklicem bi gün varsada dha cok olsun aksam baklava falan alim diorum eve gidrken

kabak çekirdeği iyi diyorlar birde ilişkiden saat önce türk kahvesi diyorlar artık bilemeyecem oda eşin içerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…