- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.621
Canim erken yaptirmissin tabikii kan testi de olsa 15 gun once daha yumurtlama donemi oluyo regline 15 gun varsa daha yumurtluyosundur o ara kanamada onun kanamasidir hem daha 2 ay olmus sakin uzme kendini ilk aylarda hamile kalma ihtimali bile %25 bende 6 aydir deniyorum daha bisey yok ama kac sene bekleyenler var sonunda hepsi kavusuyolar bebislerine tabii cok yorucu yipraticidir mutlaka o kadar sene beklemek ama mukafati da cok guzel:))ins allah cok yipranmadan gonderir bize meleklerimizi ama sen kendini bu kadar uzme sakin yolun cok basindasin(
tatlım giden şanslı spermcanlar spermnurlar gidiyodurr ...Evet coğu akıp gidiyor gibi geliyor ...Tembel onlar tembelbana sormadın ama o kadar doluyumki konuşcak birini arıyorum
6 aylik evliyim daha 2 aydır deniyorum ama yok ben yanlış bişey yapıyorum heralde ya ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum sonra kalkıyorum kalktığım gibi ne var ne yok akıyo ondanmı acaba?nolur biri bişey söylesin yaa çok moral bozucu bi durummuş bu
içime resmenn su serptin ya çok ama çok teşekkür ederim bekleyelim bakalım nolcak 2 hafta sonra,dediğin gibidir inşallah :) adetim gecikirse o zaman bidaha test yaparım :)
allah sanada yardımcı olsun canımm hepimize olsun inşallahh bi an önce güzel haberler alırız:)
tatlım giden şanslı spermcanlar spermnurlar gidiyodurr ...Evet coğu akıp gidiyor gibi geliyor ...Tembel onlar tembel
Canim sen yine calismalara devam et yumurtlama doneminse garanti olsun belki de bebisin seninledir ama degilse de bugunlerde olur belkide belli mi olur:))insallah guzel haberlerini aliriz topigimiz cok ugurlu gelicek hepimize sana da ugurlu gelsin insallahh:))
herkese iyi akşamlar..ben dayanamayıp yine test yaptım bugün negatif çıktı yine 5 şubatta adetim...hamile değilimdir dimi olsaydın çıkardı sanırım testte çoooooook üzgünüm((
Canim erken ama daha 5 gun var varsa bile cikmayabilir gec dollenme olmustur belki de sen bekle bi adetin geciksin simdiden sikinti yapma ve umudunu kaybetme sakinnn(
inş.geç döllenme olmuştur..5 gün nasıl geçecek bilmiyorum yaa beklemek ne de zormuş...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Gunaydin canim ..buyurun kahvaltiya gelin yanliz keyfi cikmiyor ..
yumurtlama haftasındasın ozamn sen cnm onunla alakalı bişidir bnm gelmez hiç ama böle haftalarda gelen kişiler duymuştum sıkıntı yapma çalışmaya devm et bnce sen
canım tam adetinden önceki 14. gün asıl yumurtlama günüdr yumurtluyosun işte ne güzel çalışmalara devam
kızlar yumurtlama döneminde olduğum için gelmiş hatta o lekeyi gördüğüm anda kocişi çarpmam gerekiyormu... neyse ki leke gelmeden 2 saat önce ben o işi halletmiştim kaçırmadım çok şükür bunuda...canım yumurtan olgunlaşmış korkma bendede oldu 2 gün geldi az miktarda olumlu işaret bugun çalışmaya bak ama devam ederse ozaman doktora git
bana sormadın ama o kadar doluyumki konuşcak birini arıyorum
6 aylik evliyim daha 2 aydır deniyorum ama yok ben yanlış bişey yapıyorum heralde ya ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum sonra kalkıyorum kalktığım gibi ne var ne yok akıyo ondanmı acaba?nolur biri bişey söylesin yaa çok moral bozucu bi durummuş bu
Listeye eklenecek yeni kişiler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?