şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

çok severim bende isterim kahve mi? menengiç özellikle süper

bn hiç içmesem günde 1tane içtim mi ii gelio buara damla sakızlısına takıldım..menengiç içmedim hiç kafeinsizmiş sanırım ama tadını fln bilmiyorum hiç ..istedigin kahve olsun hemen önünde cnm iste ytr ki

bilmiyorum onu sormadım sölemedi de neg. dedi sadece..

hayırlısı olsun canım üzülme hiç,Rabbim en kısa sürede iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin

hayırlısı olsun canım üzülme hiç,Rabbim en kısa sürede iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin

yok canım yaa üzülmüyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.. şuan iş stresi çekiyorum. Ağlıycam valla yaa.. sinir oluyorum patron müsfettesine!!!

kızlar bu kabak cekirdegi 2 çeşitmiş bi normal bide çifte kavrulmuş varmıs farketmez demi ikiside alınsa fayda saglar :)

aynen canım iş çıkıyor geliyorum bi bakmışım sayfalar uçmuş :)))

aynen öyle oluyor bazen okuyorum bi bakıyorum o arada gene ilerlemiş

çok teşekkürler canım tadı hakkında yorum yapamayacağım çünkü biraz damak tadına bağlı ama ana maddesi yabani antep fıstığı :))
Aöf'te okuyan varmı site kitlendi sinir oldum ya :106::100::99::95:

kardeşim sonuçlarına baktı şimdi çok zor girdi evet kitleniyor

aynen yaaa :)) bu ay baya heyecanlıyım.. ama stres yapmamaya çalışıyorum.. benim bugün adetimin 15. günü.. sen kaçıncı gündesin?

Ben 10.gundeyim canim 30 gunde bir adet dongum ama 12.gun baslicam bende teste erken yumurtlama falan olur kacirmiyim diye bende cok heyecanliyim bu ay ve cokta umutluyum hepimiz icin bu topik bize coook ugurlu gelicek insallah:))

kızlar bu kabak cekirdegi 2 çeşitmiş bi normal bide çifte kavrulmuş varmıs farketmez demi ikiside alınsa fayda saglar :)

kavrulmamış yedir bence canım çünkü; ısıya maruz kaldıgında hassas bileşenlerinin bozunmasına neden olabiliyormuş kabak çekirdeğinin kavurmadan yenmesi gerekir diye biliyorum genede sen bilirsin tabi...

Son düzenleme:
kavrulmamış yedir bence canım çünkü; ısıya maruz kaldıgında hassas bileşenlerinin bozunmasına neden olabiliyormuş kabak çekirdeğinin kavurmadan yenmesi gerekir diye biliyorum genede sen bilirsin tabi...

bnde öle düşündüm onun için sordum cnm ama benim ki hani balkabagından cekrdekleri cıkar kuruturlar onları snra kısın yerler ondan yemez yne kuruyemişcide satılandan alıcam orda 2 ceşitmiş en az tahribat görmüşü almaya calısıcam artk :)

yok canım yaa üzülmüyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.. şuan iş stresi çekiyorum. Ağlıycam valla yaa.. sinir oluyorum patron müsfettesine!!!

sıkma canını boşver bütün patronlar hep böyle stres yapma hiçbirşeyi bünyemize zarar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…