- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.661
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hayırlısı canım belki ilaçlar erteliodur yadaaaaaa .....yadasını şimdi sölemicemCanım dün az bişe kırmızıları gördüm ama o kdr
evet kuzum ya yoktum hastahaneye gidip genetik testi yaptırdım sonuçlar 40 güne cıkacakmıs hayırlısı artık
eliiff nuarin gülec günaydın hoşgeldiniz
günaydın kuzummmm
hadi hayırlısı canım belki ilaçlar erteliodur yadaaaaaa .....yadasını şimdi sölemicem
genetik testimi gecmiş olsun cnm hayırdır neden yaptırdın bide bn bilmiyorum ne oluyo o ne için yaptırılıyo
iyim canım senn nasılsın
genetik testimi gecmiş olsun cnm hayırdır neden yaptırdın bide bn bilmiyorum ne oluyo o ne için yaptırılıyo
Bende öyle düşündüm canım,normal akıntı var kırmızı yok hiç
kuzum benim bir bebek kaybım var kalp durması pıhtılaşma testi yaptırdım ne olur ne olmaz diye
tatlımm sen ynede 1.2 gün gecsin hala gelmesse kırmızıların kan ver mutlakaaa dr larda yanılabilio olmaz demiş ama Rabbimin işi olsun isterse olur sen dikkat et kendine regli olana kdr öle ani hareketlerden kacın agır falan kaldırma bebeiş olsun olmasın koru kendinii kuzumm
kuzum benim bir bebek kaybım var kalp durması pıhtılaşma testi yaptırdım ne olur ne olmaz diye
bugün şubat 1 ve yeni bir ay...bu tablo tamamen dolar inşallahböle olur her ismin karşıısnda inşallah...
Tamam tatlım dikkat ederim,çok düzenli bi adet dönemim vardır benim ilkkez böyle oldum,rüyamdada doktor hamilesin dedidiyorumki doktora değerim çok düşük yanılıosunuz,sonra başka bişeye bakıo bak burdan anlaşılıo dedi
sagol kuzum sende güleçin dedigi gibi dikkat et ne olur ne olmazGecmiş olsun canımm,Rabbim şifa versin
sagol caney hayırlısı inşallahhımm anladım cnm cok gecmiş olsun umarım temiz cıkar Rabbimin izniyle bütün tahlillerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?