şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

offfffffffffffff kasıklarım agrıyo göğüsleim agrıyo halsizim sinir geliyo yumurtalıklar batıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr

belki de şu an hormonların değişiyor vücudunda öyle düşün. Yani bu tür şeyler normal. Kendine bunun geçici olduğunu telkin et. Hiçbirşey olmasa bile adet olacakmıyım diye bekliyorsun ki bu da seni strese sokmuş olabilir. Yani biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım olması gerektiği zaman olacak bu veletler. Bunlar iyi günlerin. Alışverişe çık uyu film seyret. Sonra bu boş vakitlerini özlersin bile:)

ayy aman yaa ne var ne yok nasılsa anlarız bidahaki aya ama ya bide varsa.. ben bu ay çalışma yapsam zararlı olurmu ki ? :26:

sağolun kızlar..paylaşınca ve zırlayınca açıldım biraz..sanırım ehliyet sınavına çalışsam iyi olucak.

offfffffffffffff kasıklarım agrıyo göğüsleim agrıyo halsizim sinir geliyo yumurtalıklar batıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr

ah canım daha bebekler gelmeden sıkıntıları başladı :) yumurtaların harekete geçiyo demekki sakin ol yaw bu gün herkes bi agresif ya la

ah canım daha bebekler gelmeden sıkıntıları başladı :) yumurtaların harekete geçiyo demekki sakin ol yaw bu gün herkes bi agresif ya la

bende bu ay bir tuhaflık var bedenimde hadi yumurtalar harekete geçiyo ya göyüsler şiştikce şişdi sıgmıyorlar agrı artısı offff

klomenle ilgisi yok cnm senn psikolejinle alaka bi olay bu agresf sinirlilik hallerin bnde 2 aydr kullanıyorum ama bna yapmadı öle seyler cnkü umutluyum olumlu düşünüyorum

ben de bir senenin üstüne bu ay ilk defa aşılama oldum 20 ocakta. Bu pazardan itibaren regl olmayı bekliycem. olmazsam da 3-5 gün içinde test yaptırırım

yalnız kızlar bugün ki muhabbetleri hiç sevmedim bn özellikle son bi saat konuştuklarınızı psikolojinizi bozuyosunuz haberiniz yok dost acı söler kuzularım yapmayın böle burası kafa dagıtma yeri böle sızlanmayalım lütfen

ben de bir senenin üstüne bu ay ilk defa aşılama oldum 20 ocakta. Bu pazardan itibaren regl olmayı bekliycem. olmazsam da 3-5 gün içinde test yaptırırım

aşılama nasl oluyo anlatırmısın biraz cnm bide sen kac tl yaptırdın herkes ayrı rakam verio bnm dr 1000tl civari buluyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…