- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.621
ben her gün işten gelince 3 çeşit yapıyorum..2 çeşit yaptığım nadir oluyor. allahtan işten 3 gibi geliyorum da yetişiyor. gerçi eşim de 17.30 da geliyor. her gün yemek yapmaktan yoruluyorum.bi de eşim çok titizdir temizliği de çok detaylı yapıyorum. allahtan temizlikte yardımcı oluyor beyimiz. okullar tatil oldu ama ben daha 4 gündür hiç dinlenemedim. bigün mutfağı indiriyorum, bigün kapılar derken tatil bitecek sanırım..
canım sen calısmıyosun heralde bakana cesitin bolluguna biz anck 2 cesit zor yetiştirioss
kızlar bu arada ben pazara gittiğim gün hemen tüm yeşillikleri küçük leğenlere koyarım içlerine bir damla çamaşır suyu döker 1 saatten fazla bekletirim. sonra bol su ile durularım, kurutma aparatında bi güzel kurutup dolaba kaldırırım. ıspanaklarım pırasalarım hep doğranmış biçimde dolaptadır benim. çamaşır suyu size korkutucu gelmesin. sebze temizleyicilerin içinde de çamaşır suyu var. yeter ki bol suyla durulayın.
gel kuzum yerz beraber istedigin o olsun bnm kocada cok sevio işte yapıom bndeıspanak bn almıyorum onun için 15te anneme giderim o alır bna temizler verir bna pişirmesi kalır ama bu sefer yıkayamadı sadece temizleyebilmiş onun için hergün sallıyorum bgn yarn die ama bnmde yarın falan bozulmadan yapmm lazım..
kızlar bu arada ben pazara gittiğim gün hemen tüm yeşillikleri küçük leğenlere koyarım içlerine bir damla çamaşır suyu döker 1 saatten fazla bekletirim. sonra bol su ile durularım, kurutma aparatında bi güzel kurutup dolaba kaldırırım. ıspanaklarım pırasalarım hep doğranmış biçimde dolaptadır benim. çamaşır suyu size korkutucu gelmesin. sebze temizleyicilerin içinde de çamaşır suyu var. yeter ki bol suyla durulayın.
erken cıkıyomussun cnm sen biz 6da cıkıyoruz eve gidinceye kdr 6.30 oluyo bn eşim 4,30 evde oluyo 2 saat bni beklio dha da bekletmemek için 2 çeşit ne olursa onu yapıp koyuyorum önüne
zaten ıspanağı alıyorsun 1 lira yıkayıka oluyor 20 lira bende sinir oluyorum valla.
ama nasıl canım çekti böreğini çok severim hımm olsada yesek:))
zaten ıspanağı alıyorsun 1 lira yıkayıka oluyor 20 lira bende sinir oluyorum valla.
ama nasıl canım çekti böreğini çok severim hımm olsada yesek:))
bence yanlış onun yerine sirke koy..o da temizler bütün pisligi camuru ne varsa cökertir suyun dibine ama camasur suyu sakıncalı cnm ya bn cesaret edip koyamam adı üstünde camasırlara koyun giyilerde kullanın hadi istiosanız wc lere ama dhası kullanılması sakıncalı olur bence tabi bu bnm fikrim..
bence yanlış onun yerine sirke koy..o da temizler bütün pisligi camuru ne varsa cökertir suyun dibine ama camasur suyu sakıncalı cnm ya bn cesaret edip koyamam adı üstünde camasırlara koyun giyilerde kullanın hadi istiosanız wc lere ama dhası kullanılması sakıncalı olur bence tabi bu bnm fikrim..
Eşimin çamaşır suyu kokusundan bile nefret ediyorr görse döktüğümü yemez heraldeanca ondan gizli denerim
ben kuru faşulye pilav şalata yapcam inş. Allah izin verirşekızlar saat 4 oldu artk aksama ne yemekler yapılacak konusuna gecebilirz herzamanki gbi
evlilik güzelde şu yemek yapma derdi olmasa tam süper olacaktı
canım 3bucuk senedir çalışıyorum bir fiil:) akşam saat 8 de evde oluyorum , hafta da 1 gün izmin var o da pazar bende pazar gunleri haftaiçi için yemek yapıyorum , bir şekilde düzen oturttuk işte ,evin ocağı tütmeden yuva oldugu anlaşılmaz derelr bizim orda
Bnde hep sirke koyuyorum,çamaşır suyunu ilkkez duydum acıkcası içim elvermez heralde koymaya
ben kuru faşulye pilav şalata yapcam inş. Allah izin verirşeDün tavuk şote pilav vardı
ben yemek yapmayı çokkk severim bana göre temizlikkkkkkkkkk ıyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ
demi yaaaa ama elde acma börek olcak söle bi carsaf böregi olsada yesek üffffffff..nerden getirdin aklıma
ben yemek yapmayı çokkk severim bana göre temizlikkkkkkkkkk ıyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ
canım özel satılan sebze meyve solüsyonlarında da çamaşır suyu var. çok iyi duruladıktan sonra bir şey olacağını düşünmüyorum. hem bu yöntemi eşim önerdi. eşim hekim. bulaşık detarjanı da çok iyi durulanmasa aynı zararı veriyor. tabi sirke çok daha doğal.
Imm tas kebabını çok severim aklıma soktugun iyi oldu ıspanaktan snra onu yapimmDolapta vardı ıspanak kötü olmadan yapimm dedimm onun çamuru pisliği yık yıka anca cıkıo daral gelio evett
sizin oralar neresiymiş şekerimozaman tbrk edeyim seni ne diim ama bnm eşim dolapta bekleyen yemegi yemez cind biraz bnde denedm pazar yapmayı hafta içinin yemegini ama bilio ya yemem dio gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?