- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #2.921
Canım bahsetmişti bana aklımda kalanlar regl oldugunda normalden daha az olmuş hatta sasırmış ama üstünde durmamış birdahaki ay hiç olmayınca yaptırmış testi,kirpiklerim çok kaşınıo diodu çok gülmüştüm hamilelik belirtisinde oda varmış
belki de şu an hormonların değişiyor vücudunda öyle düşün. Yani bu tür şeyler normal. Kendine bunun geçici olduğunu telkin et. Hiçbirşey olmasa bile adet olacakmıyım diye bekliyorsun ki bu da seni strese sokmuş olabilir. Yani biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım olması gerektiği zaman olacak bu veletler. Bunlar iyi günlerin. Alışverişe çık uyu film seyret. Sonra bu boş vakitlerini özlersin bile:)
offfffffffffffff kasıklarım agrıyo göğüsleim agrıyo halsizim sinir geliyo yumurtalıklar batıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğal yollarla mı çalışıp beklemedesiniz bu ay ?
ah canım daha bebekler gelmeden sıkıntıları başladı :) yumurtaların harekete geçiyo demekki sakin ol yaw bu gün herkes bi agresif ya la
yani doğal ilişki demek istedim. Ben aşılama oldum bu ay. Kendime yoldaş arıyorum :)
bende bu ay bir tuhaflık var bedenimde hadi yumurtalar harekete geçiyo ya göyüsler şiştikce şişdi sıgmıyorlar agrı artısı offff
Nesdem kullandığın ilaçlar yapıyor olabilir. Ben de ne zaman klomen kullansam aynı şekilde agresif olup depresyona giriyorum. Bu klomenle ya birgün bebek yapıcam ya da seni doğrıycam diyorum kocama. Artık alıştık ama bu duruma . Klomen içtiğim zaman bi de üstüne üstlük ben bebek istiyomuyum ki diye bile düşünüyorum . Bebek mi yaptırıyor bebekten mi soğutuyor bilemedim:) Biz artıkk gülüyoruz bu agresif halime:)
kizlaaarrr dualariniza ihtiyacim var ya hasta oluyorum
ben de bir senenin üstüne bu ay ilk defa aşılama oldum 20 ocakta. Bu pazardan itibaren regl olmayı bekliycem. olmazsam da 3-5 gün içinde test yaptırırım
ben de bir senenin üstüne bu ay ilk defa aşılama oldum 20 ocakta. Bu pazardan itibaren regl olmayı bekliycem. olmazsam da 3-5 gün içinde test yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?