şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kızlar bi muhabbet konusu açalım bana az önce yöneltilen bi soru olduu ondan yola çıkarak bende size sorayım maksat muhabbet kaynaşmak Kaç tane bebişiniz olsun istersinizz

önce kızım olsun bitane snra da oglum olsun aralarında 4 yas olsun bebek olunca kızım da bna yardım etsin

Oyy Oyy İnşallah konuştuklarımız dua niyetine geçsin canımm

valla ben 2 tane istiyorum..o da kardeşsiz bırakmamak için yoksa bir tane yeterli benim için..ama kızımı kardeşsiz bırakmak bencillik olur diye düşünüyorum..hee bu arada kaç tane olursa olsun ama bir tane mutlaka kızınız olsun her eve lazım :))

Oyy Oyy İnşallah konuştuklarımız dua niyetine geçsin canımm

inş cnm zatn bazen öle anlar olurmuş ki bişi sölermişsin karsına bi melek denk gelir amin dermiş olurmus sen belki sen ne dedigini hatrlamassın ama olur onun için agzımızdan cıkan herkelime cok önemli dikkatli konuşmak lazım..ama bu konuşmalar dedigin gbi dua olsun hepsine gönülden aminnnnn

Bencedee annemin 4 kızı var ohh anneme büyük rahatlık sağladıkk

kızlar az önce öle içimden gecirdimde yıllar gecermiş burda hep görüşerek birbirimizle snra o arada hepimizn bebişleri oluuuur tebi bütürüz belki bebişleride alır buluşuruz hepbirlikte 1gün geciririzz demi hayat bu ne yasıcas kimbilir..inş temeli saglam arkadslıklar kurarız buralarda

İnşallah canımm çok güzel olurr bebelerimizde oynarlar bir sürü arkadaşları olur

yetişirsem bir ihtimal yetişmezsem yumoşlara martta yetişirim gene size inşallah:)
yetişirsin yetişir...

heee bayağı bir büyüdü demek ki o kadar sancı yaptığına göre..aman kist falan yapmasın da devam ederse sancın bir doktora görün olur mu..
çatlamasaydı akıntım gelmezdi. büyük bir ihtimal çatlayacak canım ki akıntım bu sabah teşrif ettiler...

Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)
Yüce Allah, Zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen Yahya’yı ihsan eder. (bk.
Âl-i İmrân, 3/39–41; Enbiyâ, 21/90)

Rabbim! Zekeriya A.s.In duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,Kur'an'lı nesiller nasip et. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.
biyerden alıntı ama hoşua gitti sizinle paylasmak istedim canlarımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…