şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hoşbulduk canım yaw ne kaddar konuşmuşsunuz oku oku bitmedi...dünden beri giremedim...var mı bir gelişme gözden kaçan...

bende öglenden beri yoktum caney 40sayfa olmuş bikaç sayfa okudum yeni gelen arkadaşlar var onun dışında okuyamadım şimdi tl giriyorum pcden girince okurum artık sen nasılsın? yumurta dönemin nasıl şuan sanırım benim bugün başladı

çalışmalar başladı canım ne olsun...pazar günü akıntım başladı 4-5 gün benim için önemli cuma kapanışı yaparız büyük bir ihtimal... ama benim hesaplamama göre erkne yumurtladım. neyse ki kaçırmamış olduk sorun yok...
bende iyiyim yarın yine dişçide randevum var... bütün dişlerim tamamdır hamişliğe hazırım...Allahım tez vakitte gönder benim yavrumu da...

inşallah canım Rabbimin izniile olacak bende martta yetişirim size

uykusu gelmeyenler gece kuşları çıkın ortaya

galiba o kuşlardan bi bn varım cnm bnde merk ettm konuşulmuş mu bnden snra bişiler die girdim ama pek bişi yok cıkıp yatarım birasdan biz senn gbi diiliz ki cane sbh kalkıp işe gitces ama sen anneciginde uyursun öglene kdr missss

Son düzenleme:

yok yawrum ya yatamıyorum ki 2 yaşında yegenim var yatırmıyor ki inşallah dönünce bende calişmaya başlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…