şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yok kuzum hiç duymadım bn ama doru olabilir bak aklıma geldi şimdi sen baktın mı bnm kan grubuma göre nasl beslenecegime

Unuttumm Akşam mutlaka okuycam canım hatta eşimin pc den girer yazarım unutmamak için,kitapta bide şu bilgi var et yerken asla yoğurt ayran yemeyin ve ekmek tüketmeyin bütün gruplara gecerliymiş

[FONT=&quot]B grubu Faydalı olan yiyecekler [/FONT]

• [FONT=&quot]Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalye, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta[/FONT]
  • [FONT=&quot]Yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, [/FONT][FONT=&quot]kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri[/FONT]
  • [FONT=&quot]Zeytinyağı, ceviz[/FONT]
  • [FONT=&quot]İnci fasulye, [/FONT][FONT=&quot]yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horozibiği, yulaf ve ürünleri[/FONT]
  • [FONT=&quot]Patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnabahar, [/FONT][FONT=&quot]patates, her biber, pul biber, karahindiba, maydanoz[/FONT]
  • [FONT=&quot]Erik, karpuz, muz, üzüm, incir, [/FONT][FONT=&quot]vişne, kiraz, frenküzümü[/FONT]
  • [FONT=&quot]Körri, reyhan (fesleğen), yeşil çay.[/FONT]
[FONT=&quot]
Sİteden buldum kitaptakide aynısıydı böle sıralamıştı
[/FONT]

[FONT=&quot]Zararlı olan yiyecekler:[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

• [FONT=&quot]Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti,[/FONT]
  • [FONT=&quot]Dondurma, sakız[/FONT]
  • [FONT=&quot]Her türlü mercimek, [/FONT][FONT=&quot]nohut, rafine olmuş sıvı yağlar (zeytin ve keten yağı hariç)[/FONT]
  • [FONT=&quot]Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı,susam ve ürünleri, mısır ve ürünleri, çavdar ve ürünleri, karabuğday ve ürünleri[/FONT]
  • [FONT=&quot]Enginar, piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler,[/FONT][FONT=&quot] domates salçası[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
  • [FONT=&quot]Aloe [/FONT][FONT=&quot]vera, Hindistan cevizi,[/FONT]
  • [FONT=&quot]Karabiber, beyaz biber, tarçın, [/FONT]
  • [FONT=&quot]Jelâtin, [/FONT][FONT=&quot]glikoz, früktoz, mısır şurubu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.[/FONT]

[FONT=&amp]Yenebilenler:[/FONT]
· [FONT=&amp]Her et (tavuk ve kaz hariç), tereyağı, ara sıra kaymak[/FONT]
· [FONT=&amp]Barbunya, beyaz fasulye, yeşil fasulye, mantar, kabak[/FONT]
· [FONT=&amp]Kestane, badem, keten tohumu, [/FONT][FONT=&amp] sinameki (yaprak olarak), kekik, kimyon, keçiboynuzu, [/FONT][FONT=&amp]nane, anason, çay, kahve, şeker,[/FONT]
· [FONT=&amp]‘Zararlılar’a girmeyen[/FONT][FONT=&amp] her meyve ve sebze[/FONT][FONT=&amp] bal ve sirke[/FONT]

cok sagol kuzum hepsini dikkate alıcam

cok sagol kuzum hepsini dikkate alıcam

Canım kitabını aldığım adam diyorki gruba göre beslenmek mesela benzinli arabaya mazot koyarsan dengesi bozulur dio insanda öle grubuna göre beslenmezse vucut onu yağ olarak depolarmış

bakalım dün ilk deneme gerçekleşti çünkü dün yumurtlama dönemimde inşallah şubat ayında hamile haberimi sizlerle paylaşırım.

beklenmeyen adet tarihi : 16 ŞUBAT

Canım kitabını aldığım adam diyorki gruba göre beslenmek mesela benzinli arabaya mazot koyarsan dengesi bozulur dio insanda öle grubuna göre beslenmezse vucut onu yağ olarak depolarmış

dordur cnm ama biz pek yapmıyoruz işte ii bakamıyoruz vucudumuza kendi adıma diim ne denk gelirse öle besleniyorum fastfood,dondurulmus gıdalar,çerezler cok tüketiyorum ve aldımda kilo normal olarak bekarken bn patates kızrtması yedigimi dhi hatırlamam yapmazdı annem ama simdi bn hafta enaz 2

bakalım dün ilk deneme gerçekleşti çünkü dün yumurtlama dönemimde inşallah şubat ayında hamile haberimi sizlerle paylaşırım.

beklenmeyen adet tarihi : 16 ŞUBAT

kızlar yumurtlama dönemindeki o yumurta akı kıvamındaki akıntı kesildiğinde yumurta çatlamış mı oluo yani akıntı kesildiyse artık o günden sonra hamile kalınmaz mı ?

Aynen canım normalde dikkat etsek en azından ecel gelene kdr sağlıklı kimseye muhtaç olmadan yaşarız bide dipnot belki bilirsin bunu yemeklerden 1 veya yarım saat önce su iç yemek arasında içme yemekten snrada içme 1 saat bekle en kolay hazmedilen şey suymuş su içersen hemen yemekten önce su hazmediliomuş vucutta yemekte ölece kalıomuş

bu ay benide eklermisiniz kızlar topiğe..beklenmeyen adet günüm 10 şubat...:)..çalışmalara devam..

Dua ile sema arası perdelenmiştir,peygamber efendimize ve onun aline salevat okununca o perde kaldırılır.. Hadis-i Şerif
Bebiş Dualarımıza salevat ekleyelim kızlar

16 ocakta adet oldum siklum 26 olduğuna göre yumurtlama hesabım 27 ocağı gösterdi..bende adet bittiğinden beri çalışmaları aksatmadım..bakalım hayırlısı.

16 ocakta adet oldum siklum 26 olduğuna göre yumurtlama hesabım 27 ocağı gösterdi..bende adet bittiğinden beri çalışmaları aksatmadım..bakalım hayırlısı.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

ay o beş dakika geçmez artık...

yok geçti gitti bak 25 dk geçmiş hala tık yok diye yazacaktım kiii... Aradı tolga abi ve o haberi benimle paylaştı.. '' yok yaa.. negatif..'' bende tabii tamam abi sağol diyerek kapattım..
Serap benide eklermisin..
Bat 25 Şubat..
Anlaşılan başlığa uygun olarak ilerliyoruz.. "Şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler" :) şubatta teker teker dökülcez hadi bakalım.. İnşallah şubatta gelmezde bari net olarak emin oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…