şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım çok normal bunları hissetmen ama her son bir başlangıç oldugunu düşün dua et içini ferah tut bu günlerde geçecek inşallah

benimkide kendiliğinden düştü canım tam batında adet gördüm eğer adetin gecikmişse normal canım.seni çok iyi anlıyorum adet gördüğün zaman o gerginliğin geçecek canım kendini toparlaman gerek senin olumsuz düşünmen bütün vucuda sinyal veriyo beyin ona göre hormon salgılıyor geçmiş olsun

cok gecmiş olsun canım üzüldüm...anlamadım düşükten snra mı bidaha adet olmadın?bide kaç aylıktın zatn 3 ay korunman gerekmio mu düşüklerden snra tatlım..Rabbim inş tkrr hamiş kalamanı ve bu sefer bebegini dünyaya getirmeni nasip edrrr

kendiliğinden düşüklerde yani spontan abartus lada beklemesine gerek yok canım korunmadan devam eder yanlı zkürtaj olduysa enaz 3 ay ve 6 ay korunacak

bub arada canım düşükten sonra doktorun verdimi bilmiyorum ama ilaç kullanıyorsun iltihap oluşuyor eger vermediysede hazırlıklı ol her düşük sonrası yaşanıyor çünkü raim içinde kalan doku buna yol açıyor

Bende burdayim kizlar yemek yapmaya calisiyorum internetten bakarak:))hic sevmiyorum yemek yapmayi ya temizlik utu hepsini yapiyim da yemegi biri yapsin ben yiyim:)))

hepinize teşekkürler.benim çok aşırı bir kanamam olmadı zaten.4,5-5 haftalıktı düşüğümde.en son 24 kasımda adet olmustum sonra 27 aralıkta düşüğüm başlamıstı.hala bekliyorum.herşey kısmet.

benim oldu canım özellikle düşecegi gün felaket bir sancı sonrası düşüt ve bel ağrısı çektim 1 ay hala yatamıyordum bile.zaten göbeğim belim felaketti.

benim oldu canım özellikle düşecegi gün felaket bir sancı sonrası düşüt ve bel ağrısı çektim 1 ay hala yatamıyordum bile.zaten göbeğim belim felaketti.

beim aşırı kanamam olmadı ama sancıdan 5 gün hastanede yattım.2 kere fenalaşmısım.birinde bayılmısım,dayanılacak bir ağrı değildi,insanın gözü bebek falan görmüyor.ALLAH herkese sağlıklı
hamilelik geçirmeyi nasip etsin.

evet canımya düşük dogumdan zor derlerdi inanmazdım hala ara ara belim ağrırı ayakda fazla durdummu yerleri tırmaladım bende

Cok gecmis olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah bu sefer bebisini

merhba arkadaşlar ...iyisinizdir inşaallah ..Ya gece bi bozmuşum motoru ... karnımın içi karm karım karışıyord ...i de bgün iş yerinde bi çıkardım ...Mal gibiyim ..1 günde bu kadar değişiklik normal mi ya hu ...

evet canımya düşük dogumdan zor derlerdi inanmazdım hala ara ara belim ağrırı ayakda fazla durdummu yerleri tırmaladım bende

evet gerçekten bu sancıya 3 tane doğururdun dediler banada.Bu arada sanada çok geçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin.Dr adet olunca gel dediği için bekliyorum bende bakalım benimkiler gelsinde gidince dr ne diyecek ,iltihap konusunda falan.

canım kuru kahve varsa bir çay kaşıyı içinede bir iki damla limon sık direk diline koy suyla yut faydasını görürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…