şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ben bu ay hıc olmayan bı bel agrısına sahıbım onun dısında kasık agrım falan yok henuz adet tarıhım de duzenlı olmadıgı ıcın net olarak bılmıyorum ama son aylarda hep erken adet oldum ayın 4unde tam bır ay olcak adetımden sonrakı.

Bel agrisi bebis tutundugu zaman oluyomus diye okumustum canim arastirirken:))insallah hamilesindir az kalmis ne guzel ogrenmene heray mi duzensiz adetlerin kac gunde 1 bilmiyosun o zaman sanirimm

Ayy kizlar ben bugun ovulasyon testlerine basliycam cok heyecanliyim insallah gorebilirim cift cizgiyi:))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]HAMİŞ ADAYIMIZ
[/TD]
[TD="align: center"]BEKLENMEYEN ADET TARİHİ
[/TD]
[TD="align: center"]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ElifDedim
[/TD]
[TD="align: center"]31 Ocak
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Layle
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]A_ZADE
[/TD]
[TD="align: center"]2 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]dramasanat
[/TD]
[TD="align: center"]4 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elifakgun
[/TD]
[TD="align: center"]5 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]jeyloo
[/TD]
[TD="align: center"]6 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesdem
[/TD]
[TD="align: center"]8 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]başak1984
[/TD]
[TD="align: center"]9 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilepis
[/TD]
[TD="align: center"]10 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]pissa[/TD]
[TD="align: center"]10 Şubat[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cikolta
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]elifnil58
[/TD]
[TD="align: center"]12 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]epack_
[/TD]
[TD="align: center"]13 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]chemist_m
[/TD]
[TD="align: center"]14 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]serap_serap
[/TD]
[TD="align: center"]15 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]yesilelma_
[/TD]
[TD="align: center"]16 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_marie_
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]zeynelim
[/TD]
[TD="align: center"]17 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulec87
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Beebeek
[/TD]
[TD="align: center"]18 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nuarin
[/TD]
[TD="align: center"]19 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Ozlem_ahmet
[/TD]
[TD="align: center"]21 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]OZSER0801
[/TD]
[TD="align: center"]22 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nesrin6868
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]rombik
[/TD]
[TD="align: center"]23 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]tazebahar
[/TD]
[TD="align: center"]24 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sezggi
[/TD]
[TD="align: center"]25 Şubat
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bel agrisi bebis tutundugu zaman oluyomus diye okumustum canim arastirirken:))insallah hamilesindir az kalmis ne guzel ogrenmene heray mi duzensiz adetlerin kac gunde 1 bilmiyosun o zaman sanirimm

Aynen canım bakıyorumda son 5-6 aydır hemen hemen 20 gune yakın bı zamanda gelmıs adetım ama bı duzen yok yanı. bende yumurtalık kıstı var ama doktor hamıelıge engel degıl dedı zaten genelde adet olduktan sonra kayboluyo sacma sapan bişey ınsallah hayırlısıyla hamıleyımdır bende oyle okudum netten. ama her sabah bel agrısıyla kalkıyorum yatar pozısyondayken bıle rahatsız oluyorum hıc boyle olmazdı

Kızlar ben kaçtım... işlerim var... Liste güncellenmiştir...gelen olursa geldiğimde tekrardan güncelleriz. kendinize ve gelecek olan bebişlerinize iyi bakın....

Bnde 1 haftadır hiç olmadıgı kadar bel ağrısı çekiyorum üşütmekten benimkisi galiba

O zaman gecen ay 4 unde olduysan ve 20 gunde birse son aylarda simdilerde adet olman gerekirdi ayy belki de hamilesinde ondan olmadin:)))kasik agrisi olurmuydu adet belirtilerin arasinda simdi kasiklarin agrimiyomusta belki de hic olmuycaksin

O zaman gecen ay 4 unde olduysan ve 20 gunde birse son aylarda simdilerde adet olman gerekirdi ayy belki de hamilesinde ondan olmadin:)))kasik agrisi olurmuydu adet belirtilerin arasinda simdi kasiklarin agrimiyomusta belki de hic olmuycaksin

evet normalde kasıkalrımda hafıf bı sızı olurdu pek hareket etmek ıstemezdım ozamanlar. 1 ayı gecmıyo genel olarak adetım o yuzden beklıyorum 4unu ben gecenlerde dayanamayıp test yaptım ama negatıf cıkdı adet gununu 1 hafta falan gecsın dıyolar zaten.

olabılır belkı benımde ondandır. ama bu bel de degıl sırtla bel ortasında bı yer deişik yanı ne oturunca ne yatınca hep rahatsızım bı zaman sonra

Sabah kalkınca ağrıyo,sırtımada vuruyor daha sıcak tutan şeyler giymeye dikkat etmek lazım cnm

elifim 2 küsür cıkmıstı demi senn beta hcg 4,5 gün önce acaba var mı ki bişi sende çnkü bn bir iki kez vermiştim kan hep 1lerde cıkmıstı kuzum

Cumartesi günü verdim canımm 2.53 çıkmıştı pzt günü doktorda ilaçlarına başla yok gebelik zaten enfeksiyonla çok zor dedi ama bu bel ağrısı beni fena yapıo sabahları bu yaşa geldim regl harici belimin ağrıdığını bilmem

İdrarda gunun gecmeden cikmayabiliyomus canim cok guvenilir degil adet oncesi sen en iyisi 4 unu bekle olmazsan kan testine git bence insallah allah gonlune gore verir:))

Hamile kalmakta ne zor işmiş arkadaş ya he ay arastır sorustur eşim dıyokı zaten sıtelerden hangı hamılelık belırtısını ogrensen sende başlıyo :

ozaman sıkıntı yapmada reglin baslasın belkide dedigin gbi üsüttün reglinde yaklasınca erken basladı agrın rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…