şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

yok kız aşkolsun küçük bir espirik :) inşallah küçücük kese olarak görürsün ultrasonda en kısa zamanda..

anladım canım benim ben severim zaten espirikli insanları :) inşallah görürüm.. test yapsammı ki diom ama daha erken mi yahu :26:

inşallah canımya şimdi yürürken sol yumurtalıgıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi yürüyemedim

ah ahhh.. gelde sen o ağrıları bana sor. dün temizlik yaparken ağrım oldu iki taraflıda kısa sürdü gerçi ama geçti.. ne güzel olur bu ay böle güzel haberler verebilsek çifter çifter :)

anladım canım benim ben severim zaten espirikli insanları :) inşallah görürüm.. test yapsammı ki diom ama daha erken mi yahu :26:

vallaha ikinci bir emre kadar vaktinden önce test yapmayı da yasaklatacaksınız bana heeee ....tabi ki erken daha 1 haftan yok mu yaw ..

kızlar bakın ben yumurtlamışım gördüm dedim ya yumurtadan kaynaklı hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de oldu..yani bilmem anlatabildim mi ..daha 1 haftanız var lütfen kendinizi şimdiden kaptırmayın..sonra üzülmenizi istemiyorum..eğer birşeyler varsa strese sokmayın kendinizi ki sonu mutlu bitsin..inşallah vardır inşallah olur diyin kendinizi fazla dinlemeyin..belirtilere çok takılmayın ...

takılmıyorum canım kendimide dinlemiyorum ama yürüken öyle bir canım yandıki yürüyemedim

yok ben genel olarak söyledim zaten..hadi bakalım inşallah vardır..ama zamanından önce test yapmak yok bak..pozitif olsa bile negatif çıkabiliyor biliyorsunuz sonra boşuna üzülmeyin..

oooo dogacım da gelmiş eski arkadaşım kader arkadaşım yani..hoşgeldin topiğimize..bu ay senden de bekliyorum he bebiş haberi gecikmiş de ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…