- 3 Eylül 2012
- 676
- 47
- 68
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.441
afiyet olsun cnm bnde cıkarım birasdan
bende acıktım ama bizim burda öle yemek vermek filn yok herkes kendi cebinden ne ister onu yiyo.. Ama her gün farklı yemek seçeneği yok
görmedim canım belli bir zamanı yok ben 2000 kere çektim halada çekiyorum ya varis ya evvel 2 sinide çek birde rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn
(«Rabbim! Beni tek basima birakma, Sen varislerin en hayirlisisin) birde Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
( Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin)
ben bunlarıda okuyorum canım okumak isteyen varsa gezerken yatarken oturuken her yerde okuyorum
demi 5tl yi gecmemeli ondada secenekler kısıtlanıyo dogal olarak bn 1haftadr sadece corba içiyorum ii oluyo
demi 5tl yi gecmemeli ondada secenekler kısıtlanıyo dogal olarak bn 1haftadr sadece corba içiyorum ii oluyo
cnm bnm eşimde 3 sene once varıkoselden amelıyat oldu ama o zaman evlı degıldık 9 aylık evlıyız cocuk ıstıoruz ama olmad daha sanırım varıkoselı yenılemışBnde zaten pkoym :26:
cnm sende hemen önlemini al nane limon ıhlamur artk ne içebiliosan yap iç hasta gecirme o malum dönemini
ne yedin pekii
kızarma makarna mercimek çorbası börek elma vardı
duymak istemiyoruuuummmmm...
ne güzel şeyler varmış. hepsini yedin mi pekii.. paket yapsaydın yiyemediğini
ahhh canım kıyamam sana yakın olsak hemen ssanada verirdim.evet burda bizim yemekler güzel çıkıyor herşey yapılır o yönden şanslıyız.
ahh canım benim düşünmen yeter ... eleman alımı yokmu geleyim ben hemen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?