şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

günaydın inşallah artık topiğimizin ilk hamilesi gelsinnnnnnnnnn

günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben galıba kafayı sıyırıorum benımle aynı zamanda evlenen bır ark. vardı faceden hamıle oldunu yazmışşşş çok kıskandım elımde olmadannnn yanlış bılıorum ama

benimki kıskanma deyilde garip bir duygu hissediyordum ama o klamadı dün burda okuduyum yazıdan sonra

Bi akraba var bizim dun akşam öğrendimm 15 senedir bebekleri olmuyodu hamileymişş Rabbim isteyince oluyor işte çok sevindim valla

seni çok iyi anlıyorum bu yazdıkların bana çok uzak şeyler değil, heleki umutların tükenişini kelimeler anlatmaya yetmez sabır canım sabır sadece inan öyle bir hal alıyordum ki dünyadaki bütün hamileler sanki benim etrafımda toplanmış gibi geliyordu, .heryerde onları seçer olmuştum..algıda seçicilik bu durum olsa gerek.bu sene yeni evlenen tüm arkadaşlar, ailemdekiler, eşimin ailesindekiler bir bir hamile kalıyordu,şaka gibi!ve benim tüm denemelerime rağmen çocuğum olmuyorsdu ( bu yaşadığımız duygu kıskançlık değil,çok daha başka birşey...

Bi akraba var bizim dun akşam öğrendimm 15 senedir bebekleri olmuyodu hamileymişş Rabbim isteyince oluyor işte çok sevindim valla

benim dayımın kızınında 10 sene olmadı gitmediği yer doktor kalmadı kocasında sper 1-2 taneydi canlı kendininde tüpler tıkalı denildi yumurtalıkda sorun vardı tüp bebekde olmadı tam yuvadan evlat edinmeye karar verdiği an hamile oldugunu öğrendi şimdi 2 tane yavrusu var

Ayyy ne güzell Rabbim isteyen herkeze aratmadan hemen versinnn

zaten sizlerın yanında bol rahatım kı sankı benı bır siz anlıosunuz gibi gelo bırde demıolarmı bırkere korunmadık oldu dıe çıldırıorummmmmmmmmmmmmmm

aynen birde inrenme özlem oluyor

aynen öyle cnm inanınki herkesle konuşamıyosn bu konuyu abarttığımı düşünüyolar hemde nasıl bir özlemki bu .buraya anlatıp hiç tanımadığın insanlardan dua almak teselli almak çok güzelll
o zamannn ne diyelimm hemen kavuşursun inşallah kocana vee çalışmalar başlasın

evet canımm inşallaahhh

oo süper bi haber yaa Rabbim sağlıkla doğurmayıda nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…