- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.161
yok kuzum hiç duymadım bn ama doru olabilir bak aklıma geldi şimdi sen baktın mı bnm kan grubuma göre nasl beslenecegime
sezggiiii neredesin sonucunu almadın mı daha merak içindeyiz..
yok daha almadım aradım tolga abiyi ben baktım daha yok 5 dk sonra arayım seni dedi.. beklemedeyim..
[FONT=&]Yenebilenler:[/FONT]
· [FONT=&]Her et (tavuk ve kaz hariç), tereyağı, ara sıra kaymak[/FONT]
· [FONT=&]Barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, mantar, kabak[/FONT]
· [FONT=&]Kestane, badem, keten tohumu, [/FONT][FONT=&] sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keçiboynuzu, [/FONT][FONT=&]nane, anason, çay, kahve, şeker,[/FONT]
· [FONT=&]‘Zararlılar’a girmeyen[/FONT][FONT=&] her meyve ve sebze[/FONT][FONT=&] bal ve sirke[/FONT]
cok sagol kuzum hepsini dikkate alıcam
Canım kitabını aldığım adam diyorki gruba göre beslenmek mesela benzinli arabaya mazot koyarsan dengesi bozulur dio insanda öle grubuna göre beslenmezse vucut onu yağ olarak depolarmış
bakalım dün ilk deneme gerçekleşti çünkü dün yumurtlama dönemimde inşallah şubat ayında hamile haberimi sizlerle paylaşırım.
beklenmeyen adet tarihi : 16 ŞUBAT
dordur cnm ama biz pek yapmıyoruz işte ii bakamıyoruz vucudumuza kendi adıma diim ne denk gelirse öle besleniyorum fastfood,dondurulmus gıdalar,çerezler cok tüketiyorum ve aldımda kilo normal olarak bekarken bn patates kızrtması yedigimi dhi hatırlamamyapmazdı annem ama simdi bn hafta enaz 2
bakalım dün ilk deneme gerçekleşti çünkü dün yumurtlama dönemimde inşallah şubat ayında hamile haberimi sizlerle paylaşırım.
beklenmeyen adet tarihi : 16 ŞUBAT
16 ocakta adet oldum siklum 26 olduğuna göre yumurtlama hesabım 27 ocağı gösterdi..bende adet bittiğinden beri çalışmaları aksatmadım..bakalım hayırlısı.
ay o beş dakika geçmez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?