- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.901
Canımm bende ilaç bitince başlıyayım dedim garanti olsun zaten 1-2 güne regl olucam bitince soğan suyunu yaparım inşallahh..
Bencede oyle yap canim en mantiklisi o :))belkide reglin baslamicak hic ben senden umutluyum hala gec dollenme olabilir deger yukselmis olabilir diye ilaclara basladinmi simdi??
kızlar benimde hala göğüs uçlarımda karıncalanma var. acaba diyorum geç döllenme olabilirmiydi benimkisi ?
kızlar benimde hala göğüs uçlarımda karıncalanma var. acaba diyorum geç döllenme olabilirmiydi benimkisi ?
Pazartesi başladım canım fitil 7 taneydi yarın biter,hapta şubat 6 gibi bitiyor,anca regl olmazsamm acabamı derim
Senin adetin normal bi sekilde mi geldi canim yani yogun bildigin kanama suresinde mi yoksa az ve kisa mi??bende bazen o kadar umutlu oluyorum ki adet basladiginda bile ustune gormeyi falan arastirip guluyorum sonra kendime normal adet gorup de umudununu kaybetmiyosun ya bravo diye tebrik ediyorum kendimi:))ama senin normal adet gibi degilse olabilir gec dollenme neden olmasinn
az önce bi yerde şunu okudum... sizlerde bir bakın.
"Progesteron yüksliginden dolayi gögüsler sisiyor ve dokunulmaz hale geliyor. Demekki cok iyi yumurtlamisin ve seviyen cok yüksek o yüzden adet olana kadar agrilar devam eder zaten gebeysende 9 ay bu böyle kalir. Anlatmak istedigim gögüs dolgunlugu sadece ve sadece progesteron seviyesine bagli, bu hormon yüksek düzeyde cikinca direkmen gögüslerde siskinlik yapiyor yani bu sismeler ilk böyle baslar ve bebek tutmus ise zaten progesteron hamilelik boyunca yükselir ve memeler sis kalmaya devam eder."
benim göğüsler hala şiş.. normalde inmesi lazımdı...:26: uff yaa ümitlenmek istemiyorum ama içim içimi yiyo. hasta olduğum halde üstüne gördüm diye düşünüyorum kan neg. çıktığı halde ona da geç döllenme olmuştur diye kendimi avutuyom nolcak bu halim..
az önce bi yerde şunu okudum... sizlerde bir bakın.
"Progesteron yüksliginden dolayi gögüsler sisiyor ve dokunulmaz hale geliyor. Demekki cok iyi yumurtlamisin ve seviyen cok yüksek o yüzden adet olana kadar agrilar devam eder zaten gebeysende 9 ay bu böyle kalir. Anlatmak istedigim gögüs dolgunlugu sadece ve sadece progesteron seviyesine bagli, bu hormon yüksek düzeyde cikinca direkmen gögüslerde siskinlik yapiyor yani bu sismeler ilk böyle baslar ve bebek tutmus ise zaten progesteron hamilelik boyunca yükselir ve memeler sis kalmaya devam eder."
benim göğüsler hala şiş.. normalde inmesi lazımdı...:26: uff yaa ümitlenmek istemiyorum ama içim içimi yiyo. hasta olduğum halde üstüne gördüm diye düşünüyorum kan neg. çıktığı halde ona da geç döllenme olmuştur diye kendimi avutuyom nolcak bu halim..
Hadi hayirlisi bakalim simdi onemli olan regl olup olmucagin olursan da bu ay ilaclara baslaman cok iyi oldu marta bomba gibi hazir olucaksin:))
Canım Benim arkadaşta öle oldu üstüne gördüü hemde hiç önemsemedi regl oldu die bi öğrendii 2 aylık hamilee,Rabbim büyükk sen pozitif düşün genede
kızlar bugün tüm yasam enerjim bitmiş durumda..içimdeki gebelik ümidi birden yok oldu dün aksamdan beri. düne kadar kendi kendime belirti ararken bugün resmen nasılsa gebe değilim gibi bi his kapladı içimi. halbuki reglime daha 9 gün var.daha ilk kez denedik ama içim çok sıkkın bugün. az önce müge anlıyı izleyip ağladım:)) ki bu benim hayatta yapmayacağım şeydir. eşimle cok cok nadir tartışırız, dün resmen çattım adama ve tartışma yarattım..sabah da işe gönderirken kalkmadım bile. bir insan bi günde bu kadar mı agresifleşir mutsuzlaşır bilemedim. işin garibi normalde eşimi arayıp gönlünü almam lazımken onu bile yapmak istemiyorum. cumartesi ehliyet sınavım var çalışmak içimden hiç gelmiyo ki normalde acayip sorumluluk sahibiyimdir. akşama yemek bile yapmıcam sanırım((
benım bu ay goguslerım şişti dedım heralde buyudu normalde hep acıma falan olur yazıyorlar hamılelık belırtısınde elbıse bıle rahatsız edermıs. ama bende ole bı durum yok sadece goguslerım buyumus gıbı gelıyor daha once cok daa barız bı seslık vardı sımdı yıne buyuk ama ozamankı gıbı de deıl. belkıde dedıgın gıbı avutuyoruz kndımızı
aaa nesdem oldu mu hiçç... tamam canım anlıyruz seni hepimiz ama böyle negatif konuşmak olur mu. Daha 9 gün var diyosun belki de bebişin var o sana bunları yaptırıyo.. Annemle babamın arası şimdiden bozulsun diye seni kullanıyo yapma gözünü seveyim silkelen kendine gel umutsuzluk yok pozitif düşün.. herşey güzel olacak. Öncelikle hayat arkadaşının gönlünü al bakalım sonrası düzelicek inşallah canım benim
canım ben hiç böyle bir insan değilimdir. eşimin kalbini kolay kolay kırmam. ama ne bileyim bi garibim. senin şu mesajı okurken bile gözlerim doldu. kafayı yedim sanırım:))) yalnız işin garibi içimdeki bebek isteği de yok. depresyon desem bir günde depresyona girilmez. cok teşekkür ederim canım desteğin için. bedenim bana oyun oynuyor belliki...toparlıcam mutlaka.
Nesdem kullandığın ilaçlar yapıyor olabilir. Ben de ne zaman klomen kullansam aynı şekilde agresif olup depresyona giriyorum. Bu klomenle ya birgün bebek yapıcam ya da seni doğrıycam diyorum kocama. Artık alıştık ama bu duruma . Klomen içtiğim zaman bi de üstüne üstlük ben bebek istiyomuyum ki diye bile düşünüyorum . Bebek mi yaptırıyor bebekten mi soğutuyor bilemedim:) Biz artıkk gülüyoruz bu agresif halime:)
ayy kim o arkadaşın nasıl oldu ki regl filn..anlatsa bana neler yaşamış.. mümkün mü ki ?
pozitif düşüneyim diyorum ama sonra saçmalama diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?