- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.681
ya kızlar ögleden beri 40sayfa olmuş oku oku bitmedi
evet canım bAYA konusmusuz bende yeni geldim aranıza
ben geldim kızlarrrr
oy oy oy sen hoşgelmişin
hoşbulduk canım yaw ne kaddar konuşmuşsunuz oku oku bitmedi...dünden beri giremedim...var mı bir gelişme gözden kaçan...
bende öglenden beri yoktum caney 40sayfa olmuş bikaç sayfa okudum yeni gelen arkadaşlar var onun dışında okuyamadım şimdi tl giriyorum pcden girince okurum artık sen nasılsın? yumurta dönemin nasıl şuan sanırım benim bugün başladı
çalışmalar başladı canım ne olsun...pazar günü akıntım başladı 4-5 gün benim için önemli cuma kapanışı yaparız büyük bir ihtimal... ama benim hesaplamama göre erkne yumurtladım. neyse ki kaçırmamış olduk sorun yok...
bende iyiyim yarın yine dişçide randevum var... bütün dişlerim tamamdır hamişliğe hazırım...Allahım tez vakitte gönder benim yavrumu da...
uykusu gelmeyenler gece kuşları çıkın ortaya
galiba o kuşlardan bi bn varım cnmbnde merk ettm konuşulmuş mu bnden snra bişiler die girdim ama pek bişi yok cıkıp yatarım birasdan biz senn gbi diiliz ki cane sbh kalkıp işe gitces ama sen anneciginde uyursun öglene kdr missss:2:
yok yawrum ya yatamıyorum ki 2 yaşında yegenim var yatırmıyor ki inşallah dönünce bende calişmaya başlarim.
oy kıyamaaamm yerim bn onu...ne işle yapiodun cnm sen meslek neydi?
hayırlı geceler kızlar nasılsınız...inşallah yeni umudumuz şubat ayı RABBİM herkese sağlılkı sıhhatli bebişler versinn
grafikerim canım ben,bi iş var bakalım inş.olur
inş gönlüne göre olur..bende gece kuşuyum eşimden kaptım bilg bi bakayım dedim..
iyi yapmışsın canım benim hoşgeldin
hoşbulduumm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?