- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #3.861
hoşbuldum:)hatırlıyorsunuzdur belki yazmıstım daha önce bu topikte aralık ayında düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.Hala adet olmadım.O kadar gerginimki,
sebepsiz bir asabiyet var üzerimde,resmen adet olmaya korkuyorum tekrar ve en baştan dr a git aynı şeyleri yaşamak korkuyorum açıkcası.
hoşbuldum:)hatırlıyorsunuzdur belki yazmıstım daha önce bu topikte aralık ayında düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden düştü.Hala adet olmadım.O kadar gerginimki,
sebepsiz bir asabiyet var üzerimde,resmen adet olmaya korkuyorum tekrar ve en baştan dr a git aynı şeyleri yaşamak korkuyorum açıkcası.
cok gecmiş olsun canım üzüldüm...anlamadım düşükten snra mı bidaha adet olmadın?bide kaç aylıktın zatn 3 ay korunman gerekmio mu düşüklerden snra tatlım..Rabbim inş tkrr hamiş kalamanı ve bu sefer bebegini dünyaya getirmeni nasip edrrr
kendiliğinden düşüklerde yani spontan abartus lada beklemesine gerek yok canım korunmadan devam eder yanlı zkürtaj olduysa enaz 3 ay ve 6 ay korunacak
hımm öle mi oluyo dorudur cnm bilmiyorum bn duydugumu söledim :)
Bende burdayim kizlar yemek yapmaya calisiyorum internetten bakarak:))hic sevmiyorum yemek yapmayi ya temizlik utu hepsini yapiyim da yemegi biri yapsin ben yiyim:)))
bub arada canım düşükten sonra doktorun verdimi bilmiyorum ama ilaç kullanıyorsun iltihap oluşuyor eger vermediysede hazırlıklı ol her düşük sonrası yaşanıyor çünkü raim içinde kalan doku buna yol açıyor
hepinize teşekkürler.benim çok aşırı bir kanamam olmadı zaten.4,5-5 haftalıktı düşüğümde.en son 24 kasımda adet olmustum sonra 27 aralıkta düşüğüm başlamıstı.hala bekliyorum.herşey kısmet.
benim oldu canım özellikle düşecegi gün felaket bir sancı sonrası düşüt ve bel ağrısı çektim 1 ay hala yatamıyordum bile.zaten göbeğim belim felaketti.
banada önce vermemişti sonradan 1 ay ilaç kullanmak zorunda kaldım.muhtemelen her kezde oluyormuş. munorol şase neopetron pyelopseptly gnoflor trovazol krem flukan kullandımhayır vermedi.sürekli kontrollere gittim bir şey demedi.
beim aşırı kanamam olmadı ama sancıdan 5 gün hastanede yattım.2 kere fenalaşmısım.birinde bayılmısım,dayanılacak bir ağrı değildi,insanın gözü bebek falan görmüyor.ALLAH herkese sağlıklı
hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
beim aşırı kanamam olmadı ama sancıdan 5 gün hastanede yattım.2 kere fenalaşmısım.birinde bayılmısım,dayanılacak bir ağrı değildi,insanın gözü bebek falan görmüyor.ALLAH herkese sağlıklı
hamilelik geçirmeyi nasip etsin.
Cok gecmis olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allah bu sefer bebisini
evet canımya düşük dogumdan zor derlerdi inanmazdım hala ara ara belim ağrırı ayakda fazla durdummu yerleri tırmaladım bende
canım kuru kahve varsa bir çay kaşıyı içinede bir iki damla limon sık direk diline koy suyla yut faydasını görürüsünmerhba arkadaşlar ...iyisinizdir inşaallah ..Ya gece bi bozmuşum motoru ... karnımın içi karm karım karışıyord ...i de bgün iş yerinde bi çıkardım ...Mal gibiyim ..1 günde bu kadar değişiklik normal mi ya hu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?