- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.881
Aman Allah korusun kızz kırık olsa hiç duramassın ağrıdann
ozaman sıkıntı yapmada reglin baslasın belkide dedigin gbi üsüttün reglinde yaklasınca erken basladı agrın rahat ol
İdrarda gunun gecmeden cikmayabiliyomus canim cok guvenilir degil adet oncesi sen en iyisi 4 unu bekle olmazsan kan testine git bence insallah allah gonlune gore verir:))
Cumartesi günü verdim canımm 2.53 çıkmıştı pzt günü doktorda ilaçlarına başla yok gebelik zaten enfeksiyonla çok zor dedi ama bu bel ağrısı beni fena yapıo sabahları bu yaşa geldim regl harici belimin ağrıdığını bilmem
evet canım ya bakalm ınsallah hepımızınde :)) bu ay cok sulugoz oldum ben kac aydır takmadıgım kadar takıyorum kafama testın yanlıs cıkma olasılıgını bıldıgım halde oturdum agladım Allahım sen benı sevmıyomusun dıye :/ snra sacmaladıgımı frkettım ama aglamaya bahane arıyo gıbıyım bı filme bı haıraya herseye...
canlar bn yemege gidiyorum geldigimde görüşürüz
Erken donemde bile yaptirsan bu kan testini hamileysen 5 in ustunde mi cikmasi lazim canim yaa??gec dollenme falan olup sonradan deger artisi olmazmi ki??iltahaplanma olup hamile kalan arkadaslarim var benim neden iltahapla olmaz demis(gerci soyle de bisey var iltahaplanma icin ilac kullanan bi arkadasimda vardi kullanir kullanmaz hamile kaldi olmazsa martta olucak senin de kesin
Cok iyi anliyorum seni bende aynen oyleyim aglamaya yer ariyorum utanmasam gozumun ustunde neden kas var diye agliycam oturup(cok kiziyorum kendime cok ama elde degil iste beklemekten baska umut etmekten baska yapicak bisey yok ne yazikki (
Enfeksiyonun yogun dedi,haklıda uzun zamandır vardı bende ihmallikten gitmedim doktora,spermler enfeksiyonu gecicekte yumurtalara varıcakta ohoo dedi bu şekilde hamile kalman mucize dediYeni evliyim zaten o yuzden sıkıntı yapmıyorum yeterki geçsin enfeksiyon Rabbim büyük hazinesi geniş Bakalım fitil yarın bitiyor,hapta haftaya biter
O zaman sen son surat tedaviye basla hemen geciyo zaten erteledigine degmez benim de evliligimin ilk aylarinda olmustu iltahaplanma fitil ve hap vermisti fitil biter bitmez hemen gecti bak gor martta nasil hamis olucaksin tedavini oldugun icin:))
ilk ayda bu duygusallıklar falan oluyomu pekı yoksa hamıelıgın ılerleyen aşamalarındakı belıtımı bu
İlk aylardan itibaren oluyo diye biliyorum ben ama normalde duygusal bi insan degilsen belirgin bi sekilde anlarsin ben zaten duygusalim ozellikle bu aralar kafada milyon tane sey aglamaya yer ariyorum o yuzden belirti kabul edemiyorum onu(
İnşallah canım tekrarlayanlarda oluyormuşş onu düşünmek bile istemiyorum artık bu akıntıdan bıktımsoğan suyuda iyi geliyomuş onuda yapıcam
İnşallah canım tekrarlayanlarda oluyormuşş onu düşünmek bile istemiyorum artık bu akıntıdan bıktımsoğan suyuda iyi geliyomuş onuda yapıcam
ben duygusalım ama daha once hıc oyle bı fılme falan agladıgımı bılmıyorum sadece eşim benı uzerse aglamısımdır. bu ay bı garıplık var ama bakalım..
Tekrarlamamasi icin dikkat ediceksin artik doktoruna da sor ne yapmam lazim diye sogani bende duydum cok iyi geliyomus ama doktoruna da sor istersen ilaclarla ayni anda yapilmaz belki
akıntı olunca ıltıhapmı oluyormus yoksa akıntının bellı bı seklımı var? ben cunku kendımı bıldım bılelı akıntım var hep gunluk ped kullanıyorm devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?