şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Canim cok iyi anliyorum seni, benim kaynimin kiz arkadasida 1 aylik hamileydi gecen ay grip olmus dusurmus, bu ay 3. ayini oldurcaklar iliskilerinin. Ben 4,5 snelik evliyim 8 aydir ugrasiyorum ama olmuyor iste. Birde gecen ay tam noel zamani vermezmi haberi aman 2 aylik kiza ne hediyeler ne el ustunde tutmalar. Burda ben aten yabanviyim esimin ailesiyle pek konusamiyorum zaten istemiyorumda. Evlerimizde cok yakin , anlican cok moralim bozuk kizda zaten kendini begenmis ilk gunden bir tarafida kalkti. Bebek icin uzuldum ama zaten 2 aylik iliski ne kadar saglam olabilirki, allahim hepimiz icin hayirlisini versin. Uzulmemeye calisip stres yapmicaz, ins. Rabbim bizede hayirli zamanda hayirlisini nasip edicek.. Takma kafana

cnm bn ona bişi demiyorum hamile haberleri alınca tabikide sevinices Allah herkesin yüzünü güldürsün evini neşelendirsin gönlüne göre versin derim bn herzaman bnm demek istedigim olay farklıydı neyse ..

Canimm ben senin soylemek istedigini anladim ve o konuda da ayni fikirdeyiz kesinlikle yasamayan bilemez bizi birbirimiz kadar kimse anlayamaz sadece umut olmasi acisindan iyi oldu hamile oldugunu bizede soylemesi onun 1 de olmus ne guzel sansliymis ama bizim de olucak hepimizin bebisi olucak ve hep soyledigimiz gibi burda hep beraber buyutucez onlari:)))

kızlar bende çıkıyorum.. hepinizide ayrı ayrı öpüyorum yarın görüşürüz kısmetse

Bende aynı düşüncedeyim canım
hakikaten arkadaşlar burada çok fazla takılıp kalmayın evet forumumuz gercekten çok bilgilendirici ancak durum gitgide vahim bi hasl alıyor ....Yanlış anlamayın ama 2. gebeliğime hazırlık yaparken yorumları okudukça sanki çocuğum olmayacakmış gibi hissettim kendimi ... karamsarlığa kapıldım ama telkinde ulundum kendime cok fazla kaptırmayacağı kendimi diye ... Gönlünüzü ferah tutun lütfen ...Dua ile ...

canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNN

selam bayanlar,deneyimli anneler sizlere bir sorum olacak,ben evlenmeden önce hep adet günümden 2 gün sonra adet olurdum bu durum evlendikten sonra değişti her ay iki gün öncesinde olmaya başladım.Kurban bayramında 5 gün ileriye attı ve ondan sonra bir ay önce ve bir ay sonra oldum.Son olarakkasım ve aralıkta ayın 30 unda adet oldum ve şuan hiç bir adet belirtim yok ne bel ağrısı ne başka birşey ve adetim hesaplara göre 1 yada 2 gün geçti acaba ümitlenmem doğru olur mu ve son olarak kan testinden önce adetin gecikmesinden kaç gün sonra test yaparsam doğru sonucu alırım.Biraz uzun oldu ama umarım derdimi anlatabilmişimdir ve hemen cevap alabilirim umarım.

SLM caanım ....adetinini gectiğinin 2. günü bakabilirsin ...

merhabalar bende bu ay umutluydum ama negatifmiş yine

benidee yazınnnn beklenen ama beklemediğim adet tarihim 12 şubatt :)
hadi inşallah bu ay olsuunn :)

SLM caanım ....adetinini gectiğinin 2. günü bakabilirsin ...

teşekkür ederim cevap için,umarım ben ve benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler bu hayırlı haberi yakın bi zamanda alırız hayırlısıyla,bu arada beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…