şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Herkese merhaba,

Burası eğlenceli bi topiğe benziyor...Ağustostan bu yana 2 kere peşpeşe düşük yaptım(İçin için yanıyorum şimdi hamile kalmak için:) Bu ay son kez korunuyorum çooook endişeli ve çoookkkk heyecanlıyım...

Bu arada işyerim ile benimde başım dertte:)

kızlarr kafama bişey takıldı ya fikri olan varmı acabaa??ben ocak ayının 18inde adet gördüm yumurtlama tarihi olarak da 4ü diye düsünüyorum yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet görülüyomus ya ona göre hesapladım 4ü cıktı ama biz bilinçli olmadan o gece çalısmıstık acaba bende catlama mı olmadı yada catlama olsa bile o gece calıstın diye illa hemen cocuk olucak diye bişey yokmu kafam cok karıstı(doktora gittim gecen ay sol kasıgım cok agrıyodu kistler var kücük kücük dedi doktor ilaç vermek istedi dogum kontrol hapı ben bebek düsünüyorum dedim o zaman en iyi tedavi hamile kalman dedi peki engel olabilirmi hamile kalmama dedim onu anca 1-1.5 sene olmazsa anlayabiliriz olmazsa o zaman gelirsin dedi 6 ay oldu zaten denemelere baslayalı ama hiç bu ay kadar cok calısmamıstık cok fazla yumurtlama zamanı tarihi hesaplamamıstık bu ay kacırmıyım diye gün asırı calısmalar devam ediyo testte aldım onu da yapıcam cok azimli ve umutluyum ama cok da korkuyorum aklımda sürekli 4.de catladı mı catlamadı da bir kiste daha mı dönüstü catladıysa o gece neden olmadı off off(

merabaa hosgeldin:))insallah en kısa zamanda bebişine kavusursun sag salim kucagına alırsın insallah..bi sebebi varmıymıs düsüklerin yaa cok uzuldum(

cnm bnde ocak 18de adet gördüm yarın catlar heralde bnm ama bn adet 5.günü klomen basladım cumartesi bitti bgnde kontrol gittim 19 olmus çatlatma ignemi yaptı yarın çatlar die düşünüyorum ama normalde ilaçsız nasl ne aralıkla catlar bilemiyorum hiç

hoşgeldin canım

tabii o kadar cok sey ögreniyoruz ki cok da iyi oluyo :))

yumurta catladigi günlerde spermle bulsmasi illaki hamilelik olacak diye birşey yok %25 şans yani yumoşumuz spermi beyenecek öyle iki gün kadar en fazla bekliyor yumurta eger döllenme olmazsa bozuluyor ve rahimde olusan tabakayla birlikte adet kanamasi seklinde atiliyor.

merabaa hosgeldin:))insallah en kısa zamanda bebişine kavusursun sag salim kucagına alırsın insallah..bi sebebi varmıymıs düsüklerin yaa cok uzuldum(

Hoşbulduk canım, sorma gitsin şimdi güldüğüme bakma, baya kötü bir 7 ay geçirdim. İlki 11 haftalıktı 2.si 7 haftalıktı. İlkinde okadar çok ağladım ki anlatmak çok zor, dursaydı belki doğacaktı belkide doğmak üzereydi( Geçen ay tüm tetkiklerim (histeroskopi ve diğer tüm kan tahlilleri) yapıldı. Elle tutulur hiç bi sorun bulunamadı. Sadece rahim normalden biraz daha kalp şeklindeymiş o düzeltildi ve küçük bir polip varmış o alındı. Ama bu 2side direkt düşük sebebi değilmiş( 3 ay korun dedi, bu ay son ay:) Acımasızca ama denemekten başka çarem yok ( Üstelik kaybettikçe daha çok istiyorsun

İste bende bilemiyorum canim ya kendime gore hesapliyodum ama tam emin olmak icin test aldim onu yapicam tek umudum oncelikle orda cift cizgiyi gormek erkenden baslicam yapmaya ama goremezsem doktora gidip soyliyim artik dimi catlamiyo sanirim test kullandim hic cift cizgi olmadi diye??daha 6 ay oldugu icin sanirim doktor cok umursamadi 1 sene olmazsa gel dedi ama bana sanki olmucak da bosuna beklicem gibi de geliyo aslinda bisey varsa da bastan onlem alabilsem cok sevinicem bakalim subatin 18 inde belli olucak artik akla kara

hoşgeldin cnmm...hikayen gercekten cok üzücü üzüldüm cok ama bundada vardır bi hayır die düşün hep bırakma kendini ve inş en kısa zamanda tekrr hamiş kalırsın bebişinde sana sıkı sıkı tutunur kucagına almayı nasip eder Rabbim

Cok cok uzuldum canim(kimbilir sen nasil uzulmussundur ama artik uzulme bu ay sonmus bak tekrar calismalara kaldigin yerden devam olucak mutlaka saglikla kucagina alicaksin guzeller guzeli bebisini insallah bizde burdan guzel haberlerini alip seninle birlikte mutlu olucaz:))

dr git cnm ozaman yumurA takibine baslayın çatladıgı günleri belirleyin için nasl rahat edicekse öle yap bnce cnmm

Ayy cok saol canim ya bunuda ogrendigim cok iyi oldu catlasa bile begenmemis olabilir demekki yumuscuk spermii ve bu ay begenebilirr:))moral oldu bu bana:))

dr git cnm ozaman yumurA takibine baslayın çatladıgı günleri belirleyin için nasl rahat edicekse öle yap bnce cnmm

Bu ayda alamazsam bekledigim sonucu oyle yapiyim o zaman canim cok tesekkurler:))klomeni dr vermeli mutlaka dimi kafamiza gore kullanamayiz:))

Bu ayda alamazsam bekledigim sonucu oyle yapiyim o zaman canim cok tesekkurler:))klomeni dr vermeli mutlaka dimi kafamiza gore kullanamayiz:))

yok bebeem dr vermeden alamıyosun ki almada zati kistlerm var diosun cnm tedavisini olsana onların belki snrasnda kalıcan hamiş :s

Çok teşekkür ederim, gerçekten öyle üzücü ki, umutla bekliyosun, hamile olduğunu öğrenip seviniyorsun, kanamalar başlıyor tekrar umutla bekleyip kaybediyorsun... Allah hiç birimize yaşatmasın, ama şunu da biliyorum ki beterin beteri var, ve bizleri daha beterlerinden saklasın....
Şimdi daha iyiyim, ama insan düşünmeden edemiyor, ya bir daha olmazsa olupta benzer şeyleri yaşarsam diye Ama heyecanla bekliyorum işte:)))

yok bebeem dr vermeden alamıyosun ki almada zati kistlerm var diosun cnm tedavisini olsana onların belki snrasnda kalıcan hamiş :s

Sabirsizim sanirim ben(doktor en iyi tedavi hamile kalman deyince bi umut bekliyorum iste hanii engel olsa kistler bu sekilde olmaz once tedavi derdi diye kendimi mi kandiriyorum acaba ben(

Aminn canim allah beterinden saklasin nolur sende uzulme artik birsuru kisi 3-4dusugun ustune saglikli cocuklara sahip oluyo vee her kadinin hayatinda mutlaka dusuk yaptigi bebegi oluyo ilklerde ozellikle rahim hazirlanamiyo sanirim(sen sakin olmazsa yada yine dusuk olursa diye dusunme yine ayni seyleri yasaman icin hicbi sebep yok yeterki moralini yuksek tut ve olumlu dusun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…