şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

valal cnm cok gezdim sebepsz infertilite bnmki yumurta catlıyo spermle bulusuyo ama döllenme olmuyo buda dedign gbi Allahtan zamanı gelmemiş demek ki diorum bnde dr dedim hersey normalse nie kullanıyorum kullanmayım olmadı direk tüp bebege gecelim dedim olmz dedi herseyin normalde olsa asamaları var dedi ve basladık işte bu ay 3 oldu bakalım sonuç ne olucak ama insanların 2 yumurtalıgı olur bi ay biri diger ay biri catlar ikisi birden aynı anda catlamaz die biliyorum bn ikiz demissin o farklı bişi bir yumurtada da 2 ayrı sper döllenme yapabilio yada dha fazla amannnnn bu konu uzar gider nese bosverelim biz..Allah yakın zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dielim ve amin

sende mi klomen kullanıyosun

evet canım belli olurdu çatlamayınca yumurtalar kiste dönüşüyor pko lu oluyosun kısır bi döngü bu, eğer öyle bir problemin olmuş olsaydı doktor mutlaka soylerdi için rahat olsun

başka bi doktor da kist var ama önemli değil küçük demişti. O zaman takıp büyütmeye gerek yok. onlar olsa söyler tedavi uygularlardı.. No Problem

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]dramasanat
[/TD]
[TD="align: center"]4 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]jeyloo
[/TD]
[TD="align: center"]6 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesdem
[/TD]
[TD="align: center"]8 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]başak1984
[/TD]
[TD="align: center"]9 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilepis
[/TD]
[TD="align: center"]10 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elifnil58
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]chemist_m
[/TD]
[TD="align: center"]14 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yesilelma_
[/TD]
[TD="align: center"]16 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ozlem_ahmet
[/TD]
[TD="align: center"]21 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZSER0801
[/TD]
[TD="align: center"]22 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]tazebahar
[/TD]
[TD="align: center"]24 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

başka bi doktor da kist var ama önemli değil küçük demişti. O zaman takıp büyütmeye gerek yok. onlar olsa söyler tedavi uygularlardı.. No Problem

kist küçükse önemsenmez zaten canım kist olması hamileliğe engel değil ki benim ablamın nurtopu gibi 2 tane kisti vardı ona ragmen hamile kaldı, hiiiç kafana takacak hiçbişeyin yok herşeyin gayet normaldir sadece uygun zamanı bekliyodur bebişin

serap canım dün sen yoktun ben uğraşa üğraşa yaptım bi bak istersen ama bundan sonra zor yaparım baya uğraştım kız

Son düzenleme:

tatlım meraba bende de aynı sorun var 2,5 yıldır gebelik elde edemedik herşey normal çok şükür ama olmadı bende zamanını bekliyorum...bende çok klamen kullandım olmayınca ara verdim biraz ilaçlara kendi haline bıraktım bakalım haslatanlamama 3 gün var inş. bu sefer olmuştur.

o uygun zaman bekliyo biz onu.. gelse de saçma sapan düşüncelerden kurtulsak :)

hoşgeldinn... nasılsın ?
iyiyim canım ne olsun diçiden geldim yarın yine randevum var...dişlerimi yaptırmam lazım..hamişlikten önce...

serap canım dün sen yoktun ben uğraşa üğraşa yaptım bi bak istersen ama bundan sonra zor yaparım baya uğraştım kız
canım baktım lissteye eksik olan isimler vardı gözünden kaçmış herhalde yeniden yayınladım ben... birazcık hızlı olman lazım eğer hızlı olmazsan sayfandan atıyor site...

meraba cnm bnde 2 yıldır istiyorum ama olmuyo işte napalım var bi zamanı beklio bnm bu 3.ignem 2.klomenim oldu bakalım ne olck bu ayda olmassa belki 1 yada 2 kez dha denerm yne olmuyo bırakırım diorum biraz ara verir asılamaya haızrlarım kendimi diorum ama inş ozamana kalmadan gelir sende inş en kısa zamanda kavusursn bebişine..3gün varsa var mı farklı hissettigin belirtilerin cnm?

tamam canım hemen güncelliyorum ayy aynen tam bitiyor bakmışım sisteme giriş yapın sinir oldum dün eeee bizimde maşaallahımız var 30 lara dayandı

kızlar klomen kullanıyorum biliyosunz sizce bununyanında incir kürü-bal-çörek otu-tarçın da yapayımmı??

yaaaa belirtiler hep tuzak aslında ama bu ay çok mide bulantılarım oldu özellikle sabahları psikolojikmi bilmiyorum artık..birde dün akşam dikkatimi çeken şey gögüs uçlarım normalde içine gömük çıktlar ve çok kaşınıyorlar bilmiyorum artık..bu ay sogan suyu içtim 15 gün sende dene istersen çok fayadası var canım yumurtalıkları çalıştırıyor hemde içini temizlemiş oluyor...3 gün kaldı batıma heycanla bekliyorum rabbim bebek bekleyenlere hayırlı müjdeler verir inş..

ne sıkıntı var dişlerinde ?

canım belirli bir şey yoktu aslında dişim kırldı 2 hafta önce onu çektirdim..dişlerimi temzilettirecektim bir dişimde de çürüme başlamış yarın onun dolgusu olacak işte.. yoksa belirli bir sıkı tı yok...ama diğer hamilelikte sıkıntı çıkmıştı tedbiri alayımda ben sonra morfinsiz diş yaptırmak zorunda kalmayayım...

Gunaydin kizlarr hepinizeee:))ocak bitmek uzere son gunleri artik bizim ayimiza giriyoruz cok sukur:))bizim ayimiz diyorum cunku subatta bol bol hamis haberleri alicagimizdan cok eminim ekim bebisleri olucak bebislerimizde:))burdan ekimde anne olucaklarin topigine transfer olucaz ama hic fire vermeden hep beraber:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…