- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.221
iyi yapıyorsunuz canım ya 3saat kadar yoktum sayfalar almış başını gene oh oh ne canlı topık hep böyle olsa
sohbet koyu cnm kahveler yapılıyo fallar bakılıyo
kendimi dinlemeyim diyorum ama yine de engel olamıyorum..belirti arıycam diye bi hal olucam:)
kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz..mucks..
kaç çıktı peki sonucun ?
kızlar ben kaçtım yarın görüşürüz..mucks..
çok severim bende isterim kahve mi? menengiç özellikle süper
bilmiyorum onu sormadım sölemedi de neg. dedi sadece..
hayırlısı olsun canım üzülme hiç,Rabbim en kısa sürede iyi huylu, güzel
ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibetsin
aynen canım iş çıkıyor geliyorum bi bakmışım sayfalar uçmuş :)))
bn hiç içmesem günde 1tane içtim mi ii gelio buara damla sakızlısına takıldım..menengiç içmedim hiç kafeinsizmiş sanırım ama tadını fln bilmiyorum hiç ..istedigin kahve olsun hemen önünde cnm iste ytr ki
Aöf'te okuyan varmı site kitlendi sinir oldum ya :106::100::99::95:
aynen yaaa :)) bu ay baya heyecanlıyım.. ama stres yapmamaya çalışıyorum.. benim bugün adetimin 15. günü.. sen kaçıncı gündesin?
kızlar bu kabak cekirdegi 2 çeşitmiş bi normal bide çifte kavrulmuş varmıs farketmez demi ikiside alınsa fayda saglar :)
kavrulmamış yedir bence canım çünkü; ısıya maruz kaldıgında hassas bileşenlerinin bozunmasına neden olabiliyormuş kabak çekirdeğinin kavurmadan yenmesi gerekir diye biliyorum genede sen bilirsin tabi...
yok canım yaa üzülmüyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.. şuan iş stresi çekiyorum. Ağlıycam valla yaa.. sinir oluyorum patron müsfettesine!!!
acıktım kızlarrrrr
acıktım kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?