şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

erken cıkıyomussun cnm sen biz 6da cıkıyoruz eve gidinceye kdr 6.30 oluyo bn eşim 4,30 evde oluyo 2 saat bni beklio dha da bekletmemek için 2 çeşit ne olursa onu yapıp koyuyorum önüne

canım sen calısmıyosun heralde bakana cesitin bolluguna biz anck 2 cesit zor yetiştirioss

canım 3bucuk senedir çalışıyorum bir fiil:) akşam saat 8 de evde oluyorum , hafta da 1 gün izmin var o da pazar bende pazar gunleri haftaiçi için yemek yapıyorum , bir şekilde düzen oturttuk işte ,evin ocağı tütmeden yuva oldugu anlaşılmaz derelr bizim orda

Eşimin çamaşır suyu kokusundan bile nefret ediyorr görse döktüğümü yemez heralde anca ondan gizli denerim

zaten ıspanağı alıyorsun 1 lira yıkayıka oluyor 20 lira bende sinir oluyorum valla.

ama nasıl canım çekti böreğini çok severim hımm olsada yesek:))

bence yanlış onun yerine sirke koy..o da temizler bütün pisligi camuru ne varsa cökertir suyun dibine ama camasur suyu sakıncalı cnm ya bn cesaret edip koyamam adı üstünde camasırlara koyun giyilerde kullanın hadi istiosanız wc lere ama dhası kullanılması sakıncalı olur bence tabi bu bnm fikrim..

erken cıkıyomussun cnm sen biz 6da cıkıyoruz eve gidinceye kdr 6.30 oluyo bn eşim 4,30 evde oluyo 2 saat bni beklio dha da bekletmemek için 2 çeşit ne olursa onu yapıp koyuyorum önüne

haklısın canım onu bulduğuna şükretmeli eşin. ben çok geç çıksam zaten yetiştiremem. yıllarca ben de geç çıktım o zamanlar bekar olmama rağmen eve gelince pert oluyordum. işte benim tek dezavantajım her gün yemek yaptığım için hiç eve gelip dinlenmiyorum. direk mutfağa giriyorum. isterdim ki iki günde bir yemek yapıp, kendime vakit ayırabileyim.

zaten ıspanağı alıyorsun 1 lira yıkayıka oluyor 20 lira bende sinir oluyorum valla.

ama nasıl canım çekti böreğini çok severim hımm olsada yesek:))

demi yaaaa ama elde acma börek olcak söle bi carsaf böregi olsada yesek üffffffff..nerden getirdin aklıma

Bnde hep sirke koyuyorum,çamaşır suyunu ilkkez duydum acıkcası içim elvermez heralde koymaya

ama yeri geldiğinde bulaşık suyuna da ekliyoruz.çok iyi duruluyorum canım.

Eşimin çamaşır suyu kokusundan bile nefret ediyorr görse döktüğümü yemez heralde anca ondan gizli denerim

ayy bende dökemem gibi geliyor,eşimde hiç yemez duysa ya da farketse..ben stuzlu suda bekletiyorum,sonra sirkeli suda bekletip bol bol duruluyorum inanın tuzlu suya tüm pisliğimi bırakıyor,sirkeli sudanda çekinmeyin hiç koku-tat hiç bişiy kalmıyor

kızlar saat 4 oldu artk aksama ne yemekler yapılacak konusuna gecebilirz herzamanki gbi
ben kuru faşulye pilav şalata yapcam inş. Allah izin verirşe Dün tavuk şote pilav vardı
evlilik güzelde şu yemek yapma derdi olmasa tam süper olacaktı

ben yemek yapmayı çokkk severim bana göre temizlikkkkkkkkkk ıyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğ

sizin oralar neresiymiş şekerim ozaman tbrk edeyim seni ne diim ama bnm eşim dolapta bekleyen yemegi yemez cind biraz bnde denedm pazar yapmayı hafta içinin yemegini ama bilio ya yemem dio gecio

Bnde hep sirke koyuyorum,çamaşır suyunu ilkkez duydum acıkcası içim elvermez heralde koymaya

canım özel satılan sebze meyve solüsyonlarında da çamaşır suyu var. çok iyi duruladıktan sonra bir şey olacağını düşünmüyorum. hem bu yöntemi eşim önerdi. eşim hekim. bulaşık detarjanı da çok iyi durulanmasa aynı zararı veriyor. tabi sirke çok daha doğal.

Canım dediğin doğrudurda sirke var işte biz onla yapalım

Imm tas kebabını çok severim aklıma soktugun iyi oldu ıspanaktan snra onu yapimm Dolapta vardı ıspanak kötü olmadan yapimm dedimm onun çamuru pisliği yık yıka anca cıkıo daral gelio evett

anaam 2 dk dışarı çıktım kaynatmışsınız baya :) yahu bu tas kebabı nasıl yapılıyo anlatında bende yapıım.. püf noktası filn varmı ? ne kadarlık yapıosunuz ?

sizin oralar neresiymiş şekerim ozaman tbrk edeyim seni ne diim ama bnm eşim dolapta bekleyen yemegi yemez cind biraz bnde denedm pazar yapmayı hafta içinin yemegini ama bilio ya yemem dio gecio

karadenizliyim canım ben samsunluyum, benimkide yemezdi ben evde oturdugum çalışmadığım dönemler ama eğer akşam 8 de yemek yapmaya başlarsam haftaiçi 11 e doğru ancak yeriz zaten o yüzden duruma alıştı artık,zaten perşembe-cuma-cumartesiyi kahvaltı-tarzı geçiştiriyoruz ama yapılan yemekleri ısıtmadan kapağını açmadan durursa tazecik oluyo , amaaan herkes bir düzen kurmuş gidiyo yoksa ben istermiyim tek tatil günümde saatlerce yemek yapmak allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ağız tadıyla yiyemedikten sonra ne önemi var, sonucta her gün bi şekilde karnımız doyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…