şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

kızlar kızlaaaaaar yapmayın lütfen duygusala baglamayalım hemen biz kafa dagıtmaya geliyoruz buraya yapmayın böle üzmen beniiiiiiiii

merak etmeyin en kısa zamanda hepimizn ooooo laaaaaa caaaaaaakkkkkkk inananın bnaaa canlar

bu arada kızlar hemen hemen herkes yumurtlama döneminde değil mi???

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Nasılsınız kızlar, inşallah bu güzelde günde hem güzel haberler alırız hem de kendimize yeni umutlar ediniriz.umutsuzluğa kapılmayın sakın hiçbir zaman her şeyde bir hayır vardır, meyve olgunlaşmadan ağaçtan düşmezmiş herşeyin bir zamanı var allah önce sağlık versin gerisinin hepsi geliir

ben bazı topiclere bakıyorum mesela 1 sene önce önce yazmışlar yaa şu kadardır deniyorum olmuyo benim çocugum olmayacakmı diye ama şuan profillerinde gebelik takvimleri var, aynen bizde öyle olucaz bundan 1 sene sonra belki bebeklerimizi kucagımıza alıcaz belki de dogum için gün sayıcaz belkide çoktan bebişimiz 3 aylık olmmuş olacak bile.

peki ne zaman başladın nasıl içtin tarif etsene.. :118:

Canım adetimin 2. günü başladım incir kürüne.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atıyorsunuz. 20 dk. kısık ateşte kaynıyor.. ama ben ilk 7 günden sonra içine 10. dk. kaynadıktan sonra bir tane havucu dilimleyerek attım, incir yumurtaların gelişmesini havuç çatlamasını sağlıyor.. 20 dk. her ikiside kaynadıktan sonra yarım saat ılımasını bekliyorum.. öğünlerden 15. dk. önce günde 3 kez içiyorum. çok da lezzetlii... seviyorum yani.. eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum.. bu kürler ibrahim saraçoğlunun kürleri.. bir de bal tarçın çörekotu karışımı diyorum günde 1 kaşık.. ayrıcaaaa ilişkilerden sonra da eczaneden aldığım yakılardan yapıştırıyorum belime.. yumurtanın kolay çatlayarak rahme tutunmasını sağlıyormuş. kayınvalidem ve annem özellikle düşüklerden sonra yapıştırmışlar ve hamile kalmışlar o ay :))) ben bunları yapıyorum bakalım.. şifa Rabbimden tabi..

bu arada kızlar hemen hemen herkes yumurtlama döneminde değil mi???

canım ben klomen kullanıyorum bugün bitiyor, adetimde bugun bitiyor doktorun önerdiği ilişki zamanının başlangıç tarihi 4 şubat hemen hemen hepimiz aynı donemlerde gibiyiz aslında,sonucta regl ne zaman biterse potansiyel o zaman var demektir

aaaaaaaaa hoşgeldin canım iyim sen nasılsın kız sana msj yazdım ama kutun douydu gönderemedim .nasıl gidiyor hamilelik özledim valla

aynen cnm bende özledim vallahi giremiyorum hiç cnm ya nasıl olsun bulantı kusma şu aralar birazcık iyiyim ama sadece akşamları öyle böyle geçiyor işte cnm sen nasılsın:)

bal damlıyo agzından canım baaaaaaaaaalllll sbh sbh güzel oldu bu konuşma yne amin yne aminnnnn...

aynen cnm bende özledim vallahi giremiyorum hiç cnm ya nasıl olsun bulantı kusma şu aralar birazcık iyiyim ama sadece akşamları öyle böyle geçiyor işte cnm sen nasılsın:)
iyim canım ya aynı bildigin gibi devam cinsiyeti belli oldumu geçengün özlemlede konuştuk oda giremiyorum fırsatım olmuyor dedi

günaydın herkezezee

Günaydııııınnnnn.....cooooooook güzel bi gün olsun hepimiz için inşş..

​günaydın kızlar

Günaydın kızlarrrr

cnm sen bu calışmaya bu ay kalırsın masallah ne güsel kürler yakılar helal olsun

bal damlıyo agzından canım baaaaaaaaaalllll sbh sbh güzel oldu bu konuşma yne amin yne aminnnnn...

ama cidden diğer topiclere bi baksanız daha 1 sene once ya da birkaç ay once bebegim olsa allahım diye dua eden herkesin profılınde hamilelik takvimi varbayılıyorum aynısını bizimde yapacagımızdan eminim, hayatınızda birşeyin olması için önce onu olmuş gibi düşünüp şekillendirmek gerekir diye düşünenlerdenim, istediğimiz herşeyi önce ne şekilde nasıl istediğimi düşünürüm sonrada genelde olur,hayal kurun kısacası ve istediğiniz herşeyi hayatınıza çağırın ben her gün diyorumki bebeğim baban ve ben seninle çoook güzel bir ömür geçirmeye hazırız sen de hazır oldugunda çok büyük mutlulukla ailemize katılmanı bekliyoruzbiz çağıralım bak nasıl geliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…