şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Bu başlık altında toplanınca dua niyetine gecti galiba ocakta kimseden müjdeli haber alamadık şubatta güzel haberler almak ümidi ileee

hmm demek ki adet olmuşsun cnm ya olsun ne yapacaksın hayırlısı böyle imiş..sanırım topiğin başlığı şubat olduğu için böyle oldu herkes şubatta kalacak arka arkaya..hadi bakalım hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun..vakti saati ne zamansa ne zaman sağlıklı gelecekse o zaman gelsin..

Kızlar Bu ay bi acayip Regl oldum :S bi akıl verin.
Adetimin günü 6 gün falan geçti Sonra 22sinde adet oldum
4 gün fln lekelendim az az geldi
Şimdide gögüslerim hala ağrıyor ve ateşim 36,9
Sağ kasığımdada batma ve aşırı gaz var

Son düzenleme:

umutsuzluga kapılmak yok cnm önümüzde ki ay dha saglam calısırsın inş ozaman olur tmm

valla cnm kural basit gidip gebelik testi yaptırıcaksın sonuca görede rahatlıycaksın

Son düzenleme:

hemen kan testi cnm ...normal adet olmamışsın çünkü lekelenme diyorsun..hadi hayırlısı..

arkadaşım yaklaşık 3 aylık hamileydi bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm kızlar hayırlısını dileyin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsun hamile kalmak mesele sonrası mesele cümlemiz için HAyIRLISI.....

kızlar yumurtlama dönemindeki o yumurta akı kıvamındaki akıntı kesildiğinde yumurta çatlamış mı oluo yani akıntı kesildiyse artık o günden sonra hamile kalınmaz mı ?

hemen kan testi cnm ...normal adet olmamışsın çünkü lekelenme diyorsun..hadi hayırlısı..

En son aralıkta yağtırmıstım 3 Çıkmıştı kızlar :S
Doktorum yok demişti
idrar testlerim negatif çıkınca Korkuyorum artık yaptırmaktan
Heveslenmekte istemiyorumm ((

Bu arada yarin 15.gunse birazdaha koyu ertesi gun daha koyu cift cizgi olucak bence canim cift cizgiyi gorunce yaz nolur merak ederim :))

canım bu sabah yaptım silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama hala silik :))) tabiki yazarım yarın ya da öbür gün net olur sanırsam.. canım bu arada beni de listenize ekleyebilir misiniz? benim de bat 12 şubat :)) inşallah olmam

ay ne güzel bütün kızlar toplanmışız gene:))sabahtan beri temizlik yaptım daha yeni oturabildim. bu ay çok heyecanlıyım kızlar. batıma 11 gün var. psikolojik mi bilmiyorum ama garip şeyler oluyor bana yawww:)))

canım beni de eklermisin? regl tarihim 12 şubat

Hadi hayirlisi canim koyulasicak demekki yarin obur gun insallahhh:))en azindan su yumuslarin catladigini ogrensek o bile rahatlaticak sanirim bizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…