- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.721
günaydın kızlar :)) güzel haberler alırız inşaallah bugün
günaydın kızlar :)) güzel haberler alırız inşaallah bugün
günaydın inşallah artık topiğimizin ilk hamilesi gelsinnnnnnnnnn
günaydın herkezezee
Günaydııııınnnnn.....cooooooook güzel bi gün olsun hepimiz için inşş..
​günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrr
kocaman günaydınlar herkesegünaydın kızlar :)) güzel haberler alırız inşaallah bugün
günaydınnnn
günaydın inşallah artık topiğimizin ilk hamilesi gelsinnnnnnnnnn
kocaman günaydınlar herkese
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben galıba kafayı sıyırıorum benımle aynı zamanda evlenen bır ark. vardı faceden hamıle oldunu yazmışşşşçok kıskandım elımde olmadannnn yanlış bılıorum ama
Sanada günaydın canımmm hamile ikonu yaptınn bişelermi varr
aynen ole benım neden olmuooo gıbı bırşey dimibenimki kıskanma deyilde garip bir duygu hissediyordum ama o klamadı dün burda okuduyum yazıdan sonra
yok yavrum ya nirdeee kocam yokki yanımda hamile kalayım
seviyorum bu ikonukeyfimi yerine getiriyor
aynen ole benım neden olmuooo gıbı bırşey dimi
bende seviomm bunuuuu
yok yavrum ya nirdeee kocam yokki yanımda hamile kalayım
seviyorum bu ikonukeyfimi yerine getiriyor
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben galıba kafayı sıyırıorum benımle aynı zamanda evlenen bır ark. vardı faceden hamıle oldunu yazmışşşşçok kıskandım elımde olmadannnn yanlış bılıorum ama
Bi akraba var bizim dun akşam öğrendimm 15 senedir bebekleri olmuyodu hamileymişş Rabbim isteyince oluyor işte çok sevindim valla
aynen birde inrenme özlem oluyor
Bi akraba var bizim dun akşam öğrendimm 15 senedir bebekleri olmuyodu hamileymişş Rabbim isteyince oluyor işte çok sevindim valla
benim dayımın kızınında 10 sene olmadı gitmediği yer doktor kalmadı kocasında sper 1-2 taneydi canlı kendininde tüpler tıkalı denildi yumurtalıkda sorun vardı tüp bebekde olmadı tam yuvadan evlat edinmeye karar verdiği an hamile oldugunu öğrendi şimdi 2 tane yavrusu var
seni çok iyi anlıyorum bu yazdıkların bana çok uzak şeyler değil, heleki umutların tükenişini kelimeler anlatmaya yetmez sabır canım sabır sadece inan öyle bir hal alıyordum ki dünyadaki bütün hamileler sanki benim etrafımda toplanmış gibi geliyordu, .heryerde onları seçer olmuştum..algıda seçicilik bu durum olsa gerek.bu sene yeni evlenen tüm arkadaşlar, ailemdekiler, eşimin ailesindekiler bir bir hamile kalıyordu,şaka gibi!ve benim tüm denemelerime rağmen çocuğum olmuyorsdu( bu yaşadığımız duygu kıskançlık değil,çok daha başka birşey...
aynen birde inrenme özlem oluyor
o zamannn ne diyelimm hemen kavuşursun inşallah kocana vee çalışmalar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?