- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.761
aynen kimsecikler küsmesin kocişlerle bu hafta bede son gün yetişirsem tek günle inşallah :))aynen öle kuzum bu haftayı herkes ii degerlendirsinnn kocişlerle hep böleolunsunnnn...
heye çatır çatır yumurtluyoruz
inşallah klomen işe yarar canım hemile kalan çokk klomenlecanım ben klomen kullanıyorum bugün bitiyor, adetimde bugun bitiyor doktorun önerdiği ilişki zamanının başlangıç tarihi 4 şubat hemen hemen hepimiz aynı donemlerde gibiyiz aslında,sonucta regl ne zaman biterse potansiyel o zaman var demektir
Ben regl olucam az kaldı canm
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD] BEKLENMEYEN TARİH [/TD]
[TD] SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ELİFDEDİM[/TD]
[TD="align: center"]31 OCAK[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]LAYLE[/TD]
[TD="align: center"]2 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE[/TD]
[TD="align: center"]2 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]DRANASANAT[/TD]
[TD="align: center"]4 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]NESDEM[/TD]
[TD="align: center"]8 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]NİLEPİS[/TD]
[TD="align: center"]10 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]CİKOLTA[/TD]
[TD="align: center"]12 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ELİFNİL[/TD]
[TD="align: center"]12 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]EPACK_[/TD]
[TD="align: center"]13 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]CHEMİST_M[/TD]
[TD="align: center"]14 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SERAP_SERAP[/TD]
[TD="align: center"]15 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]YEŞİLELMA[/TD]
[TD="align: center"]16 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_MARİE_[/TD]
[TD="align: center"]17 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ZEYNELİM[/TD]
[TD="align: center"]17 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GULEC87[/TD]
[TD="align: center"]18 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]BEEBEEK[/TD]
[TD="align: center"]18 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]NUARİN[/TD]
[TD="align: center"]19 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZLEM_AHMET[/TD]
[TD="align: center"]21 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZSERO801[/TD]
[TD="align: center"]22 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]NESRİN6868[/TD]
[TD="align: center"]23 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ROMBİK[/TD]
[TD="align: center"]23 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SEZGGİ[/TD]
[TD="align: center"]24 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]TAZEBAHAR[/TD]
[TD="align: center"]24 ŞUBAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
aynen kimsecikler küsmesin kocişlerle bu hafta bede son gün yetişirsem tek günle inşallah :))
aynen ya benim akıntılarda belirtilerde başladı hep(
inşallah klomen işe yarar canım hemile kalan çokk klomenle
kuzum inşallah olmazsın topiğin ilk hamilesi olursun bizde peşinden geliriz topluca sonra bebişleri konuşuruz hep
sağ salim kucagına alda hayırlısıyla canım yok belli deyil sanrım onlada pek görüşemiyoruzkiyok cnm dha değil inş. 22 şubatı bekliyorum:))özlemin bellimi
Canım adetimin 2. günü başladım incir kürüne.. 1 litre klorsuz kaynayan damacana suyuna 15 adet inciri ikiye bölüp atıyorsunuz. 20 dk. kısık ateşte kaynıyor.. ama ben ilk 7 günden sonra içine 10. dk. kaynadıktan sonra bir tane havucu dilimleyerek attım, incir yumurtaların gelişmesini havuç çatlamasını sağlıyor.. 20 dk. her ikiside kaynadıktan sonra yarım saat ılımasını bekliyorum.. öğünlerden 15. dk. önce günde 3 kez içiyorum. çok da lezzetlii... seviyorum yani.. eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum.. bu kürler ibrahim saraçoğlunun kürleri.. bir de bal tarçın çörekotu karışımı diyorum günde 1 kaşık.. ayrıcaaaa ilişkilerden sonra da eczaneden aldığım yakılardan yapıştırıyorum belime.. yumurtanın kolay çatlayarak rahme tutunmasını sağlıyormuş. kayınvalidem ve annem özellikle düşüklerden sonra yapıştırmışlar ve hamile kalmışlar o ay :))) ben bunları yapıyorum bakalım.. şifa Rabbimden tabi..
