şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

hadi bakalım nekdr uygulayacaksın o yazıyo kuzum...bnde istiyorum ama bi arkas bulamadım yanıma plates istiyorum aslında bn

Ablam verdi gazıı tek olsam belki gene gitmezdim Bu arada fitil bitti benim ilaç dvm ediyor ama akıntı devam

2gündür agrım var pıtpıt vuruyo yumurtalıgımın orası ama akıntı yok nese yaa dedigin gbi dinlemiycem kendimi

sinirlilik hali var üstümde bi gerginim iki gündür burda calısan yardımcı abi var oda öksürüo tıksırıyo aksırıyooo adam batıyo yaaaaaaa resmen sinir oldum

Ablam verdi gazıı tek olsam belki gene gitmezdim Bu arada fitil bitti benim ilaç dvm ediyor ama akıntı devam

gecer ozamn cnm akıntında 1hafta bide regli olucan ya ozamanda cogalır akıntın belki onun akıntısıdırr..bekle bakalım reglin olup bitsin snra bakarsın gecip gecmedigine ama koku kesildiyse normal akıntıdır o cnmm enfeksiyon kuruyunca koku kalmaz rek değişir

Doktorda regl bitsin 2-3 gün olur akıntın snra bak geçmesse gel dedi canım

Evet canım yaa bilgileniyoruzz,yavaş yavaş sizin durumla ilgilide bilgilencem

bizim durumla ilgili bilgilenmene gerek kalmadan inşşşşşşş hamiş kalırsın olur bebeginnn cnmm
coook sıkıntılı durumlar bizimkiler..artk yorucu yıpratıcı bi hal almaya basladı bu aralar

bir diplomamız eksik
bu arda ben 10 sene doktor yanında çalıştım iğne herşey yaparım :) karşım kadın doğumcuydu yan intaniye

aynen cnm oda okuması zor geldi bna yokda alırdık bi diploma oda mı dertt

ee sen ozaman zannettigimdende bilgilisindir cnm masallhhh

Merhabalar.. Ben en son 6 ocakta adet görmüştüm beklenmeyen adet tarihim 6 Şubat. Bugün çatlatma iğnesinden sonra 15. günüm. Heyecanla bekliyorum. Bu arada ben de geçen hafta akıntı şikayetiyle dr.a gitmiştim. sarı yeşil kokulu akıntım vardı. Fitil ve tek kullanımlık antibiyotik verdi ve krem. Hafif sarı olarak yine var. O zaman dr. rahimde kalınlaşma var demişti acaba hamilelikten mi adet belirtisi mi? :S

aynen cnm oda okuması zor geldi bna yokda alırdık bi diploma oda mı dertt

ee sen ozaman zannettigimdende bilgilisindir cnm masallhhh

benimde bilmediğim şeyler olabiliyor canım ama bazı konularda bilgim var.kadın dogumda neler neler gördüm.allahım o süsüne püsüne dıştan bakınca manken dediğimiz kızları bir görseniz sadece dışları öyle

hamilelikte rahim kalınlasır canm bebiş olabilirrrrrr gönlüne göre olsun inş herseyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…