- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.781
aslında ben yanlış kelime kullanmışım oluşmasını değil gelişmesini sağlıyor,birden fazla yumurtlayabiliyoruz biliyosun ve birden fazla yumurtanın yeterli büyüklüğe gelmesini sağlayabiliyor bi çok kişide en az 2 yumurta yeterli olgunluğa ulaşabiliyo,hatta bazıları ya ikiz olursa diye korkabiliyo, ama bakarsan bazısında da ilaca ragmen oluşmmayabiliyo aslında kısacası allah ne zaman isterse o zaman oluyo ilaç şu bu bahane, herşeyin normalse zaten ilaca gerek yok ama takviye dediyse doktorun onu bilemem, anlatabildin
valal cnm cok gezdim sebepsz infertilite bnmki yumurta catlıyo spermle bulusuyo ama döllenme olmuyo buda dedign gbi Allahtan zamanı gelmemiş demek ki diorum bnde dr dedim hersey normalse nie kullanıyorum kullanmayım olmadı direk tüp bebege gecelim dedimolmz dedi herseyin normalde olsa asamaları var dedi ve basladık işte bu ay 3 oldu bakalım sonuç ne olucak ama insanların 2 yumurtalıgı olur bi ay biri diger ay biri catlar ikisi birden aynı anda catlamaz die biliyorum bn ikiz demissin o farklı bişi bir yumurtada da 2 ayrı sper döllenme yapabilio yada dha fazla amannnnn bu konu uzar gider nese bosverelim biz..Allah yakın zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dielim ve amin
evet canım belli olurdu çatlamayınca yumurtalar kiste dönüşüyor pko lu oluyosun kısır bi döngü bu, eğer öyle bir problemin olmuş olsaydı doktor mutlaka soylerdi için rahat olsun
başka bi doktor da kist var ama önemli değil küçük demişti. O zaman takıp büyütmeye gerek yok. onlar olsa söyler tedavi uygularlardı.. No Problem
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]dramasanat
[/TD]
[TD="align: center"]4 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]jeyloo
[/TD]
[TD="align: center"]6 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesdem
[/TD]
[TD="align: center"]8 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]başak1984
[/TD]
[TD="align: center"]9 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilepis
[/TD]
[TD="align: center"]10 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elifnil58
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]chemist_m
[/TD]
[TD="align: center"]14 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yesilelma_
[/TD]
[TD="align: center"]16 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ozlem_ahmet
[/TD]
[TD="align: center"]21 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZSER0801
[/TD]
[TD="align: center"]22 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]tazebahar
[/TD]
[TD="align: center"]24 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
valal cnm cok gezdim sebepsz infertilite bnmki yumurta catlıyo spermle bulusuyo ama döllenme olmuyo buda dedign gbi Allahtan zamanı gelmemiş demek ki diorum bnde dr dedim hersey normalse nie kullanıyorum kullanmayım olmadı direk tüp bebege gecelim dedimolmz dedi herseyin normalde olsa asamaları var dedi ve basladık işte bu ay 3 oldu bakalım sonuç ne olucak ama insanların 2 yumurtalıgı olur bi ay biri diger ay biri catlar ikisi birden aynı anda catlamaz die biliyorum bn ikiz demissin o farklı bişi bir yumurtada da 2 ayrı sper döllenme yapabilio yada dha fazla amannnnn bu konu uzar gider nese bosverelim biz..Allah yakın zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dielim ve amin
kist küçükse önemsenmez zaten canım kist olması hamileliğe engel değil ki benim ablamın nurtopu gibi 2 tane kisti vardı ona ragmen hamile kaldı, hiiiç kafana takacak hiçbişeyin yok herşeyin gayet normaldir sadece uygun zamanı bekliyodur bebişin
iyiyim canım ne olsun diçiden geldim yarın yine randevum var...dişlerimi yaptırmam lazım..hamişlikten önce...hoşgeldinn... nasılsın ?
canım baktım lissteye eksik olan isimler vardı gözünden kaçmış herhalde yeniden yayınladım ben... birazcık hızlı olman lazım eğer hızlı olmazsan sayfandan atıyor site...serap canım dün sen yoktun ben uğraşa üğraşa yaptım bi bak istersen ama bundan sonra zor yaparım baya uğraştım kız
tatlım meraba bende de aynı sorun var 2,5 yıldır gebelik elde edemedik herşey normal çok şükür ama olmadı bende zamanını bekliyorum...bende çok klamen kullandım olmayınca ara verdim biraz ilaçlara kendi haline bıraktım bakalım haslatanlamama 3 gün var inş. bu sefer olmuştur.
iyiyim canım ne olsun diçiden geldim yarın yine randevum var...dişlerimi yaptırmam lazım..hamişlikten önce...
canım baktım lissteye eksik olan isimler vardı gözünden kaçmış herhalde yeniden yayınladım ben... birazcık hızlı olman lazım eğer hızlı olmazsan sayfandan atıyor site...
iyiyim canım ne olsun diçiden geldim yarın yine randevum var...dişlerimi yaptırmam lazım..hamişlikten önce...
meraba cnm bnde 2 yıldır istiyorum ama olmuyo işte napalım var bi zamanı beklio bnm bu 3.ignem 2.klomenim oldu bakalım ne olck bu ayda olmassa belki 1 yada 2 kez dha denerm yne olmuyo bırakırım diorum biraz ara verir asılamaya haızrlarım kendimi diorum ama inş ozamana kalmadangelir sende inş en kısa zamanda kavusursn bebişine..3gün varsa var mı farklı hissettigin belirtilerin cnm?
tamam canım hemen güncelliyorum ayy aynen tam bitiyor bakmışım sisteme giriş yapın sinir oldum dün eeee bizimde maşaallahımız var 30 lara dayandı
ne sıkıntı var dişlerinde ?
maşallah canım maşalllah listenin inşallah son sütunun karşısına da böleolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?