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 8 haftalık bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu3 aylık ara ve içimdeki korkular artık rafa kalktı ve cumartesi günü çalışmalara başladık sormak istediğim aranızda bebğini kaybettikten sonra ilk denemeda hamiş kalan var mı desteğinize ihtiyacım var
Bi akraba var bizim dun akşam öğrendimm 15 senedir bebekleri olmuyodu hamileymişş Rabbim isteyince oluyor işte çok sevindim valla
canım ben klomen kullanıyorum bugün bitiyor, adetimde bugun bitiyor doktorun önerdiği ilişki zamanının başlangıç tarihi 4 şubat hemen hemen hepimiz aynı donemlerde gibiyiz aslında,sonucta regl ne zaman biterse potansiyel o zaman var demektir
aynen kimsecikler küsmesin kocişlerle bu hafta bede son gün yetişirsem tek günle inşallah :))
inşallah klomen işe yarar canım hemile kalan çokk klomenle
sağ salim kucagına alda hayırlısıyla canım yok belli deyil sanrım onlada pek görüşemiyoruzki
canım sen daha cok taze evlimişsin hee ayy kıamam ndn braz dnlenmedn ki hemen istedin
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 8 haftalık bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu3 aylık ara ve içimdeki korkular artık rafa kalktı ve cumartesi günü çalışmalara başladık sormak istediğim aranızda bebğini kaybettikten sonra ilk denemeda hamiş kalan var mı desteğinize ihtiyacım var
hoşgeldin bende düşük yaptım 4 ay oldu beklemedeyim o birazda rahimin toparlamsıylada ilgili canım hayırkısı olsun
yahu ne işe yarıyo bu klomen.. doktor mu veriyo ? neden veriyo bana da anlatsanıza :)
yahu ne işe yarıyo bu klomen.. Doktor mu veriyo ? Neden veriyo bana da anlatsanıza :)
canım klomen yumurtlama sağlıyo, eğer benimki gibi tembel yumurtalarınız varsa büyümeye bile erinen işte onları büyütüp beslemek için doktorlar veriyo çünkü yumurta belirli büyüklükte olmayınca bu sefer noluyo çatlayamıyor çatlayamayınca da bebek olmuyor haliyle tamamıyle bunun tedavisi için, birde birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyorki ihtimal artsın.ama herhangi bir problemin yoksa pko gibi doktorun tavsiye edeceğini sanmam
canım klomen yumurtlama sağlıyo, eğer benimki gibi tembel yumurtalarınız varsa büyümeye bile erinen işte onları büyütüp beslemek için doktorlar veriyo çünkü yumurta belirli büyüklükte olmayınca bu sefer noluyo çatlayamıyor çatlayamayınca da bebek olmuyor haliyle tamamıyle bunun tedavisi için, birde birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyorki ihtimal artsın.ama herhangi bir problemin yoksa pko gibi doktorun tavsiye edeceğini sanmam
eve cnm dr verio yumurtalarının gelişmesine ve büyümesine yardımcı olan bi hap ..
cnm bnm dr klomen yumurta üretmez dedi 1 yumurtanın büyümesine gelişmesine yardımcı olur dedi ya soldaki büyüyo ya sa sagdaki öleymiş sormustumda VE BNM HİÇ Bİ PROBLEMİM YOK HERSEY NORMAL HAPI KULLANMASAMDA YUMURTAM GELİŞİO ÇATLIYO AMA BU DESTEKLEYİCİ BİŞİ ANLATABİLDİM Mİ
ben 4 ay öce gitmiştim doktora yumurtalıklarıma filn baktı gayet sağlıklı dedi. dediğiniz gibi geç çatlama filn sıkıntısı olsa belli olurmuydu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?