- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.801
canım belirli bir şey yoktu aslında dişim kırldı 2 hafta önce onu çektirdim..dişlerimi temzilettirecektim bir dişimde de çürüme başlamış yarın onun dolgusu olacak işte.. yoksa belirli bir sıkı tı yok...ama diğer hamilelikte sıkıntı çıkmıştı tedbiri alayımda ben sonra morfinsiz diş yaptırmak zorunda kalmayayım...
Gunaydin kizlarr hepinizeee:))ocak bitmek uzere son gunleri artik bizim ayimiza giriyoruz cok sukur:))bizim ayimiz diyorum cunku subatta bol bol hamis haberleri alicagimizdan cok eminim ekim bebisleri olucak bebislerimizde:))burdan ekimde anne olucaklarin topigine transfer olucaz ama hic fire vermeden hep beraber:))
Gunaydin kizlarr hepinizeee:))ocak bitmek uzere son gunleri artik bizim ayimiza giriyoruz cok sukur:))bizim ayimiz diyorum cunku subatta bol bol hamis haberleri alicagimizdan cok eminim ekim bebisleri olucak bebislerimizde:))burdan ekimde anne olucaklarin topigine transfer olucaz ama hic fire vermeden hep beraber:))
en iyisi gebelik için karar vermeden önce yaptırmak gerekiyomuş zaten.. benimde 20lik var. birini çektirdim de diğeri duruyo daha.. Çektirmeyede korkuyorum İnşallah hamilelikte baş göstermez :26:
bagımızı hiç koparmayalım bencede olmazsa
bagımızı hiç koparmayalım bencede olmazsa
zaten olursada hamile kalırsak bile bu topikte devam edelim olmammıı kızçelerr
yapamadın mı bir yerde hata yapıyorsundur...bak canım benim son yayınladığım listeyi alıntı ile cevapla... sonra alıntı simgelerini sil başta ki ve sondaki...sonra mesajı yayınla...yayınladıktan sonra yeni mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla orada yazılanları tümden kopyala ve ilk mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla ve yapıştır bu şekilde daha kolay olur senin için...searpppppppppp aynı şekilde yapıyorum yazdıgınız msj çok kısa diyo nedenki herzamanki gibi kopyalıyorum
zaten olursada hamile kalırsak bile bu topikte devam edelim olmammıı kızçelerr
20 lik dişlerden ben çok çektim çektirdim kurtuldum canım
en iyisi gebelik için karar vermeden önce yaptırmak gerekiyomuş zaten.. benimde 20lik var. birini çektirdim de diğeri duruyo daha.. Çektirmeyede korkuyorum İnşallah hamilelikte baş göstermez :26:
yapamadın mı bir yerde hata yapıyorsundur...bak canım benim son yayınladığım listeyi alıntı ile cevapla... sonra alıntı simgelerini sil başta ki ve sondaki...sonra mesajı yayınla...yayınladıktan sonra yeni mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla orada yazılanları tümden kopyala ve ilk mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla ve yapıştır bu şekilde daha kolay olur senin için...
gunaydin kizlarr hepinizeee:))ocak bitmek uzere son gunleri artik bizim ayimiza giriyoruz cok sukur:))bizim ayimiz diyorum cunku subatta bol bol hamis haberleri alicagimizdan cok eminim ekim bebisleri olucak bebislerimizde:))burdan ekimde anne olucaklarin topigine transfer olucaz ama hic fire vermeden hep beraber:))
aynen öle yapıcas cnm hemn bide bebiş listesi yapar ekleriz hepimizi sırasıyla yeni listemize öle hamile kaldım diip gitmek yok haaaa
yahu nereye gidiyoruz.. asıl sohbet bebeklerimiz gelince başlıyacak. yok cinsiyeti, yok isimleri, hastane çıkışı hazırlanması.. kendi ihtiyaçlarımız... daha neler neler konuşacaz.. öle ben hamile kaldım diğer topiklere bakayım yokhepimiz şimdi nasıl gelmelerini bekliyosak o zamanda doğmalarını beklicez
yahu nereye gidiyoruz.. asıl sohbet bebeklerimiz gelince başlıyacak. yok cinsiyeti, yok isimleri, hastane çıkışı hazırlanması.. kendi ihtiyaçlarımız... daha neler neler konuşacaz.. öle ben hamile kaldım diğer topiklere bakayım yokhepimiz şimdi nasıl gelmelerini bekliyosak o zamanda doğmalarını beklicez
bende çektirmek istedim 20 lik dişlerimi ama doktor çekmedi sağlam dişi ben neden çekeyim dedi..hamişlikten önce halledeyim canım ben dişe çok önem veririm.bir sıkıntı olursa hamişlikte kendi kendimi yer bitiririm...
bende çektirmek istedim 20 lik dişlerimi ama doktor çekmedi sağlam dişi ben neden çekeyim dedi..hamişlikten önce halledeyim canım ben dişe çok önem veririm.bir sıkıntı olursa hamişlikte kendi kendimi yer bitiririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?