- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.641
AY YOK ALMIYIMMMMMBnde tam tersiitemizliğe bayılırım
aynen cnm bnide koysalar sbh mutfaga sabhtan aksama günlerce kalırım ama temizlik yap demesinler ölüm gelio ev süpür yer sil toz allllll .......
anaam 2 dk dışarı çıktım kaynatmışsınız baya :) yahu bu tas kebabı nasıl yapılıyo anlatında bende yapıım.. püf noktası filn varmı ? ne kadarlık yapıosunuz ?
anaam 2 dk dışarı çıktım kaynatmışsınız baya :) yahu bu tas kebabı nasıl yapılıyo anlatında bende yapıım.. püf noktası filn varmı ? ne kadarlık yapıosunuz ?
AY YOK ALMIYIMMMMM
AYNEN YA YEMEK YAPMAYA BAYILIORUM BENDE AMA TEMIZLIK CIKKKKKKKKK AMA ZORAKI EŞİMLE YAPIORUM YOKŞA EV ... GÖTÜRÜRRRR
cnm etlerini kusbası yapıp at tencereye suyunu salıp cekince soganını biberini at kavur biraz yag koy tebi :) salcasını da at o arada snra suyunu koy koyulasınca kapat..bnm eşim böle sevi die böle yapılrum bn ama istersen havu, yada patateste atabilirsin içine ..kolay yani
cnm etlerini kusbası yapıp at tencereye suyunu salıp cekince soganını biberini at kavur biraz yag koy tebi :) salcasını da at o arada snra suyunu koy koyulasınca kapat..bnm eşim böle sevi die böle yapılrum bn ama istersen havu, yada patateste atabilirsin içine ..kolay yani
canım kuzu etinden yapılır daha çok ama ben sevmediğim için dana etinden yapıyorum.
500 gr dana etini küçük küçük kıy ve tencereye at. suyunu yavaştan çekerken sıvı yağ koy.
hemen o esnada bir kase arpacık soğanı bütün bütün koy. istersen normal soğandan da olur.
iki tane yeşil biber doğra.
ben çok az havuç da koyarım.
iki bardak su ekle. salçasını koy.
pişmeye yakın domates koy, karabiber koy.
başka bir tavada patatesleri küp küp kızart ama çok az yağ ile. hani kavurmuş gibi olsun.
yemeye yakın patatesleri üstüne ekle. önceden ekleme.
afiyet olsun
teşekkür ediyorum :) evde et vardı deneyim bakalım :)
rica ederim. tabi bu tarifim 6 kişilik. sen malzemeleri azalt eğer iki kişiyseniz.
yokk nazar değmesin eşiim o konuda hakkını yiyemem aslaaaaa her pazar süpürge açar bulaşık bile yıkar söledimi bilse keser beniiiii hatta size bir sır c.tesi o evde ben işteyim dağğğğğğğ gibi bulaşık vardı hepsini elinde yıkamış yemekte yapmışşşşşş o beniiiiiiiiiiiiim herşeyim o olmadan ölürüm benne güzel eşin yardım edioo bizimki sormaz bilee çekilir köşesinee
yokk nazar değmesin eşiim o konuda hakkını yiyemem aslaaaaa her pazar süpürge açar bulaşık bile yıkar söledimi bilse keser beniiiii hatta size bir sır c.tesi o evde ben işteyim dağğğğğğğ gibi bulaşık vardı hepsini elinde yıkamış yemekte yapmışşşşşş o beniiiiiiiiiiiiim herşeyim o olmadan ölürüm ben
ayyyyyy hamilesin işte ap açık belli kan verseneeeee
Maşallah nazar değmesinnEşin ne işinde çalışıyor
SEVKİYAT KISMINDA ÇALIŞYIOR CNM
yokk nazar değmesin eşiim o konuda hakkını yiyemem aslaaaaa her pazar süpürge açar bulaşık bile yıkar söledimi bilse keser beniiiii hatta size bir sır c.tesi o evde ben işteyim dağğğğğğğ gibi bulaşık vardı hepsini elinde yıkamış yemekte yapmışşşşşş o beniiiiiiiiiiiiim herşeyim o olmadan ölürüm ben
ayyyyyy hamilesin işte ap açık belli kan verseneeeee
dogrudur cnm erkekler çok yoruluor :26:bizimkide bilgisayar yazılımı bir sürü insanla muhatap oluyor,akşam gelmeden arıyor çok yorgunum die bendfe kıyıpta yardım et diyemiorum :)
canimmm ovulasyon testi bu :)))
SEVKİYAT KISMINDA ÇALIŞYIOR CNM
bizimkide bilgisayar yazılımı bir sürü insanla muhatap oluyor,akşam gelmeden arıyor çok yorgunum die bendfe kıyıpta yardım et diyemiorum :)
canimmm ovulasyon testi bu :)))
zeynelim sende de mi pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?