şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

bende acıktım ama bizim burda öle yemek vermek filn yok herkes kendi cebinden ne ister onu yiyo.. Ama her gün farklı yemek seçeneği yok

demi 5tl yi gecmemeli ondada secenekler kısıtlanıyo dogal olarak bn 1haftadr sadece corba içiyorum ii oluyo

tamam canım sağ ol,başlayayım yarın bende okumaya..
"Es- SEMİ' Her şeyi iyi işiten (günde 180) Duaların kabulü için" sonrada bunu okuyalım ki dualarımız kabul olsun inş:))

Bnde bi cıkayım hem hava alayım hem Yiyip gelim..kıslar sizde sayfaları fazla ilerletmeyin:128:

demi 5tl yi gecmemeli ondada secenekler kısıtlanıyo dogal olarak bn 1haftadr sadece corba içiyorum ii oluyo

yani geçmemeli... "döner, ekmek arası patates, simit ayran" başka seçenek yok. yani varda yok.. her yerden her yemekte yenmiyo ki.. amaann acıktı karnım yaa :84:

cnm sende hemen önlemini al nane limon ıhlamur artk ne içebiliosan yap iç hasta gecirme o malum dönemini

Oyle yapiyorum canim ne bulduysam iciyorum artik sinuzit var bende basim bi iltihap topladimi antibiyotik almadan gecmiyo ama umarim gerek kalmaz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…