şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

en iyisi gebelik için karar vermeden önce yaptırmak gerekiyomuş zaten.. benimde 20lik var. birini çektirdim de diğeri duruyo daha.. Çektirmeyede korkuyorum İnşallah hamilelikte baş göstermez :26:

Son düzenleme:

evet canım yaaa hayırlısı ile güzel haberler alırız inş....rabbim müjdeler versin bize

bagımızı hiç koparmayalım bencede olmazsa

en iyisi gebelik için karar vermeden önce yaptırmak gerekiyomuş zaten.. benimde 20lik var. birini çektirdim de diğeri duruyo daha.. Çektirmeyede korkuyorum İnşallah hamilelikte baş göstermez :26:

20 lik dişlerden ben çok çektim çektirdim kurtuldum canım

bagımızı hiç koparmayalım bencede olmazsa

Kesinlikle koparmayalim bagimizi olmazsa tabi umutla marti bekliycez olan arkadaslarda arada girer benim oldu sizinde olucak diye umut verir bizee:))ama olumlu dusunelim hep birlikte bi ust levele gecicez diyelim ki pozitifleri gorelimm:))

searpppppppppp aynı şekilde yapıyorum yazdıgınız msj çok kısa diyo nedenki herzamanki gibi kopyalıyorum
yapamadın mı bir yerde hata yapıyorsundur...bak canım benim son yayınladığım listeyi alıntı ile cevapla... sonra alıntı simgelerini sil başta ki ve sondaki...sonra mesajı yayınla...yayınladıktan sonra yeni mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla orada yazılanları tümden kopyala ve ilk mesajın mesaj düzenleme botonuna tıkla ve yapıştır bu şekilde daha kolay olur senin için...

bende çektirmek istedim 20 lik dişlerimi ama doktor çekmedi sağlam dişi ben neden çekeyim dedi..hamişlikten önce halledeyim canım ben dişe çok önem veririm.bir sıkıntı olursa hamişlikte kendi kendimi yer bitiririm...

naaaadar kolaymış özel msj kutun abak bi

bende öyle düşünüyorum aynısının tıpkısından:)

aynen öle yapıcas cnm hemn bide bebiş listesi yapar ekleriz hepimizi sırasıyla yeni listemize öle hamile kaldım diip gitmek yok haaaa

yahu nereye gidiyoruz.. asıl sohbet bebeklerimiz gelince başlıyacak. yok cinsiyeti, yok isimleri, hastane çıkışı hazırlanması.. kendi ihtiyaçlarımız... daha neler neler konuşacaz.. öle ben hamile kaldım diğer topiklere bakayım yok hepimiz şimdi nasıl gelmelerini bekliyosak o zamanda doğmalarını beklicez

aynen öle kuzuuuum

ilk hamilelik haberini evren ilk gözağrımız olacak, ilk haber geldikten sonra çorap söküğü gibi gerisi de gelecek inşallah.sonra ilk hamile kalanı soru yağmuruna tutucaz ne yapmıştın ne kullanmıştın vs...gibi çok az kaldı şubata

hallet hallet.. sonra sen çekersin sıkıntısını.. gerçi hamilelikte de ilk 3 ve son 3 ay yapılmıyomuş 2. üç ayda yapılabilirmiş ama tabi biz o zamana bırakmayalım :)

bebegi etkilemez ama demi hamilelikte sorun yasaman seni etkiler bnde yaptırıcam bi diş ama gidemedim bi türlü..peki eksik diş veya baska bişi agız saglıgı diim kısaca gebe kalmayı etkilemez demi cnm

Evettt her anımızı sıkıntıları paylaşmısızzz en güzel anlardada devammm ayrılmak yokk kaçanı yakalar buluruzz

Aynen oyle asil konusulacaklar o zaman baslicak cok guzel olucak kizlar yaa valla dusunmesi bile heyecan verici dusunsenize hersabah 2 kisi olarak uyanicaz gune atiyorum su an 30 olan topik olucak 60 kisiii😀😀😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…