şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kuzummmm
Canım dün az bişe kırmızıları gördüm ama o kdr
hadi hayırlısı canım belki ilaçlar erteliodur yadaaaaaa .....yadasını şimdi sölemicem

evet kuzum ya yoktum hastahaneye gidip genetik testi yaptırdım sonuçlar 40 güne cıkacakmıs hayırlısı artık

genetik testimi gecmiş olsun cnm hayırdır neden yaptırdın bide bn bilmiyorum ne oluyo o ne için yaptırılıyo

Bende öyle düşündüm canım,normal akıntı var kırmızı yok hiç

Bende öyle düşündüm canım,normal akıntı var kırmızı yok hiç

tatlımm sen ynede 1.2 gün gecsin hala gelmesse kırmızıların kan ver mutlakaaa dr larda yanılabilio olmaz demiş ama Rabbimin işi olsun isterse olur sen dikkat et kendine regli olana kdr öle ani hareketlerden kacın agır falan kaldırma bebeiş olsun olmasın koru kendinii kuzumm

bugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallah böle olur her ismin karşıısnda inşallah...

Tamam tatlım dikkat ederim,çok düzenli bi adet dönemim vardır benim ilkkez böyle oldum,rüyamdada doktor hamilesin dedi diyorumki doktora değerim çok düşük yanılıosunuz,sonra başka bişeye bakıo bak burdan anlaşılıo dedi

hayır olsun kuzuuuuuuummmmm,Rabbim gönlüne göre versin inş..(ozaman yarın ögleden snra iş cıkısı yne kan verrrrrrrrrrrrr )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…