şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım kan testi yaptır kan testinde herşey kesin belli olur

ben ank dayım canım..

yaa çok sevindim, peki hangi doktora gidiyosun burda

benide araniza alirmisiniz hanimlar??

hoşgeldiiiiiiiiiiiin

Cok iyi yaptin hosgeldin canim:))bende uzun bi sure okudum sonra yazmaya baslayinca asil rahatlamanin o oldugunu anladim biz birbirini anlayan dinleyen akil veren bi aile olduk sende ailemize hosgeldiinnn:))

ne güzel demişsin bebek bizde bi aile olduk

benimde mayısta 4 sene olacak artık korkma bence çalışmalar başla yeter 4 yıl yalnız başımıza sessiz sedasız evlerimize neşe gelsin
artık yetişemiyorum topiğe arkadan takip eder oldum bişey yazana kadar uçuyo :)) maaşallahh

al benden de o kadar oku oku bitiremedim her okuduguma yorum yaparım derken kendimi ağaçtan elma topluyomuş gibi hissettim ne alaka bilemedim ama

Ben hıza yetişemedimden okumakla yetiniorum

Buarada varikoşel amelıyatının fiyatını şordum özel haştaneye 1250 tl dedı Aşılama fiyatı

Kizlar selam ben bayagi hasta oldum ise gidemedim bi girip bakayim dedim cosmussunuz her zamanki gibi :) keyifler iyidir umarim hepinizi optum...

ah kuzum geçmiş olsun. nasılsın iyimisin biraz daha.. ohoo kaç sayfalar atladık yeni katılanlar oldu. iyileşte katıl sende artık

canim cok guzel yazmissin vallah
icime su serptin vallah
benim ovulasyon bu hafta sonuna mi geliyor acaba bi bakarmisiniz pek emin olamadim
adetim duzenlidir cok sukur

aynen yaa 2 saniye kafamı çeviriyorum bakıyorum sayfa atlamış dön oku filn derken vakit geçmiş :) eminim ben bunu yazarken bi sayfa daha atladık..
aynen öyle oluyor geçen yarım gün girmedim ooo görseydin yarısını okuyabildim geriyi takip ederken önden hızla ilerliyor:)))

ahh canım ahh keşke start ile hemen başlasa ve olsa çoook zor çokk

kız zor olan ne 4 yıldır yaptıgın seyin aynısını yapıcan sadece nasıl korunuyosan onu bırakacaksın kolay cok kolayyyy

ama bakma bz 2 yıldır bi tutturamadık o bebişi inş umutlar bu ayaaaa

kız zor olan ne 4 yıldır yaptıgın seyin aynısını yapıcan sadece nasıl korunuyosan onu bırakacaksın kolay cok kolayyyy

ama bakma bz 2 yıldır bi tutturamadık o bebişi inş umutlar bu ayaaaa

canım 4 yıl evlı olan ben degılım bınnur galiba. ben 9 aylık evliyim. aynen bende tutturamadım işte her ay pskljk hamıle olmaktan yoruldum bu ayda işte öyle pembe kan geldi hep şimdide göğüslerimin şişliği inmedi anlam veremedim

hımm öle mi ksra bakma cnm topik birden kotu gitti takip edemedim hepinizi nese 4 yıl yerini 9 ay olrak düzeltelim ozman ...kaç gün geldi o acık renk kan ??????

hımm öle mi ksra bakma cnm topik birden kotu gitti takip edemedim hepinizi nese 4 yıl yerini 9 ay olrak düzeltelim ozman ...kaç gün geldi o acık renk kan ??????

canım normal adet günümde geldi 5 gün sürdü ama hiç acı olmadı göğüslerim normalde adetim bitince inerdi ama hala şiş test yaptım 2 kere negatif bnm durumumda olupta hamıle oldugunu ogrenen varmıdır acaba

ohh şükür duruldunuzzzzzz az yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum

nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:

ohh şükür duruldunuzzzzzz az yavas gidelim takip edemiyorum kızları birbirine karıstırır oldum

nesriiin,elifim ve diger kızlar hadi söleyin aksama ne yemek var gene malum soruyu sordum :26::26:

benim adımı saymadığın için ben sölemiyorum

dün tas keabıbını aklaıma soktunnn onu düşünüyorum şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…