şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

aynen öle kuzum bu haftayı herkes ii degerlendirsinnn kocişlerle hep böle olunsunnnn...
aynen kimsecikler küsmesin kocişlerle bu hafta bede son gün yetişirsem tek günle inşallah :))
heye çatır çatır yumurtluyoruz

aynen ya benim akıntılarda belirtilerde başladı hep(

inşallah klomen işe yarar canım hemile kalan çokk klomenle
Ben regl olucam az kaldı canm

kuzum inşallah olmazsın topiğin ilk hamilesi olursun bizde peşinden geliriz topluca sonra bebişleri konuşuruz hep

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 8 haftalık bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu 3 aylık ara ve içimdeki korkular artık rafa kalktı ve cumartesi günü çalışmalara başladık sormak istediğim aranızda bebğini kaybettikten sonra ilk denemeda hamiş kalan var mı desteğinize ihtiyacım var

Son düzenleme:

Canım Rabbim bilir ama zor,enfeksiyon için ilaç kullanıyorum bi dahaki aya artık

ahh canım inşallah Rabbim nasip eder tez vakitte. bende bu ay incir kürünü deneyim diyorum bakalım hiç olmasssa vücuda faydalı

hoşgeldin bende düşük yaptım 4 ay oldu beklemedeyim o birazda rahimin toparlamsıylada ilgili canım hayırkısı olsun

yahu ne işe yarıyo bu klomen.. doktor mu veriyo ? neden veriyo bana da anlatsanıza :)

aynen kimsecikler küsmesin kocişlerle bu hafta bede son gün yetişirsem tek günle inşallah :))

inşallah klomen işe yarar canım hemile kalan çokk klomenle

inşallah canımmm bakalım nolcak sizce klomen kullanmama ragmen artı birde incir kürü bal çörek otu tarçın yapayımmı???havuç suyu yapacagım kesin çünkü çatlamasına yardımcı oluyomuş havuç suyu

bende 3 ay oldu nesrin arkdaşımızın dediği gibi rahmin toparlanması ile alkalı olabiliyor ama ilk seferde hamile kalanlarda çok benim arkdaş öyle kaldı

hoşgeldin bende düşük yaptım 4 ay oldu beklemedeyim o birazda rahimin toparlamsıylada ilgili canım hayırkısı olsun

duygusal olarak toparlanmam gerektiğini söylemişti dr ama benim hala içim acıyo onlar melek oldu ve Allah sevdiği kullarını sınarmış ben inanıyorum şubat ayında çok güzel haberler gelecek inşallah Allah hepimize yardım etsin

kızlar günaydın... sayfalar çoşmuş okuyamadım valla.. ben bu ay incir kürü kullanıyorum eşim de keçiboynuzu bide bal tarçın çörekotu demiştim.. yumurtlama testleri baya faydalıymış ya.. dün sabah çift çizgi vardı.. dün akşam ise baktığımda silikti.. bu sabah bidaha yapıcam bekliyorum.. iki gün çalışma oldu.. bugünden itibaren de gün aşırı olcak.. şunu farkettimki, yumurtlama döneminde akıntı olmuyor öyle su gibi.. akıntı uzayan bir kıvama geliyor kıl gibi.. onu farkettim.. adete yakın da bu kıvam sıvılaşıyor ve normale dönüyor.. incir kürü baya faydalı tavsiye ederim

yahu ne işe yarıyo bu klomen.. doktor mu veriyo ? neden veriyo bana da anlatsanıza :)

canım klomen yumurtlama sağlıyo, eğer benimki gibi tembel yumurtalarınız varsa büyümeye bile erinen işte onları büyütüp beslemek için doktorlar veriyo çünkü yumurta belirli büyüklükte olmayınca bu sefer noluyo çatlayamıyor çatlayamayınca da bebek olmuyor haliyle tamamıyle bunun tedavisi için, birde birden fazla yumurta oluşmasını sağlıyorki ihtimal artsın.ama herhangi bir problemin yoksa pko gibi doktorun tavsiye edeceğini sanmam

cnm bnm dr klomen yumurta üretmez dedi 1 yumurtanın büyümesine gelişmesine yardımcı olur dedi ya soldaki büyüyo ya sa sagdaki öleymiş sormustumda VE BNM HİÇ Bİ PROBLEMİM YOK HERSEY NORMAL HAPI KULLANMASAMDA YUMURTAM GELİŞİO ÇATLIYO AMA BU DESTEKLEYİCİ BİŞİ ANLATABİLDİM Mİ

Son düzenleme:

eve cnm dr verio yumurtalarının gelişmesine ve büyümesine yardımcı olan bi hap ..

ben 4 ay öce gitmiştim doktora yumurtalıklarıma filn baktı gayet sağlıklı dedi. dediğiniz gibi geç çatlama filn sıkıntısı olsa belli olurmuydu ki ?

aslında ben yanlış kelime kullanmışım oluşmasını değil gelişmesini sağlıyor,birden fazla yumurtlayabiliyoruz biliyosun ve birden fazla yumurtanın yeterli büyüklüğe gelmesini sağlayabiliyor bi çok kişide en az 2 yumurta yeterli olgunluğa ulaşabiliyo,hatta bazıları ya ikiz olursa diye korkabiliyo, ama bakarsan bazısında da ilaca ragmen oluşmmayabiliyo aslında kısacası allah ne zaman isterse o zaman oluyo ilaç şu bu bahane, herşeyin normalse zaten ilaca gerek yok ama takviye dediyse doktorun onu bilemem, anlatabildin

ben 4 ay öce gitmiştim doktora yumurtalıklarıma filn baktı gayet sağlıklı dedi. dediğiniz gibi geç çatlama filn sıkıntısı olsa belli olurmuydu ki ?

evet canım belli olurdu çatlamayınca yumurtalar kiste dönüşüyor pko lu oluyosun kısır bi döngü bu, eğer öyle bir problemin olmuş olsaydı doktor mutlaka soylerdi için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…