- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.661
​ adet günlerimiz hemen hemen aynı ne zaman baslıyosunuz calısmalara :)))
evetttttt sendede mi
evettt bende de var kk da hep okuyodum pkoluyum pkoluyum diye bende bir gruba üye olmak heralde diye düşünürken doktorum dedi artık sende bir pkolusunpkolu pkolu dolaşmışım ortalıkta, ciddi manada ovulasyonu takip ederek ilk geçen ay başlaadım çalışmaya bu ay da klomene başladım, sen kaç aydır bekliyosun?
ohhhh kızlar bakın listeye bi öldüm yavv yapana kadar sistemden düşüyorum
ohhhh kızlar bakın listeye bi öldüm yavv yapana kadar sistemden düşüyorum
Allah nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmaz(hz.Osman)
2yıldır kendimi hep bu cümleyle teselli etmişimdir umudumu kaybetmeyip güçlü olup bebegimle gecirecegim günlerimi hayal ediyorum kızlar....
PKOLARDA OVU TESTLERİ İŞE YARAMIYOR BOŞUNA YAPMA BNM EŞİMDE BİRDE VARİKOSL DE VAR9 AYLIK EVLİYİM İLK 3 AY FILAN GERİ ÇEKME YÖNTEMİYLE KORUNDUK AMA 6 AYDIR BİR FİİL İSTİORUZ AMA YOKKK BU AY 3. GÜNÜ DR GİDİCEM KLOMEN İSTİCEM BNDEEE O 6 AYA KADAR YÜZDE 85 AHMİLE KALINIOMUŞŞŞ BENDE BAŞLICAM AMA BU AY OLSUN ARTIK DAHA FAZLA ARAMAYAYIMMMMM :2:
lisde yapacam die benimde çıkma saatim geldi hepinizi öpüyoruum canlar iyi akşamlar
canım geçen ay ovulasyon testi yaptım bi bakayım diye ilk zamanlar tek çizgi sonra silik olmak şartıyla ikinci çizgi ama 17-18. günlerimde kıpkırmızı iki çzigi vardı.sonraki günlerde yine yoktu çizgi hastalanmadan önce bi baktım yine ikinci çizgi:))o an bende idrak ettim bizde işe yaramadığına:)) ben geçen ay gittim doktora neden duzensiz hastalanıyorum diye pkoluymusum meger:) klomen kullan 6 ay dene olmazsa o zaman gel 6 ay içinde yüzde 87 gebe kalırsın belki klomenden önce bile hamile kalabilirsin belli olmaz dedi, günde 2 kere içiyorum yarın bitiyo ilaç geçen ay malum olmadı bişey, bu ay bakalım nolcak sanırım çalışmaları ciddiye almam lazım, inşallah sende klomene gerek kalmadan guzel haber veirsin bize
İNŞ. CNMMMMMMSEN 6 AY DR GİTMEDEN Mİ DEVAM EDİCEKSİ ONUN AŞISI VAR DİE BİLİORUM O İLAÇ REÇETEYLEMİ ALINIO NASIL OLUOR ANLATIRMISIN KAC MG ICIOSUN NASIL AÇMI TOKMU
canım bana doktorum öyle dedi 6 ay dene her seferinde yine adet olursan başa dön 3. Günü iç dedi, 6 ay içinde yüzde 87 hamile kalırsın ama olmazsa 6 ay sonra gel bidaha da doktora gitme dedi.ben başka bi doktora gitmiştim yumurtlamada sorunmu var diye kadın beni korkutmuştu, senin hiçbişeyin yok gayet iyisin dedi.adet günümün 3. Günü başladım sabah akşam 1 er tane yani günde 2 tane içiyorum bi sabah kahvaltıdan sonra bide akşam yemekten sonra.
