şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Kizlar bisey sorucam yaa bu konuda cok bilgisizim yumurta catliyo ya 24 saat mi catlamis olarak kaliyo icerde?? Bi de akinti olunca yumurta catlamismi demek oluyo yoksa catliycak mi??yani akintiyi gorunce calisma icin tam zamanimi???

harika bir özetti canım 4 kişi de bende çalışmadayım akşam :))))))) ayyyy çok sevindim inşallah arkasıda gelir

cnm kadının 2.bebegi artı ilkinde de ilk ayında hamiş kalmış buda 2.gebeligiymiş bundada 1ayında 3 kere ilişkyle hamiş kamış yani kadın eminmiş ztn kendinden hamiş takvimi bile vardı altında anlayacagın kızlar fazla abarttılar çnkü hikayesi bizlere benzemio anlamısında beklemiyorum işte öle .....

biras fazla acık konuştum ama durum bu yapck bişi yok

Bende aynı düşüncedeyim canım

Kizlar bisey sorucam yaa bu konuda cok bilgisizim yumurta catliyo ya 24 saat mi catlamis olarak kaliyo icerde?? Bi de akinti olunca yumurta catlamismi demek oluyo yoksa catliycak mi??yani akintiyi gorunce calisma icin tam zamanimi???
,
canım yumurtanın 24 saat ömrü var çatladıktan sonra akıntın varsa yumurta oluşuyor demektir

burdan aldığım eğitimlere göre akıntıyı görünce çalışma olmalıymış. yada ondan bi gün önce. ama her vücud o akıntıyı salgılamayabiliyomuş. ama o akıntı gelince gün aşırı ilişki öneriyolar..

bizim en büyük sorunumuz kafamıza takıp stres yapmamız yoksa bizde oluruna bıraksak bizimde olur.

CANIM YUMURTA 24-48 SAAT CANLI KALIR, bu süre içinde buluşursa spermle ne ala tabi sperminde güçlü kuvvetli inatçı olması lazım içine girene kadar direnmesi lazım, canım akıntı gelince evet çatlamış oluyor hadi hayırlısı olsun çalışmalar başlasınnnnnnnnnn

Ohh super olmus demekki kara uzumun faydasi cok gercekten bende yemeye basliyim o zaman hemde simdi kendim icin onemsemiyorum ama bebis olursa kesin yemedigim sey kalmaz kan yapsin diyee:)) bu aksam odevimi yaparken aklima geliceksiniz cok gulucem kesin yaa:))

yanlış bilgi vermeyelim cnm akıntı gelmesede yumurtalar catlayabiliyomuş illa akıntı gelmesi sart diilmişşş yani yumurtlamak için akıntıyı aramaya gerek yık dr öle dioo...

bende gülücem valla hepimiz o saatte ödev yapıyo olcaz tüm K.K. iş başındaa

ben böyle düşünmüyorum her gebelik haberi bi umuttur, o ilkinde hamile kalmıştır biz 2.de 3. sünde ya da onuncu seferde belki 20 farketmez.ilk denemede hamile kalması bizden fazla yaptıgı bişey var anlamına da gelmiyor sadece bizim biraz zamana ihtiyacımız var. her dünyaya gelecek can umuttur, bu haberi ne kadar çok alırsak o kadar umudumuz artar.zamanını yukarıya bırakırsak ancak o zaman rahatlarız.belki biraz bizi anlaması zor ama anlamak zorunda değil, 2. gebeliği olması sevinmeyeceğimiz anlamına da gelmez.herkes hamiş olsun yeterki..başkası için ne kadar sevinirsek kendimiz için o kadar çok sevineceğimiz şeylerin sayısı artar haytaımızda..

,
canım yumurtanın 24 saat ömrü var çatladıktan sonra akıntın varsa yumurta oluşuyor demektir

Cok tesekkur ederim canlarim bu demek oluyoki bu gece hamiss kalicammmm:)))ayy artik umutta doruk noktasindayim kizlar :))bu gece beyine su an hamile kaldim sinyalini gondermeye kararliyimm:))

Ben o bugune kadar inat edip icerilere girememis spermi bulursamm varyaaaa iki cift lafim var yanii:))bu gece o inat etmese ben ettim gondericem onu yumuslara artik:)))

Canim bende seninle ayni fikirdeyim asla durumumuz bir degil ama bi hamile haberi alinca sevinmeden edemiyoruz iste napalim umut oldu simdi bize de hepimiz sira sira vericez haberleri insallahhh:))

Canim bende seninle ayni fikirdeyim asla durumumuz bir degil ama bi hamile haberi alinca sevinmeden edemiyoruz iste napalim umut oldu simdi bize de hepimiz sira sira vericez haberleri insallahhh:))

cnm bn ona bişi demiyorum hamile haberleri alınca tabikide sevinices Allah herkesin yüzünü güldürsün evini neşelendirsin gönlüne göre versin derim bn herzaman bnm demek istedigim olay farklıydı neyse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…