- Konu Sahibi nesrin6868
-
inşallah nesrin6868.. yumurtlama takibi de yaptırdım kaç kutu klomen de içtim yok yok yok:) hayırlısı bakalım...
ya ben de buna katılıyorum açıkcası. hata gecen aylarda yumurtlama günü diye saydım. eşim nöbetçiydi yarım saatliğine izin aldı eve geldi ayak üstü yaptık bişiler hahaha ama olmadı tabi.. Allah ol derse yumurtlama falan filan yalan.. kısmetini bekliyor benim yavrum.. buna inanıyorum artık..
inşallah canım. nolur benim icin de aklınıza gelirse dua edinolu canım gör bak yeterki sen umudunu yitirme ben endometriosiz hastasıyım yumurtalıklar kist üretiyo rahim yapışık 2 amaliyat ve enson olmaz teşhisi konuldu.ama ben kaldım veren allahım veriyo sen ona sıgın olmazsa benim olmazdı kaç profösör kaç uzman gördü sonuç kalaman sen olur olacak ben inanıyorum
dur bakalım soğandan ümitliyim bu ay :)aynen öyle..benim bir tanıdığıma senin çocuğun olmaz menepoza giriyosun dediler şimdi kızı 5 yaşında..bir tanıdığım da oğluna adetinin bittiği gün hamile kalmış..o yüzden çocuk istiyorsanız adet bitiminden olana kadar gün aşırı çalışacaksınız.. ne kadar zor olsa da :))
Canım Rabbim hayırlısını versin inan test sonucu bebeginı kaybetmekdıkten sonra artık sıradan birşey oldu bana yani negatif yada pozitif görmek bende birşey degiştısmez anca bebegimi kucağıma aldığımda inanacamya valal açıkçası ben o yumurtlama zamanı muhabbetine bek takılmıyorum çünkü ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyo insanın..he eğer çok düzenliyse hayatım boyunca şu günde oldum ben diyorsan tamam da eğer değilse çok takılma derim ben..inşallah tutmuştur..birkaç gün daha bekle bakalım zaten belli olur..bir de lütfen şu idrar testlerini adetiniz geçmeden yapıp da kendinizi strese sokmayın..bekleyin birkaç gün geçsin..boşu boşuna üzüyorsunuz kendinizi böyle olunca..ne olur yapmayın..
dur bakalım soğandan ümitliyim bu ay :)
selammmm bende kendımden bahediyim evlendim evleneli çocuk iteyenlerenim pko hataşıyım eşiminde spermi düşük normalde 3-4 ayda bir ilaçla olurdum adet bu ay günü gününe geldi şaşırdım açıkcaşı bu ay çok çalışcam inş. olurrrrr
tamam canım bi arastırayımcanım sogan suyu iltihaba birde yumurtalılara iiyi geliyor ben geçen ay kullandım iltihabın arta bilir bende ve bir kaç arkadaşımda öyle oldu ben doktorluk oldum.yanlız birşey var hayıt tohumu bunu çay gibi demle iç adet düzensiligine hormonlara iyi geliyor.bir çok kullanan var araştır bak.bende geçen ay aldım ama karışımdı içemedim sadece hayıt tohumunun kendisini al demle iç birçok kişi faydasını görmüş internete yaz bak
as hoşgeldin canım çalış canım inşallahj kalırsın
dur bakalım soğandan ümitliyim bu ay :)
Canım Rabbim hayırlısını versin inan test sonucu bebeginı kaybetmekdıkten sonra artık sıradan birşey oldu bana yani negatif yada pozitif görmek bende birşey degiştısmez anca bebegimi kucağıma aldığımda inanacam
amin amin amin..hadi bakalım inşallah..doğanın mucizeleri bitmiyor...herşeyin bir faydası var..tabi doğa da Allahın bir mucizesi bize..inşallah sana da yarasın..
selammmm bende kendımden bahediyim evlendim evleneli çocuk iteyenlerenim pko hataşıyım eşiminde spermi düşük normalde 3-4 ayda bir ilaçla olurdum adet bu ay günü gününe geldi şaşırdım açıkcaşı bu ay çok çalışcam inş. olurrrrr
o zaman zamansız test yapmayı bırak kıs :)) haklısın yaşadığın çok zor bişey Allah bir daha yaşatmasın sağlıklısını versin..
hoşgeldin bu topik uğurlu topik olacak..hepiniz arka arkaya hamile kalacaksınız inşallah :)herhangi bir tedavi yöntemi uyguladınız mı? ne kadar süredir deniyorsunuz ?
ozman bu topikde erken test yapmak yok umudunu yitirmek yok hep pozitif düşünmek var negatif olmaya yer yok hayatımızda hamile kalmayı hayal etmk var belirtilere takılmak yok bol çalışmak ders var okeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?