- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.321
Önüme kağıt yapştırdım dik dur diespora başlıcam haftada 1 günde olsaa
hadi bakalım nekdr uygulayacaksın o yazıyo kuzum...bnde istiyorum ama bi arkas bulamadım yanıma plates istiyorum aslında bn
kasıklarındaki ağrı çatlayacaagını gösteriri canım az bişey geldi sen fark etmememiş olabilirsin moralini hemen bozma canım olumlu düşün olumlu olsun fazlada kendini dinleme ozamn vucut başaka tepkiler verebiliyor
Ablam verdi gazıı tek olsam belki gene gitmezdimBu arada fitil bitti benim ilaç dvm ediyor ama akıntı devam
Ablam verdi gazıı tek olsam belki gene gitmezdimBu arada fitil bitti benim ilaç dvm ediyor ama akıntı devam
canım bol su iç birde ayaklaını sıcak tut
gecer ozamn cnm akıntında 1hafta bide regli olucan ya ozamanda cogalır akıntın belki onun akıntısıdırr..bekle bakalım reglin olup bitsin snra bakarsın gecip gecmedigine ama koku kesildiyse normal akıntıdır o cnmm enfeksiyon kuruyunca koku kalmaz rek değişir
Yanıma 1 litrelik su alıyorum her sabah akşama kdr anca bitioo akşam evdede 1 2 bardak ancaa canım,akıntı normal olsa tamamda sarı olunca ıyy
Doktorda regl bitsin 2-3 gün olur akıntın snra bak geçmesse gel dedi canım
akıntının rengi kullandığın ilaç fitilden canım koku yoksa problem yok o normal
akıntının rengi kullandığın ilaç fitilden canım koku yoksa problem yok o normal
görüyomusun kuzm dr dediklerinin aynısını söylemişim bnde sana Allam dr olduk cıktık yahu buralardaaaa
görüyomusun kuzm dr dediklerinin aynısını söylemişim bnde sana Allam dr olduk cıktık yahu buralardaaaa
bir diplomamız eksik
bu arda ben 10 sene doktor yanında çalıştım iğne herşey yaparım :) karşım kadın doğumcuydu yan intaniye
Evet canım yaa bilgileniyoruzz,yavaş yavaş sizin durumla ilgilide bilgilencem
bir diplomamız eksik
bu arda ben 10 sene doktor yanında çalıştım iğne herşey yaparım :) karşım kadın doğumcuydu yan intaniye
OO sen tam kendi kendinin doktoru olursun canımm
aynen cnm oda okuması zor geldi bna yokda alırdık bi diploma oda mı dertt
ee sen ozaman zannettigimdende bilgilisindir cnm masallhhh
Merhabalar.. Ben en son 6 ocakta adet görmüştüm beklenmeyen adet tarihim 6 Şubat. Bugün çatlatma iğnesinden sonra 15. günüm. Heyecanla bekliyorum. Bu arada ben de geçen hafta akıntı şikayetiyle dr.a gitmiştim. sarı yeşil kokulu akıntım vardı. Fitil ve tek kullanımlık antibiyotik verdi ve krem. Hafif sarı olarak yine var. O zaman dr. rahimde kalınlaşma var demişti acaba hamilelikten mi adet belirtisi mi? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?