- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.821
güzel hatunlar misafir gelecek çıkmam lazım yaw döndügümde 100sayfa olur kesinaklım burda kalıyor bagımlılık yaptı
ilk hamilelik haberini evren ilk gözağrımız olacak, ilk haber geldikten sonra çorap söküğü gibi gerisi de gelecek inşallah.sonra ilk hamile kalanı soru yağmuruna tutucaz ne yapmıştın ne kullanmıştın vs...gibi çok az kaldı şubata
baktım canım baktım ve hallettim...naaaadar kolaymış özel msj kutun abak bi
diş yapılıyormuymuş ben yapılmadığını biliyorum morfin yasak diye...hallet hallet.. sonra sen çekersin sıkıntısını.. gerçi hamilelikte de ilk 3 ve son 3 ay yapılmıyomuş 2. üç ayda yapılabilirmiş ama tabi biz o zamana bırakmayalım :)
yok canım neden engellesin ki gebe kalmayı...Ben sadece dayanamam diş ağrısına hamiş kalırsam sıkıntı çıkartmasın diye yaptırıyorum şimdiden...bebegi etkilemez ama demi hamilelikte sorun yasaman seni etkiler bnde yaptırıcam bi diş ama gidemedim bi türlü..peki eksik diş veya baska bişi agız saglıgı diim kısaca gebe kalmayı etkilemez demi cnm
tşk ederim serap arada gir güncelle :))))))))))) kızlara cevap yazamadım bencede bir yere gitmek yok topiğin ismi deyişir ozaman yine beraber oluruz isterseniz
tşk ederim serap arada gir güncelle :))))))))))) kızlara cevap yazamadım bencede bir yere gitmek yok topiğin ismi deyişir ozaman yine beraber oluruz isterseniz
Kizlar sizede oluyomu bilmiyorum ama gecen ay bat beklerken gunler gecmek bilmemisti hergunu saymistim resmen bu ay cok daha hizli geciyo sanki sadece kendimi degil listenin basinda olanlari da bekledigim icin sanirim:))bi baslasak guzel haberleri almaya..biz arkadasimla ayni anda karar vermistik o 3 aylik hamile ben hala bekliyorum onun icin cok seviniyorum ama beni anlamiyo artik hic her ay kafana takma cok umutlanma falan diyor biliyorum uzulmemem icin ama umutlanma lafi beni cok uzuyo umutsuz nasil yasanirkiii(
Kizlar sizede oluyomu bilmiyorum ama gecen ay bat beklerken gunler gecmek bilmemisti hergunu saymistim resmen bu ay cok daha hizli geciyo sanki sadece kendimi degil listenin basinda olanlari da bekledigim icin sanirim:))bi baslasak guzel haberleri almaya..biz arkadasimla ayni anda karar vermistik o 3 aylik hamile ben hala bekliyorum onun icin cok seviniyorum ama beni anlamiyo artik hic her ay kafana takma cok umutlanma falan diyor biliyorum uzulmemem icin ama umutlanma lafi beni cok uzuyo umutsuz nasil yasanirkiii(
baktım canım baktım ve hallettim...
diş yapılıyormuymuş ben yapılmadığını biliyorum morfin yasak diye...
yok canım neden engellesin ki gebe kalmayı...Ben sadece dayanamam diş ağrısına hamiş kalırsam sıkıntı çıkartmasın diye yaptırıyorum şimdiden...
anlamaz cnm anlamalarınıda bekleme seni anck senn durumunda olanlar anlar sıkıntını üzüntünü paylasır cnm yani onlarda biz oluyoruz
hele bi istemesinler nesrincim oracıkta fururum hepicigini :99: :99:
herkese merhabalar benim adet günüm 5 şubat...sabırsızlıkla bekliyorum o günü inş.adet olmam ...hamile olmayı çoooook istiyorummmmmmm..
gün saymadınmı geçiyor canım saatler dkkalar.ahhhh inşallah halay çekecem burda bir sayfa ilk hamilemizde ve sonrasında umutsuz yaşanmaz umudunu yitirdiğin anda bitersin
anlamaz cnm anlamalarınıda bekleme seni anck senn durumunda olanlar anlar sıkıntını üzüntünü paylasır cnm yani onlarda biz oluyoruz
ben bi araştırmıştım da orada okudum canım. ilk üç ay düşük tehlikesi son üç ayda doğum tehlikesi olduğundan uygun görülmüyomuş ama 2. üç aya yapılıyo diye okumuştum. yarın doktoruna gittiğinde bi sor istersen hekimden duymuş oluruz bizde doğrusu neymiş :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?