şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Ben 10.gundeyim canim 30 gunde bir adet dongum ama 12.gun baslicam bende teste erken yumurtlama falan olur kacirmiyim diye bende cok heyecanliyim bu ay ve cokta umutluyum hepimiz icin bu topik bize coook ugurlu gelicek insallah:))

bebekim benimde 10. günnn ama kocişim yokkk yaaaa

AMA sinir olunmuycak gibi değil ki .. işi bırakıp gitcem o olucak yani!!. kendiside biliyo ne yaptığını ne ettiğini hala konuşuyo ya

işte biliyorlarya çalışmak zorunda olduğumuzu böyle sömürüyorlar akıllarınca bunlar ne yazıkki kapitalizm bu hale getirdi herşeyi....

kuzular bnde yavastan yavastan kacıyorum kendinize ii bakın hiçbiriniz gereksiz insanlar için kendinizi üzmeyin aksam dolaşırım yne ii aksamlar herkese ..

işte biliyorlarya çalışmak zorunda olduğumuzu böyle sömürüyorlar akıllarınca bunlar ne yazıkki kapitalizm bu hale getirdi herşeyi....

hiçte çalışmak zorunda değilim başka iş kapısımı yok.. Allah bi kapıyı kapatmadan öbürünü açmaz derler.. ben eşek olduktan sonra semer vuran çok olur.. Ohoo daha ne atasözleri var :)
bırakır giderim valla. hiç durmam akşam kocamla konuşcam zaten..!!

sevmediginiz isyerine gitmek gercekten cok zor adimlar 1 adim one 2-3 adim geriyedir.Allah kolaylik versin cok zor aynı maaşla başka bir iş bulabileceğin bir mesleğin varsa çıkman daha rahat olur

sevmediginiz isyerine gitmek gercekten cok zor adimlar 1 adim one 2-3 adim geriyedir.Allah kolaylik versin cok zor aynı maaşla başka bir iş bulabileceğin bir mesleğin varsa çıkman daha rahat olur

artık iyice soğudum maaşım öyle çok iyide değil ama yinede bazı ihtiyaçlara yarıyo .. işte enine boyuna oturup konuşmak gerekiyo inşallah bi kapı açılır da kurtulurum şurdan

artık iyice soğudum maaşım öyle çok iyide değil ama yinede bazı ihtiyaçlara yarıyo .. işte enine boyuna oturup konuşmak gerekiyo inşallah bi kapı açılır da kurtulurum şurdan

Mutlu degilsen cik canim bencede konusun aksam iyice maasin cok iyi degilse mutlaka bulursun ordaki maasi alabilecegin bi is allah buyuk ve unutmaki hic bisey senin huzurundan mutlulugundan onemli degil hayatta mutsuz oldugun yerde 1 dk durma

Kac gunde bir canim adet dongun??ne zaman gelicek kocisin yumurtlama gunlerindemisin ki acabaa varmi belirtii??ayy ne cok soru sordum :))

canım 30günde bir adet döngüm genelde 16.gün yumurtlama gerçekleşiyor bende,akışkan sıvıyıda görüyorum ama kısmet işte

canım 30günde bir adet döngüm genelde 16.gün yumurtlama gerçekleşiyor bende,akışkan sıvıyıda görüyorum ama kısmet işte

bende akıskan sıvıyı burda ogrendim hiç dikkat etmezdim bu ay dikkat edicem bakalım mutlaka inşallah anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…