- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.581
kızlaar az önce komşudan geldim bütün apartman orda toplanmıştık.. 2 hamile daha vardı yeni.. herkes doğurdu benden sonra evlenenler bile.. millet 2. çocuğu yaptı.. benim daha 1 tane bile yok sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum böyle hamile haberleri alınca hem sevinip hem de kendim için çok üzülüyorum
cnm bn ona bişi demiyorum hamile haberleri alınca tabikide sevinices Allah herkesin yüzünü güldürsün evini neşelendirsin gönlüne göre versin derim bn herzaman bnm demek istedigim olay farklıydı neyse ..
ben o bugune kadar inat edip icerilere girememis spermi bulursamm varyaaaa iki cift lafim var yanii:))bu gece o inat etmese ben ettim gondericem onu yumuslara artik:)))
kızlar ben toparlanıp çıkıyorum herkeze iyi akşamlar iyi çalışmalar
gönder sinyalleri artı sinyal gönder yumoşlar spoşarı tutsun hiç bırakmasınnn
kızlar bende çıkıyorum.. hepinizide ayrı ayrı öpüyorumyarın görüşürüz kısmetse
hakikaten arkadaşlar burada çok fazla takılıp kalmayın evet forumumuz gercekten çok bilgilendirici ancak durum gitgide vahim bi hasl alıyor ....Yanlış anlamayın ama 2. gebeliğime hazırlık yaparken yorumları okudukça sanki çocuğum olmayacakmış gibi hissettim kendimi ... karamsarlığa kapıldım ama telkinde ulundum kendime cok fazla kaptırmayacağı kendimi diye ... Gönlünüzü ferah tutun lütfen ...Dua ile ...Bende aynı düşüncedeyim canım
İnsallahhhh hepimizin yumuslari sposlari tutsun ve hic birakmasin bu gece:))
Çok teşkkür ederim ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...ocağın son günü bizede şubatın yolunu açmış olsun.. HAyırlı olsun canım .. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. :)
kızlar bende çıkıyorum.. hepinizide ayrı ayrı öpüyorumyarın görüşürüz kısmetse
canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNCanimm ben senin soylemek istedigini anladim ve o konuda da ayni fikirdeyiz kesinlikle yasamayan bilemez bizi birbirimiz kadar kimse anlayamaz sadece umut olmasi acisindan iyi oldu hamile oldugunu bizede soylemesi onun 1 de olmus ne guzel sansliymis ama bizim de olucak hepimizin bebisi olucak ve hep soyledigimiz gibi burda hep beraber buyutucez onlari:)))
BEN BUGUÜN İZİNLİYİM ÖRTMENİM reglim bitmek bilmedi(((((
selam bayanlar,deneyimli anneler sizlere bir sorum olacak,ben evlenmeden önce hep adet günümden 2 gün sonra adet olurdum bu durum evlendikten sonra değişti her ay iki gün öncesinde olmaya başladım.Kurban bayramında 5 gün ileriye attı ve ondan sonra bir ay önce ve bir ay sonra oldum.Son olarakkasım ve aralıkta ayın 30 unda adet oldum ve şuan hiç bir adet belirtim yok ne bel ağrısı ne başka birşey ve adetim hesaplara göre 1 yada 2 gün geçti acaba ümitlenmem doğru olur mu ve son olarak kan testinden önce adetin gecikmesinden kaç gün sonra test yaparsam doğru sonucu alırım.Biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir ve hemen cevap alabilirim umarım.
Tamam cocuuuum seni raporlu sayiyoruz reglden sonra hemen odev yapilsin amaaa:)))
SLM caanım ....adetinini gectiğinin 2. günü bakabilirsin ...
bende raporluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?