- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.741
Ayyy ne güzell Rabbim isteyen herkeze aratmadan hemen versinnn
canım çikolata kisitnden 2 kere amaliyat oldum.rahimde yapışıklıklar oluştu doktorlar fazla açamadık birazdaha ugraşsak rahim delinir dediler.ayrıca endometriosiz hastasıyım.yani yok yok. Ayyy kız nasıl güldüm aşeriyorum net sen çok yaşa emi
selam cnm nasılsınn
bu arada kızlar hemen hemen herkes yumurtlama döneminde değil mi???
peki ne zaman başladın nasıl içtin tarif etsene.. :118:
aaaaaaaaa hoşgeldin canım iyim sen nasılsın kız sana msj yazdım ama kutun douydu gönderemedim .nasıl gidiyor hamilelik özledim valla
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Nasılsınız kızlar, inşallah bu güzelde günde hem güzel haberler alırız hem de kendimize yeni umutlar ediniriz.umutsuzluğa kapılmayın sakın hiçbir zaman her şeyde bir hayır vardır, meyve olgunlaşmadan ağaçtan düşmezmiş herşeyin bir zamanı var allah önce sağlık versin gerisinin hepsi geliir
ben bazı topiclere bakıyorum mesela 1 sene önce önce yazmışlar yaa şu kadardır deniyorum olmuyo benim çocugum olmayacakmı diye ama şuan profillerinde gebelik takvimleri var, aynen bizde öyle olucaz bundan 1 sene sonra belki bebeklerimizi kucagımıza alıcaz belki de dogum için gün sayıcaz belkide çoktan bebişimiz 3 aylık olmmuş olacak bile.
iyim canım ya aynı bildigin gibi devam cinsiyeti belli oldumu geçengün özlemlede konuştuk oda giremiyorum fırsatım olmuyor dediaynen cnm bende özledim vallahi giremiyorum hiç cnm ya nasıl olsun bulantı kusma şu aralar birazcık iyiyim ama sadece akşamları öyle böyle geçiyor işte cnm sen nasılsın:)
günaydın herkezezee
Günaydııııınnnnn.....cooooooook güzel bi gün olsun hepimiz için inşş..
​günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrr
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlaarrrr :)
keyifleriniz yerinde mi :) bende yapayım şu ikonu da keyfim daha iyi olsun..
Canım adetimin 2. günü başladım incir kürüne.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atıyorsunuz. 20 dk. kısık ateşte kaynıyor.. ama ben ilk 7 günden sonra içine 10. dk. kaynadıktan sonra bir tane havucu dilimleyerek attım, incir yumurtaların gelişmesini havuç çatlamasını sağlıyor.. 20 dk. her ikiside kaynadıktan sonra yarım saat ılımasını bekliyorum.. öğünlerden 15. dk. önce günde 3 kez içiyorum. çok da lezzetlii... seviyorum yani.. eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum.. bu kürler ibrahim saraçoğlunun kürleri.. bir de bal tarçın çörekotu karışımı diyorum günde 1 kaşık.. ayrıcaaaa ilişkilerden sonra da eczaneden aldığım yakılardan yapıştırıyorum belime.. yumurtanın kolay çatlayarak rahme tutunmasını sağlıyormuş. kayınvalidem ve annem özellikle düşüklerden sonra yapıştırmışlar ve hamile kalmışlar o ay :))) ben bunları yapıyorum bakalım.. şifa Rabbimden tabi..
bal damlıyo agzından canım baaaaaaaaaalllllsbh sbh güzel oldu bu konuşma yne amin yne aminnnnn...
iyim canım ya aynı bildigin gibi devam cinsiyeti belli oldumu geçengün özlemlede konuştuk oda giremiyorum fırsatım olmuyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?