- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.601
teşekkür ederim cevap için,umarım ben ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler bu hayırlı haberi yakın bi zamanda alırız hayırlısıyla,bu arada beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)
Tamam cocuuuum seni raporlu sayiyoruz reglden sonra hemen odev yapilsin amaaa:)))
selam bayanlar,deneyimli anneler sizlere bir sorum olacak,ben evlenmeden önce hep adet günümden 2 gün sonra adet olurdum bu durum evlendikten sonra değişti her ay iki gün öncesinde olmaya başladım.Kurban bayramında 5 gün ileriye attı ve ondan sonra bir ay önce ve bir ay sonra oldum.Son olarakkasım ve aralıkta ayın 30 unda adet oldum ve şuan hiç bir adet belirtim yok ne bel ağrısı ne başka birşey ve adetim hesaplara göre 1 yada 2 gün geçti acaba ümitlenmem doğru olur mu ve son olarak kan testinden önce adetin gecikmesinden kaç gün sonra test yaparsam doğru sonucu alırım.Biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir ve hemen cevap alabilirim umarım.
merhabalar bende bu ay umutluydum ama negatifmiş yine
benidee yazınnnn beklenen ama beklemediğim adet tarihim 12 şubatt :)
hadi inşallah bu ay olsuunn :)
canım evlenmeden önce 30 günde bir oluyormuşsun,evlendikten sonra 28 günde bir ,kısaca senin ortalaam 30 günde bir eğer 30 günü geçtiysen bence hemen yapabilirsin.genelde 1 hafta geçsin dersler ama kimse sabredemez o kadar benim ablamında kuzenleriminde hep gunu geçmeden ya da geçtiği gün idrarda çıktı silikte olsa çizgi çıkıyo ama idrarda negatif çıkarsa sen yıne de emin olmak için yaptır kan testini
aslınca çok sabırsızlanıyorum ama birazda korkuyorum yaa,yarın yada 2 gün daha bekleyip yaparım,ama beklemek çok zor,hamilelikle ilgili pek bi belirtimde yokama bu durum herkeste değişebiliyormuş kiminde oluyor kiminde olmuyormuş belirti,umarım güzzel haberlerle sizlere dönerim
hoşgeldiiiin, bu ay olur burası ugurlu gelir sana umudunu yitirmek yokkk, nazlı bizim bebkler çok nazlı
İyi akşamlar herkeze yarın görüşmek üzereee
ya gerçekten daha yeniyim bu konularda ama yanlışlıkla hamile kalanlar,ilk geceden hamile kalanlar gün geçtikçe,negatif çıktıkça şaşırıyorum bizlere :)
umarım uğurlu gelirizz birbirimizee :)
tazehaber ve anqelik sizleri arkadaş olarak ekleyebilrimiyim,bu arada gzmCnbz arkadaşımada katılıyorum kazara kalanlar nasıl kalıyor hayret ediyorum ama hakkımızda hayırlısı
aslınca çok sabırsızlanıyorum ama birazda korkuyorum yaa,yarın yada 2 gün daha bekleyip yaparım,ama beklemek çok zor,hamilelikle ilgili pek bi belirtimde yokama bu durum herkeste değişebiliyormuş kiminde oluyor kiminde olmuyormuş belirti,umarım güzzel haberlerle sizlere dönerim
yanlışlıkla hamile kalanlar için ben atasözümüzü söylüyorum hani afedersin eşeğin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş o hesap oluyo, ama ilk gece için olanlar ise demekki ilk gecesinde tam yumurtlama dönemine denk geliyo napalım allah allah bize de denk gelcek bi gün zamanı var, herşey bahane allah ol diyecek bize katılmak isteyen minik ziyaretçi kapıda duracak öyle evimize gelecek
istemiyomuş gibi yapsak dicem artık o hale geldim
kimse konuşmicak herlad eben gidiyorum,herkese iyi akşamlar:2:
kimse konuşmicak herlad eben gidiyorum,herkese iyi akşamlar:2:
cnm kaç aydr istiyosun denionuz siz
evet evet istemiyormuş gibi yapalım belki kaçan balık büyük olur bu sferaylar sonra bu konuştuklarımızı okur okur güleriz artık
Ya bende bide pazar günü pembe-kahve karışık akıntı geldi hiç yerleşme kanaması diye bişeyin olduğunu bilmiyodum yazdım googleda baktım araştırdım aa dedim demekki yerleşme kanamasıydı bu çünkü ilk defa bu ay geldi böyle bi akıntı oldu dedim bu sefer sevindim falan filan eşimide ümitlendirdim boş yere bide..dün dedim kan testi yaptırıym en iyisi bu sabah bi aldım sonucu <2 yazıyoduu ağlicaktımmm nerdeysee.acaba kan testinimi erken yaptırdım çünkü adetime daha 2 hafta var nerdeyse erken yaptırdığım için negatif çıkmış olabilirmii ?
şimdide böyle avutuyorum işte kendimii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?