- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.141
Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 21/89)
Yüce Allah, Zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen Yahya’yı ihsan eder. (bk.
Âl-i İmrân, 3/39–41; Enbiyâ, 21/90)
Rabbim! Zekeriya A.s.In duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,Kur'an'lı nesiller nasip et. Şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.
biyerden alıntı ama hoşua gitti sizinle paylasmak istedim canlarımm :)
rabbim! Beni yalnız başıma bırakma (bana
bir çocuk ver), sen varislerin en hayırlısısın.” (enbiyâ, 21/89)
yüce allah, zekeriya (a.s.)’nın duasını kabul eder ve
kendisine yaşlı olmasına rağmen yahya’yı ihsan eder. (bk.
âl-i imrân, 3/39–41; enbiyâ, 21/90)
rabbim! Zekeriya a.s.ın duası ile sana yalvarıyoruz. Bana ve tüm müslüman kardeşlerime hayırlı,sağlıklı,imanlı,kur'an'lı nesiller nasip et. şüphesiz ki senin herşeye gücün yeter. Amin.
Biyerden alıntı ama hoşua gitti sizinle paylasmak istedim canlarımm :)
Buzlukta haşlanmış hazır nohut vardı etli nohutmu yapsamm :44::44::44:
arapcasıda rabbi la tezerniferden ve ente hayrun varisin. kale rabbi heblin min zurriyeten tayyibeten inneke semiud duaa canım
yanınada pilav salata bide cacık bol naneli(arkadslar dha hamile kimse yok die yazıyorum he böle :) )
Allah bilir tabi ama ben ikiz istiyorum hep bir kız bir erkek :)
kuzum senn bilgin var mı çocuk için 707 ya varis cekilomuş yaptın mı hiç
Hmmm evett az yapayımdaa 2 günde bitsinn kalmasınn bari
yaptımm canım kenzulul arş dusı bu dua ya varis ya evvel 2000 kere okudum geçen ay
kuzum senn bilgin var mı çocuk için 707 ya varis cekilomuş yaptın mı hiç
söleyin bakalım canlar aksama ne yemkler yapılacak :)
bna birde 41 gün meryem suresini oku dediler bide cuma günleri selayla ezan arası saffat suresini demişlerdi
,
yaptımm canım kenzulul arş dusı bu dua ya varis ya evvel 2000 kere okudum geçen ay
bnde az yaparım hep 1bardak nohuttan yaparım 2 gün yeriz bigün yanına corba yaparım bigünde pilav öle atlatırım 2günüdha uzun ztn bnde eşimde sevmeyiz taze oluck hep öle istio cok yetişio ya öle de
41 meryem süresini aralıksız okuman gerekiyo adetliyken senin adına birisi okuyabilir hergün bir tane ben okuyamadım yerime okuyacak bulamadım
ya varis dua mı cnm yoksa tesbihte ya varis die mi cekiosunuz bn onu bi türlü anlamadım eger sadece ya varis dencekse burda otururknde cekerim bn onu zikirmatikle
İçine karbonat katınca hazmı kolaylaştırıo die okumuştum senin bilgin varmı
baslarsan eger bn okurum cnm okuruz işte adetliyken burada birbirimizinkileri merk etme sen :)
dua deyil canım tesbihat allahımn 99 isminden biri oturdugun yerde çekebilirsin ya varis diye çek
ehehe ben her zamanki gibi dün sabah yaptım..bu akşam yaptıklarımdan ıspanak yenilecek..yanına da bi makarna yaparım rahatım yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?