şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]dramasanat
[/TD]
[TD="align: center"]4 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]jeyloo
[/TD]
[TD="align: center"]6 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesdem
[/TD]
[TD="align: center"]8 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]başak1984
[/TD]
[TD="align: center"]9 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilepis
[/TD]
[TD="align: center"]10 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elifnil58
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]chemist_m
[/TD]
[TD="align: center"]14 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yesilelma_
[/TD]
[TD="align: center"]16 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ozlem_ahmet
[/TD]
[TD="align: center"]21 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZSER0801
[/TD]
[TD="align: center"]22 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]tazebahar
[/TD]
[TD="align: center"]24 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

güzel hatunlar misafir gelecek çıkmam lazım yaw döndügümde 100sayfa olur kesin aklım burda kalıyor bagımlılık yaptı

Şubatın ilkinde kim varsa gözlerimiz onda şimdi.. İnşallah devamıda gelecek :) ki be çok inanıyorum başlığa göre Şubatta geliyo bebişler :)

naaaadar kolaymış özel msj kutun abak bi
baktım canım baktım ve hallettim...

hallet hallet.. sonra sen çekersin sıkıntısını.. gerçi hamilelikte de ilk 3 ve son 3 ay yapılmıyomuş 2. üç ayda yapılabilirmiş ama tabi biz o zamana bırakmayalım :)
diş yapılıyormuymuş ben yapılmadığını biliyorum morfin yasak diye...

bebegi etkilemez ama demi hamilelikte sorun yasaman seni etkiler bnde yaptırıcam bi diş ama gidemedim bi türlü..peki eksik diş veya baska bişi agız saglıgı diim kısaca gebe kalmayı etkilemez demi cnm
yok canım neden engellesin ki gebe kalmayı...Ben sadece dayanamam diş ağrısına hamiş kalırsam sıkıntı çıkartmasın diye yaptırıyorum şimdiden...

tşk ederim serap arada gir güncelle :))))))))))) kızlara cevap yazamadım bencede bir yere gitmek yok topiğin ismi deyişir ozaman yine beraber oluruz isterseniz

Kizlar sizede oluyomu bilmiyorum ama gecen ay bat beklerken gunler gecmek bilmemisti hergunu saymistim resmen bu ay cok daha hizli geciyo sanki sadece kendimi degil listenin basinda olanlari da bekledigim icin sanirim:))bi baslasak guzel haberleri almaya..biz arkadasimla ayni anda karar vermistik o 3 aylik hamile ben hala bekliyorum onun icin cok seviniyorum ama beni anlamiyo artik hic her ay kafana takma cok umutlanma falan diyor biliyorum uzulmemem icin ama umutlanma lafi beni cok uzuyo umutsuz nasil yasanirkiii(

herkese merhabalar benim adet günüm 5 şubat...sabırsızlıkla bekliyorum o günü inş.adet olmam ...hamile olmayı çoooook istiyorummmmmmm..

anlamaz cnm anlamalarınıda bekleme seni anck senn durumunda olanlar anlar sıkıntını üzüntünü paylasır cnm yani onlarda biz oluyoruz

gün saymadınmı geçiyor canım saatler dkkalar.ahhhh inşallah halay çekecem burda bir sayfa ilk hamilemizde ve sonrasında umutsuz yaşanmaz umudunu yitirdiğin anda bitersin

tşk ederim serap arada gir güncelle :))))))))))) kızlara cevap yazamadım bencede bir yere gitmek yok topiğin ismi deyişir ozaman yine beraber oluruz isterseniz

önemli değil canım aslında çok kolay da bir öğrensen sıkıntı olmaz senin içinde... istediğin zaman girer güncellerim benim için sorun yok...Batlar yaklaştıkça daha çok değişecek listemiz inşallah...

ben bi araştırmıştım da orada okudum canım. ilk üç ay düşük tehlikesi son üç ayda doğum tehlikesi olduğundan uygun görülmüyomuş ama 2. üç aya yapılıyo diye okumuştum. yarın doktoruna gittiğinde bi sor istersen hekimden duymuş oluruz bizde doğrusu neymiş :101:

anlamaz cnm anlamalarınıda bekleme seni anck senn durumunda olanlar anlar sıkıntını üzüntünü paylasır cnm yani onlarda biz oluyoruz

Kesinlikle oyle beni anlayan sadece sizlersiniz o yuzden kendimi sizle muhabbet edince cok iyi hissediyorum :)))

gün saymadınmı geçiyor canım saatler dkkalar.ahhhh inşallah halay çekecem burda bir sayfa ilk hamilemizde ve sonrasında umutsuz yaşanmaz umudunu yitirdiğin anda bitersin

İnsallahhh insallahh:))hepimiz birbirimizin haberlerinde 1 sayfa halay cekicezzz:))umudumu kaybettirmeye calisirlarken cok sansliyim ki sizi buldummm:)))

evet canım seni anca biz anlayabiliriz. ben mesela her ay belirti buluyorum ama bunu etrafımdakilerle paylaşamıyorum ya olmuyomu diye acıyolar yada yoktur diye kestirip atıyolar. konuyu hemen kapatıyolar. ama burdakiler öylemi canlarım benim hepsi ayrı ayrı cevap yazıyo ilgileniyo merak ediyo :118: sakın umudunu yitirme bak bekliyoz hepimiz umutla.. incir kürü yap sende ohh mis gibi bende yapcam içeriz

unutmazsam sorarım canım benim dişçi fobim var korkuyorum gerçi dişçiden değil de o sesten ürperiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…