- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.141
Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza. sormak istediğim şeyler var umarım hepiniz biliyosunuzdurr... ben bebek düşünyorum 3 4 aydır bir türlü tutmadı. şimdi ise tam günümde adet oldum ama farklıydı çok açık pembeydi. ve göğüslerim hala şiş normalde hasta oldugumda iniyordu sizce hamilemiyim 2 kere evde test yaptım negatiff
ben ank dayım canım..
benide araniza alirmisiniz hanimlar??
Cok iyi yaptin hosgeldin canim:))bende uzun bi sure okudum sonra yazmaya baslayinca asil rahatlamanin o oldugunu anladim biz birbirini anlayan dinleyen akil veren bi aile olduk sende ailemize hosgeldiinnn:))
nisanda dort yil oluyor evleneli
aslinda bu yazdan sonra dusunuyordum esim ise herzaman cok istedi ben korkuyordum kendime guvenmiyordum birkac gundur sizi takip ediyorum biran dusundum neden bende katilmiyorum artik zamandi geldi dedim
son adetim 20 ocakti
bat ise 17 subat
artık yetişemiyorum topiğe arkadan takip eder oldum bişey yazana kadar uçuyo :)) maaşallahh
Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...
simdi olduk hadi hoşgeldin aramızaaaaabebek evin neşesi cnm biz öle düşünüyoruz ve sende bebegini dünyaya getirdigin zaman emin ol nie dha erken yapmamısım diceksin bu yüzden start alsın calışmalar artkkkkkkkkkkkkk
aynen öyle oluyor geçen yarım gün girmedim ooo görseydin yarısını okuyabildim geriyi takip ederken önden hızla ilerliyor:)))aynen yaa 2 saniye kafamı çeviriyorum bakıyorum sayfa atlamış dön oku filn derken vakit geçmiş :) eminim ben bunu yazarken bi sayfa daha atladık..
ahh canım ahh keşke start ile hemen başlasa ve olsaçoook zor çokk
kız zor olan ne 4 yıldır yaptıgın seyin aynısını yapıcan sadece nasıl korunuyosan onu bırakacaksın kolay cok kolayyyy
ama bakma bz 2 yıldır bi tutturamadık o bebişi inş umutlar bu ayaaaa
Eşi kovaa olan var mııııı
sagolun kizlar fena usutmusum umarim yarin araniza katilirim simdilik hoscakalin..
canım 4 yıl evlı olan ben degılım bınnur galiba. ben 9 aylık evliyim. aynen bende tutturamadım işte her ay pskljk hamıle olmaktan yoruldum bu ayda işte öyle pembe kan geldi hep şimdide göğüslerimin şişliği inmedi anlam veremedim
bende başak burcuyum yükselende başak , eşimse tam zıttı balık ... düşünün evdeki cümbüşüevde tam iki zıt kutup
hımm öle mi ksra bakma cnm topik birden kotu gitti takip edemedim hepinizi nese 4 yıl yerini 9 ay olrak düzeltelim ozman ...kaç gün geldi o acık renk kan ??????
benim eşim kova, ben başak.
ohh şükür duruldunuzzzzzzaz yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum
nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:
ohh şükür duruldunuzzzzzzaz yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum
nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:
ben akşamdan yaptım canım yeşil fasulyem pilavım slatam çorbam varohh şükür duruldunuzzzzzzaz yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?