Iğne var evet biliyorum çatlatma iğnesi bana doktorum gel takip edelim demedi çatlaması doğal da olabilri ama edindiğim bilgilere göre havuç yumurta çatlamasında çok işe yarıyo ben bu ay bol bol havuç yicem:)
ilacı bana doktor receteye yazdı verdi o yüzden reçetesiz satılırmı bilmiyorum,sen 3. Gününde bi kontrole git doktorun en uygun yontemi sana soyleyecektir.aslına bakarsan ben şöyle düşünüyorum herşeyin bir zamanı var işte sabırsız olan bizi, inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
yok gidicem zaten cnm naşıl oluo onu merak ettım haşta olayım dr gıdıecem
eminem sen burada mıydın hoşgeldin yavrum...Selam kızlarr ben de geldim subat ayına ocaktan ümitliydim ama olmadı bugun geldi pis kırmızılar 4 gün rotarlı maleseeefnapıyım 2 yıldır beklıyorum her ay umuduma yaklaştıgımı hissediyorum :) inşallah herkes umuduna kelebeklerine kavusur Rabbim yardımcımız olsunnn
başladık canım başladıkheee çalışmalar son sürat başlasın o zamannnnn :))
arapcasıda rabbi la tezerniferden ve ente hayrun varisin. kale rabbi heblin min zurriyeten tayyibeten inneke semiud duaa canım
bakalım dün ilk deneme gerçekleşti çünkü dün yumurtlama dönemimde inşallah şubat ayında hamile haberimi sizlerle paylaşırım.
beklenmeyen adet tarihi : 16 ŞUBAT
bu ay benide eklermisiniz kızlar topiğe..beklenmeyen adet günüm 10 şubat...:)..çalışmalara devam..
yok geçti gitti bak 25 dk geçmiş hala tık yok diye yazacaktım kiii... Aradı tolga abi ve o haberi benimle paylaştı.. '' yok yaa.. negatif..'' bende tabii tamam abi sağol diyerek kapattım..
Serap benide eklermisin..
Bat 25 Şubat..
Anlaşılan başlığa uygun olarak ilerliyoruz.. "Şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler" :) şubatta teker teker dökülcez hadi bakalım.. İnşallah şubatta gelmezde bari net olarak emin oluruz...
3 gün içerisinde çatlar canım gün aşırı ilişki diyor dr.ler o akıntı geldikten sonra...kızlar yumurtlama dönemindeki o yumurta akı kıvamındaki akıntı kesildiğinde yumurta çatlamış mı oluo yani akıntı kesildiyse artık o günden sonra hamile kalınmaz mı ?
canım bu sabah yaptım silik çizgi biraz daha koyulaşmıştı ama hala silik :))) tabiki yazarım yarın ya da öbür gün net olur sanırsam.. canım bu arada beni de listenize ekleyebilir misiniz? benim de bat 12 şubat :)) inşallah olmam
kızlar beni de listeye ekler misiniz? bat 8 şubat..
canım beni de eklermisin? regl tarihim 12 şubat
kuzucan beni de not et güncellesin 25 şubat olaraktan :)
Canım bu ay benide yaz bakalım ugurlu gelecek mı? Belkide topik banada ugur getırır.
22 şubat bat 25 yasındayım sat ise 23 ocak ıdı
benide ekler misiniz 21 şubat
ya canım gelemedim bugün sabah kuaföre gittim öğle gelirim dedimama görümcem aradı alışverişe çıktık gelemedim..serap nirelerde yaff gözüm yollarda kaldı listeye eklenecekleri ekleseydik
canım lekelenme olduğun gün ilişkiye girseydin nokta atışı yapardın...kızlar merhaba ben bu ay bu kürü kullandım hala da kullanıyorum yumurtlama testi de almıştım bu ay.. dün 2. silik çizgi görünmüştü sonra lavaboda 1 damla kahve leke geldi.. adetimden 1 hafta sonra yani.. sanırım bu kür baya etkili oldu ve çatladı yumurtalar ama ilk kez leke geldi yumurtlama tarihimde merak ettim bende bu durumu yaşayan varmı? bu sabah gene test yaptım yumurtlama testinde 2. çizgi baya vardı bugün de çalışma yapıcaz.. hayırlısı bakalım 10 12 şubat gibi regl tarihim beklicem artık
geldim geldimsahiya o nerde bugun hiç gelmedi
Benim batim 6.2 ama umarim gelmezzzzzzzzz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?